Ще се продават на метър:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
http://news.ibox.bg/news/id_1496308453

Четем и мислим заедно:-):winkw:сър Айвънхоу написа:Ах, как ме изпреварииииии....

Палавница!frisky lioness написа:
мислим заедно:-):winkw:
При тези размери ще се налага дълго и методично да го дъвче поне в рамките на седмица-две:-)Мнемозина написа:Тъкмо си мислех да питам какво се прави, когато котката фатално и безвъзвратно ти счупи дистанционното.

Никакво дъвкане.frisky lioness написа:При тези размери ще се налага дълго и методично да го дъвче поне в рамките на седмица-две:-)Мнемозина написа:Тъкмо си мислех да питам какво се прави, когато котката фатално и безвъзвратно ти счупи дистанционното.
Мога да кажа само, че ви е много крехко дистанционнотоМнемозина написа:Никакво дъвкане.frisky lioness написа:При тези размери ще се налага дълго и методично да го дъвче поне в рамките на седмица-две:-)Мнемозина написа:Тъкмо си мислех да питам какво се прави, когато котката фатално и безвъзвратно ти счупи дистанционното.
Прас от масата долу и готово. Не си играем на дребно...

Ми него точно питам, бе!4avdar4e написа:Ми питай патило, беМнемозина написа: Ама откъде, това е въпроЗа...![]()
На "Мария-Луиза" (но не знам къде точно, ще да питам, ако искаш) има на "Пулсар" универсални дистанционни, както и в магазините на ТСМ
Ни гу знам, ама много е падало и от дивани, и от маси, и връз килими, и връз теракоти и ...Звеневия написа:ВаштУ да не е от чугунена сплав, подсилено с титаниеви нишки?frisky lioness написа: Мога да кажа само, че ви е много крехко дистанционното:winkw:
![]()
![]()

А от седми - поФтарЯм 7-ми етаж тупАла ли си го?frisky lioness написа:Ни гу знам, ама много е падало и от дивани, и от маси, и връз килими, и връз теракоти и ...Звеневия написа:ВаштУ да не е от чугунена сплав, подсилено с титаниеви нишки?frisky lioness написа: Мога да кажа само, че ви е много крехко дистанционното:winkw:
![]()
![]()
Пък аз веднъж го изтупах. От 7 етажfrisky lioness написа: Ни гу знам, ама много е падало и от дивани, и от маси, и връз килими, и връз теракоти и ...
Имам един телевизор още от 1992 година. "Отгледал" е двама дивака, като твойто средниот. Дистанционното му още работи... Е, цялото е в тиксо горкото, ама си бачка!4avdar4e написа:Ахъм, а ся смени "котката" със "средното Дзвер" и "майка му" и получаваш милата ни семейна картинка
Край - мОдерите да вме иЗключат от форУмтЪ!4avdar4e написа:Пък аз веднъж го изтупах. От 7 етажfrisky lioness написа: Ни гу знам, ама много е падало и от дивани, и от маси, и връз килими, и връз теракоти и ...
Беше паднало в едни храсталаци. Нищу му нямаше след като бяха събрани частите му, работИ още ехееееей колко години. Майсторка съм просто на такива бели
Не. Мързи ме за целите на нАуката да търся 7 етажни сгради, щот нашия блок е само с 6. Изтупвала съм си гсм-то от втория, върху треваЗвеневия написа:А от седми - поФтарЯм 7-ми етаж тупАла ли си го?frisky lioness написа:Ни гу знам, ама много е падало и от дивани, и от маси, и връз килими, и връз теракоти и ...Звеневия написа:ВаштУ да не е от чугунена сплав, подсилено с титаниеви нишки?frisky lioness написа: Мога да кажа само, че ви е много крехко дистанционното:winkw:
![]()
![]()

нашето от 4 фърчаЗвеневия написа:А от седми - поФтарЯм 7-ми етаж тупАла ли си го?frisky lioness написа:Ни гу знам, ама много е падало и от дивани, и от маси, и връз килими, и връз теракоти и ...Звеневия написа:ВаштУ да не е от чугунена сплав, подсилено с титаниеви нишки?frisky lioness написа: Мога да кажа само, че ви е много крехко дистанционното:winkw:
![]()
![]()

Gaspode написа:Споко
Дистанционните са на изчезване :)
Японската компания JVC обяви вчера, че е създала телевизор с монитор от течен кристал, чиито функции могат да се управляват с пляскане на ръце и жестове вместо с дистанционно. Тайната е в скритата в горната част на екрана камера, която следи за движения. Въпреки че е създаден действащ прототип, компанията не обявява кога смята да пусне на пазара такива телевизори.
тоя телевизор е само за японци май... аз като се знам как гледам мач на всеки 4 сек. или ще си сменям канала или ще го гася направоGaspode написа:Споко
Дистанционните са на изчезване :)
Японската компания JVC обяви вчера, че е създала телевизор с монитор от течен кристал, чиито функции могат да се управляват с пляскане на ръце и жестове вместо с дистанционно. Тайната е в скритата в горната част на екрана камера, която следи за движения. Въпреки че е създаден действащ прототип, компанията не обявява кога смята да пусне на пазара такива телевизори.
Абе, ти имаш проблем със синчето, а аз с моите старци... Като деца са!4avdar4e написа:А, не ние по тия програми имаме консенсус...Но глей кво става, ако дават едновременно "Спондж Боб - квадратни гащи" и Мильенчо по "Нова"
Всъщност кардиналното решение беше, че купих накрая и трети телевизор за моята стая... все пак, като се прибера у нас друго, освен гледане на тв, няма какво да правя...Звеневия написа:А? Е ли това знак, че требе вече,.. да купуваме и трети тЪвЪвизЬор?4avdar4e написа:А, не ние по тия програми имаме консенсус...Но глей кво става, ако дават едновременно "Спондж Боб - квадратни гащи" и Мильенчо по "Нова"
И ние имаме втори, именно заради дяцата, игрите и т.н, ама покрай ремонта (пфусър Айвънхоу написа: Абе, ти имаш проблем със синчето, а аз с моите старци... Като деца са!
Затова реших кардинално проблема - купих втори телевизор за майка и сега и двамата са щастливи! Баща ми на едини телевизор, майка на другия - направо идилия!
По принцип всичко мога да си представя!Мнемозина написа: Благодаря!
Тези не ги обичам. Веднъж проверявах къде са и не ми бяха на удобно място, можеш ли да си представиш?