............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:38, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Шопландия купи въздуха на Майнатаун за 47 млн. лева
откак ме зарибихте с тия смайлики......[unknown] написа:Да ни/ви е честита сделката, другари и другарки!
Аз от тия 47 000 000 лв. едва ли ще видя и стотинка, оУбачеееее.... се отказвам от трите къщи, двете вили, олимпийският басейн, самолетната писта, тенис кортовете, резиденцията и голф игрището, които евентуално... някога... бих построил в Цалапица...
Всъщност, кракът ми няма да стъпи там!
200 000 тона боклук... Басииииии!
Много цапате бе, шопландци...:)
![]()
:eek:
![]()
8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я, как успях да си използвам всички смайлики от първа страница.![]()
![]()
( а и ти ...за какво ти беше да ми обясняваш как да ги качвам във форума,а?!..сега губя по 15 мин да си намеря точно този ,който ми трябва...)
п.с. За какво става дума?!
Сори, ти сама поиска. Аз само ти изпълних желаниетоdoktorka написа:откак ме зарибихте с тия смайлики......[unknown] написа:Да ни/ви е честита сделката, другари и другарки!
Аз от тия 47 000 000 лв. едва ли ще видя и стотинка, оУбачеееее.... се отказвам от трите къщи, двете вили, олимпийският басейн, самолетната писта, тенис кортовете, резиденцията и голф игрището, които евентуално... някога... бих построил в Цалапица...
![]()
![]()
8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( а и ти ...за какво ти беше да ми обясняваш как да ги качвам във форума,а?!..сега губя по 15 мин да си намеря точно този ,който ми трябва...)
п.с. За какво става дума?!
http://dnes.dir.bg/2006/10/20/news822120.htmlЕй за тва

ми виж кво красивичко са ги подредили...[unknown] написа:Сори, ти сама поиска. Аз само ти изпълних желаниетоdoktorka написа:откак ме зарибихте с тия смайлики......[unknown] написа:Да ни/ви е честита сделката, другари и другарки!
![]()
![]()
8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. За какво става дума?!![]()
http://dnes.dir.bg/2006/10/20/news822120.htmlЕй за тва
така ли ще са красивички?
- Dark Angel
вече ми писна от тоя боклук
нервирам се, че харчат парите на данъкоплатците. Проблема можеше отдавна да е забравен ако управниците не бяха така алчни
подобен случай - фирма предлага на община да построи някакъв хай-тек спешъл завод за преработка на отпадъци, еко-меко, излиза метан, компост, разни суровини абе технология от бъдещето.
фирмата иска да построи завода и да го подари на общината, тя иска да се ползва само от някои от крайните "продукти".
е, ама общината не ще. и не ще щото комисионните при такива неща са 10 %. пък кой ще им даде 10 % като е и подарък
да, борците за свобода биха се обърнали в гробовете си.......
нервирам се, че харчат парите на данъкоплатците. Проблема можеше отдавна да е забравен ако управниците не бяха така алчни
подобен случай - фирма предлага на община да построи някакъв хай-тек спешъл завод за преработка на отпадъци, еко-меко, излиза метан, компост, разни суровини абе технология от бъдещето.
фирмата иска да построи завода и да го подари на общината, тя иска да се ползва само от някои от крайните "продукти".
е, ама общината не ще. и не ще щото комисионните при такива неща са 10 %. пък кой ще им даде 10 % като е и подарък
да, борците за свобода биха се обърнали в гробовете си.......
Dark написа:вече ми писна от тоя боклук
Ми да, алчни...като си избират клоуни или дегенерати за кметове и общински съветници /не че имат голям избор, де:oops:/...чудя се наште сметища като се изконсумират, де ще хвърлят варненските боклуци....като прословути с византийската си хитрост.... кметът ни и сие ще решат, че най-изгодно е събирането и преработванет в оная най-романтичната българска провинция, в Македония демек:twisted:....а сериозно язък за Софето и за Софиянчета...и не боклука пред министерски съвет, а сградата на голяма община да се пренесе насред някое сметище....там да си заседават, на чист въздух:twisted:...и освен тва боклуци при боклуци:twisted:
- Dark Angel
Вие сте лесни. Пускате боклука да плува в морето и после стискате палци течението да го отнесе.. я към Турция, я към Румъния...Kent написа:
Ми да, алчни...като си избират клоуни или дегенерати за кметове и общински съветници /не че имат голям избор, де:oops:/...чудя се наште сметища като се изконсумират, де ще хвърлят варненските боклуци....като прословути с византийската си хитрост.... кметът ни и сие ще решат, че най-изгодно е събирането и преработванет в оная най-романтичната българска провинция, в Македония демек:twisted:....а сериозно язък за Софето и за Софиянчета...и не боклука пред министерски съвет, а сградата на голяма община да се пренесе насред някое сметище....там да си заседават, на чист въздух:twisted:...и освен тва боклуци при боклуци:twisted:

Вие сте лесни. Пускате боклука да плува в морето и после стискате палци течението да го отнесе.. я към Турция, я към Румъния...[/quote]
..аре ве то от пускане на боклуци и най-вече по Дунава, от 200 метра надолу в Черно море, има само сероводород...недай са Боже при един катаклизъм, тоз гаден газ да се съедени с кислорода.....последващата детонация ще отнесе и Майнатаун барабар с боклука:twisted: и Пратер и Плас Пигал и Уестминистърското Абатство...и сичко...тъй да се каже Европа ще бъде дефлорирана точно по паралела..че и не само тя:twisted:
..аре ве то от пускане на боклуци и най-вече по Дунава, от 200 метра надолу в Черно море, има само сероводород...недай са Боже при един катаклизъм, тоз гаден газ да се съедени с кислорода.....последващата детонация ще отнесе и Майнатаун барабар с боклука:twisted: и Пратер и Плас Пигал и Уестминистърското Абатство...и сичко...тъй да се каже Европа ще бъде дефлорирана точно по паралела..че и не само тя:twisted:
- Dark Angel
харесва ми апокалиптичната ти визияKent написа:...недай са Боже при един катаклизъм, тоз гаден газ да се съедени с кислорода.....последващата детонация ще отнесе и Майнатаун барабар с боклука:twisted: и Пратер и Плас Пигал и Уестминистърското Абатство...и сичко...тъй да се каже Европа ще бъде дефлорирана точно по паралела..че и не само тя:twisted:
...хе-хе и Гея ще се пръсне, та чак Селена ще отнесе..... и ще има още един Метеорен Поток ....Зелените Човечета /извънземните/ като киризят по телескопите ....ще го кръстят Фекалиди:twisted: сигурно:D:twisted::DDark написа:харесва ми апокалиптичната ти визияKent написа:...недай са Боже при един катаклизъм, тоз гаден газ да се съедени с кислорода.....последващата детонация ще отнесе и Майнатаун барабар с боклука:twisted: и Пратер и Плас Пигал и Уестминистърското Абатство...и сичко...тъй да се каже Европа ще бъде дефлорирана точно по паралела..че и не само тя:twisted:особено в частта за дефлорацията
Колегата....
Днес си прегърнал някоя муза...Kent написа:...хе-хе и Гея ще се пръсне, та чак Селена ще отнесе..... и ще има още един Метеорен Поток ....Зелените Човечета /извънземните/ като киризят по телескопите ....ще го кръстят Фекалиди:twisted: сигурно:D:twisted::DDark написа:харесва ми апокалиптичната ти визияKent написа:...недай са Боже при един катаклизъм, тоз гаден газ да се съедени с кислорода.....последващата детонация ще отнесе и Майнатаун барабар с боклука:twisted: и Пратер и Плас Пигал и Уестминистърското Абатство...и сичко...тъй да се каже Европа ще бъде дефлорирана точно по паралела..че и не само тя:twisted:особено в частта за дефлорацията
:)))))))))))
Пълни глупости правят всички - кат се почне от кмет, неплащащи данъци Кремиковски мафиоти и правителство. Играя ти на "има, няма", "на ти-дай ми".[unknown] написа:Да ни/ви е честита сделката, другари и другарки!
![]()
![]()
8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Инак - хабер си нямаш какви боклуци си гълтал до сега и с какво си зарит (дето го няма по вестниците...). Тези изцепки (тонове боклук, милиони левове, тинтири минтири...) са за запрашаване на очите на хората. Баш боклуците и баш проблемите - изобщо не се виждат по преса и тв... За жалост. Щото и медиите са в голямата, гадна игра. Срещу 5000 лева описват как най-големия мафиот и престъпник е родолюбив бизнесмен, а за 10 000 могат да разкарат всеки до момента уж топ журналист. А за без пари - ще окакат всеки свестен чиляк...
Хич не се заблуждавам, че въздухът ни досега е бил чист. Но определено вече ще е по- мръсен.ELBI написа:Пълни глупости правят всички - кат се почне от кмет, неплащащи данъци Кремиковски мафиоти и правителство. Играя ти на "има, няма", "на ти-дай ми".[unknown] написа:Да ни/ви е честита сделката, другари и другарки!
![]()
![]()
8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Инак - хабер си нямаш какви боклуци си гълтал до сега и с какво си зарит (дето го няма по вестниците...). Тези изцепки (тонове боклук, милиони левове, тинтири минтири...) са за запрашаване на очите на хората. Баш боклуците и баш проблемите - изобщо не се виждат по преса и тв... За жалост. Щото и медиите са в голямата, гадна игра. Срещу 5000 лева описват как най-големия мафиот и престъпник е родолюбив бизнесмен, а за 10 000 могат да разкарат всеки до момента уж топ журналист. А за без пари - ще окакат всеки свестен чиляк...

Amи смени си съветниците. Аз го намирам за огромна глупост боклука да се кара на 100 и не знам колко си километра и да даваме излишни пари... Както писах горе - всичко това са глупави и безмислени далавери за да забогатее този и онзи. И да се покаже, че се уж върши работа. Да не говорим, че май Цалапица е доста по-далеч от Пловдив, отколкото примерно Суходол. А сега ще вземат от нас - данъкоплатците 50 милиона да ги раздават някъде си. На София тези 50 мил. щяха да помогнат толкова много...и хич не е да не могат да намерят тук място за депониране...ама игрички - да се раздават тук и там...А и като се замисля Кремиковци пак почна да бълва мръсотии - след периода, когато почти нищо не идваше от там...[unknown] написа:Хич не се заблуждавам, че въздухът ни досега е бил чист. Но определено вече ще е по- мръсен.ELBI написа:Пълни глупости правят всички - кат се почне от кмет, неплащащи данъци Кремиковски мафиоти и правителство. Играя ти на "има, няма", "на ти-дай ми".[unknown] написа:Да ни/ви е честита сделката, другари и другарки!
![]()
![]()
8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()