trying to get to you
не питайте...."енджой"...
п.с. имах едно гадже дето приличаше на него....
мое ли Дуку..като count Duku ?kapincho написа:Са Доко дъ съ разбЕрем. Ти нема да ми четеш мислите. От два дни си тананикам "Are you lonesome tonight"...doktorka написа:are you lonesome tonight
trying to get to you
п.с. имах едно гадже дето приличаше на него........
дааа...сър Айвънхоу написа:Ще ми покажеш, нали?
хе!kapincho написа:Отиваш на Programs-Accessories-Entertainment-Sound Recorder. Записваш се и го пращаш. Хайде, чакам.
А аз винаги съм предпочитал живото изпълнение...kapincho написа: Отиваш на Programs-Accessories-Entertainment-Sound Recorder. Записваш се и го пращаш. Хайде, чакам.
Абе, деца, какво ти разбират от пеене?doktorka написа: дааа...
както ми казва Марко
"мамо,спри да пееш! боли ме главата като пееш!"
хитрец!сър Айвънхоу написа:А аз винаги съм предпочитал живото изпълнение...kapincho написа: Отиваш на Programs-Accessories-Entertainment-Sound Recorder. Записваш се и го пращаш. Хайде, чакам.
не,аз ги предпочитам "well done" " au naturelle"kapincho написа:Може и по алангле.doktorka написа:Сичко мое. Ти само кажи как искаш.
au naturelle?
Пълнолунието отдавна свърши, ама пълнолуДието при мен край нямаааа!doktorka написа: хитрец!
п.с Пълнолунието свършИ...
или ти принципно налиташ на бой?
crazyсър Айвънхоу написа:Пълнолунието отдавна свърши, ама пълнолуДието при мен край нямаааа!doktorka написа: хитрец!
п.с Пълнолунието свършИ...
или ти принципно налиташ на бой?
Имаше един хубав виц тук...doktorka написа: както ми казва Марко
4avdar4e написа:Имаше един хубав виц тук...doktorka написа: както ми казва Марко
- Бебето плаче, да му изпея една песен???
- Скъпа, опитай първо с добро!!:rotfl24:
Пасели си на една полянка четири бика – баща, син, дядо и прадядо.kapincho написа:doktorka написа:Well!
Done!
знаех си ,че няма да се чудиш дълго!
:rotfl24::rotfl24:
Виж, ся, аз съм садистка, много съм им пяла като бебета. Сега обаче вече не смея, освен на Прокопи, другите вече имат развит вкусdoktorka написа: хахахахха...ма нали си представяш Марко как ми казва...!
хахахаха...
а като реши че е в настроение казва:"мамо,пей!"
( обикновено на една японска песен от Кил Бл)
kapincho написа: Пасели си на една полянка четири бика – баща, син, дядо и прадядо.
По едно време на съседната полянка се появили крави и бичето син заподскачало:
- Ей, гледайте – крави! Хайде да ходим при тях!
- Няма защо да бързаме, пасейки, пасейки ще стигнем до тях – отвърнал бащата.
- Еее, от къв зор толкоз труд? Те сами ще дойдат при нас – сопнал се дядото.
- Ами ако наистина дойдат! – промърморил под нос прадядото.
Гледай го! Тарантино лош филм досега не е правил...4avdar4e написа: П.П. Толкуз пъти го цитираш тоя "Кил Бил", че накрая ще взема да го гледам:blink:
Имаше някакъв вариант на тоя виц със зодиисър Айвънхоу написа:Точно в този вариант не го знаех, но ... има по-особено звучене... някакси...
![]()
е нема сташносър Айвънхоу написа:Гледай го! Тарантино лош филм досега не е правил...4avdar4e написа: П.П. Толкуз пъти го цитираш тоя "Кил Бил", че накрая ще взема да го гледам:blink:
П.П. Е, казвай си постоянно: "Това е боя! Това е боя!"...
Е, то точно тогава ептен страшно си станаdoktorka написа: е нема сташно
по едно време го обърнаха на черно бял...
да не се стряска природонаселението...
чи как!сър Айвънхоу написа:Е, то точно тогава ептен страшно си станаdoktorka написа: е нема сташно
по едно време го обърнаха на черно бял...
да не се стряска природонаселението...
...и кръвополитен!doktorka написа: чи как!
Чаве,филмът е страшен...
Някак все не съм успявала да стигна до него... Ей го на, от една седмица се каня да гледам "Венецианския търговец", вчера даже и по ТВ-то го даваха, ама ... имах домакинстванеdoktorka написа: чи как!
Чаве,филмът е страшен...
Какъв глас а?doktorka написа:are you lonesome tonight
Хехе, и аз, обаче спрях. Щото щерката вика, абе...мамо..що слушаш такава стара музика , ами щото съм стара викам, не... не е верно бе мамо:(kapincho написа:Са Доко дъ съ разбЕрем. Ти нема да ми четеш мислите. От два дни си тананикам "Are you lonesome tonight"...doktorka написа:are you lonesome tonight
trying to get to you
п.с. имах едно гадже дето приличаше на него........