Green Light написа:
Ама ако, па прекалено много внимаваме кой за какво е чувствителен няма копче да може да кажем. Аз, да ти кажа- не внимавам. Не понеже не искам, ами понеже съм малко гъба и ако някой не ми го каже директно, не се усещам. Например, имам чувството, че има далеч по обругавани професии- адвокати да речем, лекарите в болниците, таксистите напоследък, учителите. Не мога да се сетя нещо конкретно за зъболекарите да се е приказвало, ма може да бъркам. Ако ми се иска да кажа нещо за зъболекарите да си трая ли? Не ви знам на останалите професиите ама ако, да речем, взема да се оплаквам от осигурителната система или от застраховките, да не извика някой?
В една компания на маса, всеки се съобразява с останалите, без това да пречи на разговора и на общото веселие.
Така е и в нашият виртуален бар- всички седим на една маса и се съобразяваме един с друг. Отделен е въпроса, ако ти мислиш, че седиш на отсрещната маса, или което е по- вероятно- аз седя на отсрещната маса.Тогава можеш да говориш каквото искаш, без да се съобразяваш с никого, но и отсрещната страна ще има право да реагира така както си знае. Избор винаги има.