http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... &sb=5&vc=1
Долните откъси са от форума на ББ-3 и обрисуват една от съквартирантити.
"Забелязахте ли как Баба вили пуши цигарка?
Бавно се отварят сочни устни, устата заема форма на разпяваща се хористка в горен клас, филтъра се придвижва към оформилата се цепнатина и с мощно засмукващо движение се сраства към лицето й. Бързо огънчето изминава 2см по протежение на цигарата, очите се присвиват блаженно като след осми оргазъм, главата се отмята леко назад за да може димът да излезе бавно напред без излишно нагнетяване."
"Баба Вили готви. Знаете ли как го прави?
Месестите пръсти обхващат ствола на моркова и с умерен натиск го придърпват към корема. Вирнатият му връх веднага бива резнат с премерено движение, така че мустачето му пада безжизнено на кухненския плот. Наранения размер на моркова бива брутално подложен на обелване по дължина с леки въртеливи движения не остава и милиметър необходен от бляскавата картофобелачка. Челото й се нагъва в равномерни бразди наподобяващи развълнувано море през Октомври, а между веждите й изпъква малка месеста топчица като клитор на съзряваща девойка само-опознала себе си за първи път.
Едва доловимия шум на примляскване и пошмъркване свидетестват за насладата с която се извършва това свещенодействие."
Ето още малко от същия автор. Предисторията на постинга - един форумец, представящ се за Бай Ганьо, твърди, че в пръднята няма нищо лошо, напротив, да пръднеш, когато си на гости, показва, че си харесал манджите на домакинята... :) и Momchil реши да провери дали твърдението е вярно :). Ето какво се е получило:
...
“Домакинята се беше постарала. Като за начало - Шопска салата, РСВ /снежанка, бел.ред./, тиквички с кисело мляко и чесън, издълбани сварени яйца с пълнеж от някаква странна жълто-кафеникава биомаса с парлив вкус, гъби без пънчета, а от вдлъбнатата им страна кой знае защо парченца кисели краставички с една идея гъши пастет?! /пастета го установих не с небцето, а с носа си, но за това по-късно/, бяло саламурено сирене отъркано в червен пипер с роса от слънчогледово олио.
Бях седнал на диванчето в ъгъла на масата, достатъчно близо до стола на домакинята и предвидливо далеч от мястото където седеше гаджето ми /просто исках да експериментирам, но не твърде рисковано/.
Основното ястие беше класическо барбекю /скара, бел.ред./ - кибапчета, кюфтета, свински пържолки без кокъл, кърначета срамежливо завити и фиксирани с клечки за зъби образуващи фигура на звезда, македонска наденица, чиято ципа едва я поддържаше в състояние преди ентропията /термодинамична величина във физическата система характеризираща хаотичният ред, бел.ред /. Сега си мисля, че именно наденицата беше катализатора на моят експеримент. Нещо което сложи точка на моите душевни терзания /да я пусна или не/, нещо като червеното копче на атомната бомба, като непалеща запалка в цистерна с бензин.
Случи се! Беше точно когато домакинята подаваше парчетата кекс. Беше звучна, но мелодична. Беше внезапна, но придвидима. Беше миризлива, но не натрапчива. Беше.... беше си моя и аз я харесах.
Домакинята се стъписа в първия момент, после една усмивка подобно на Джокондата изкриви кръглото й лице също като пукнатините на кекса й, след което долових едва изказаните думите - Е, браво!
Сега, аз това не можах да го разтълкувам - дали беше одобрение, дали разочарование или пък възхита.
Momchil 2006-10-16 12:46 Въпреки, че се надявах, гаджето ми само да чуе без да помирише, се случи точно обратното. При този залп странно защо, но миризмата излезе преди звука. Това е като онзи феномен при бурите, когато чуваш гърма преди да видиш светкавицата. Шока беше пълен. Толкова навъсена не съм виждал гаджето си дори и когато повърнах в скута й на рожденият ден на майка й след изтъпленията ми с някакъв холандски джин сервиран от порцеланова каничка богато илюстрована с вятърни мелници. Успях да доловя напрежението дори в косите й. Чак пък толкова да настръхне човек?! Със сигурност ви казвам, че аз никога не примигвам. Този ден обаче ми се случи да го направя десетки пъти. Дали беше нервен тик или и аз бях обладан от аромата на собственият си експеримент не мога категорично да твърдя, но основната съставка на чесън нямаше как да не се открои в този флуид. /Защо й беше да сервира тези тиквички?/.”
Автор: Momchil
:-))))))
- Dark Angel
страхотен стил
удоволствие да четеш така написано каквото и да е 
Сноу, благодаря че сподели
аз ТВ нямам, но сега ще се разтърся за форума на ББ3
Сноу, благодаря че сподели
аз ТВ нямам, но сега ще се разтърся за форума на ББ3