Случвало ли ви се е...

Все същите
АВе
Обратна връзка:

Случвало ли ви се е...

Мнение от АВе »

да се събудите с песен в главата?

Ей така, ставаш си и мозъкът ти се е сетил за някое старо парче и си го пее...

Ето к'во ми се беше заболо в Start Up-a на мозъка рано тази заран:

Feeling Good...

Хайде, и да ви е весел денят!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Случвало ли ви се е...

Мнение от frisky lioness »

ave написа:да се събудите с песен в главата?

Feeling Good...

Благодаря ти:-)

Аз преди време упорито се събуждах и то дни наред с "десятъй батальон":blink::shocked::grin: Що ли? Нямам си на идея изобщо:shocked: И яко ми дънеше в главата, докато някоя друга музика не я изместеше:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

frisky lioness написа: "десятъй батальон":blink::shocked::grin: Що ли? Нямам си на идея изобщо:shocked:
И аз съм се будил с десети батальон, но в дни, в които имам "много битки". Нали се настройваме предварително да сме с боен дух за ден с много преговори, много разправии с държавната администрация, та...

Такивамитиработи.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ave написа:
frisky lioness написа: "десятъй батальон":blink::shocked::grin: Що ли? Нямам си на идея изобщо:shocked:
И аз съм се будил с десети батальон, но в дни, в които имам "много битки". Нали се настройваме предварително да сме с боен дух за ден с много преговори, много разправии с държавната администрация, та...

Такивамитиработи.
Ааа, при мен не е това :huhthink: :-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

frisky lioness написа: Аз преди време упорито се събуждах и то дни наред с "десятъй батальон":blink::shocked::grin: Що ли? Нямам си на идея изобщо:shocked: И яко ми дънеше в главата, докато някоя друга музика не я изместеше:grin:
:rotfl24: десантчиците от 10 бат. и ден победъй се включват обикновено през май. тия дни ми пей джеймс браун:cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

...!
да ... а ако някой ми донесе и кафето тогава, денят става супер... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

frisky lioness написа:
ave написа:

Такивамитиработи.
Ааа, при мен не е това :huhthink: :-)
Все тая.

Снощи така весело се напихме с новите съседи! Нэам думи! На съседа отсреща му писнало да чака да си подредим къщата и дойде и ни "издърпа за ушите".
- Ама ние тука гледай как сме затънали в книги! Ама, чакай вече сме вечеряли!
- Нэма такива работи! Водката ще се стопли, специално за вас съм я купил!
Жена ми:
- Ма, виж ни на кво приличаме! (а ние потънали в прах от книгите и с неглиже дрехи)
- Ето, и аз ще се изцапам! Хвана една много, много стара книга и си я отърка в ризата.

И буквално ни изтласка от ап. ни в неговия отсреща.

Стана страхотно весела вечер!
И той, и жена му с много хубаво чувство за хумор. Нейният е на по-високо ниво, а неговият - много "пиперлив". И повикаха по телефона една съседка от І ет. - моя колежка. Тя пък колко беше цапната в устата...

Както казва Стайнбек: "Беше вечер за милиони!"
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

ELBI написа:да ... а ако някой ми донесе и кафето тогава, денят става супер... :blum:
Да-а-а! Жената ме събуди и каза, че кафето е готово.

Ние не пушим в спалнята и... така. Много си е гот!:grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Feeling Good...

блазе ти, че се събуждаш с такава песен в главата. аз в понеделник се събудих с припева на една особено противна чалга "лъжааа е", щот в неделя бях на една сватба, където... абе, дълго е за разправяне, с две думи винаги ми се набиват в мозъка някви досадни парчета и мноо ме е яд, обаче имам толкова контролни функции върху мозъка си, колкото мъжете върху пениса си, та... отказАх се вече да си комуникирам с него. кауза пердута.
just perfect
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

bead_ написа:
блазе ти, че се събуждаш с такава песен в главата. аз в понеделник се събудих с припева на една особено противна чалга "лъжааа е", щот в неделя бях на една сватба, където... абе, дълго е за разправяне, с две думи винаги ми се набиват в мозъка някви досадни парчета и мноо ме е яд, обаче имам толкова контролни функции върху мозъка си, колкото мъжете върху пениса си, та... отказАх се вече да си комуникирам с него. кауза пердута.
Аз такива ги лекувам като бързам да чуя нещо друго:grin:
Изображение

Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Feeling Good...

Каквато и да е песента, по добре с песен, отколкото без.

Да ти е весел денят и на теб, АВе!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

frisky lioness написа:
bead_ написа:
Аз такива ги лекувам като бързам да чуя нещо друго:grin:
и аз веднага бързам. ама сутрин не съм много пъргава... има-няма 10 мин. ми трябват да се освестя, да разбера къде се намирам и да се докопам до дистанционното. щрак любимото сутрешно сд. и ми се *бава майката на целия ден. сватба ли? всеки си плаща - аз им се смях, че се набутват във влакче на ужасите, те ми го върнаха с цяла нощ чалга и гюбеци.
just perfect
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

bead_ написа: всеки си плаща - аз им се смях, че се набутват във влакче на ужасите, те ми го върнаха с цяла нощ чалга и гюбеци.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Изображение

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Па на мен от една седмица ми се върти оная ЪМБРЕЛА, брела, брела... брела... повръща ми се вече от тая песен! :crying:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

maggot написа:Па на мен от една седмица ми се върти оная ЪМБРЕЛА, брела, брела... брела... повръща ми се вече от тая песен! :crying:

ъъъъммммм? /многозначително/ бегай за шуър чек
just perfect
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

bead_ написа:и мноо ме е яд, обаче имам толкова контролни функции върху мозъка си, колкото мъжете върху пениса си, та... отказАх се вече да си комуникирам с него. кауза пердута.
Хаха-а-а! Чудесно! В десетката си, направо!
Много ме изкефи!
Наздраве!
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Stranniche написа:Каквато и да е песента, по добре с песен, отколкото без.

Да ти е весел денят и на теб, АВе!
Да-а-а, а вече цял ден си бачкам с това в главата:

Chan Chan

Приятен, лежерен ритъм на работа ми дава. :-)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

ave написа:....
едно следобедно лежерно, щом настояваш...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

ELBI написа:
ave написа:....
едно следобедно лежерно, щом настояваш...
Е-е-е, това парче направо води към вечеря с хубаво вино и свещ на масата...
Разби ми работния ритъм, братко! (намигам)
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

на мен често ми се случва като се събудя да съм с усещането, че съм гледала цяла нощ филм
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

snowprincess написа:на мен често ми се случва като се събудя да съм с усещането, че съм гледала цяла нощ филм

:lol:
аз имам няколко гледани насън.цветни..вървят си с надписите..фабула си имат..всичко ...но рядко ги доглеждам насън, пък в реала не съм ги намерила още, може и да не са ги заснели, евентуално
:lol::lol::lol:

и винаги сменям видяното-чутото насън за едно силно кафе..или поне всяка сутрин мисля, че бих заменила..
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: :lol:
аз имам няколко гледани насън.цветни..вървят си с надписите..фабула си имат..всичко ...но рядко ги доглеждам насън, пък в реала не съм ги намерила още, може и да не са ги заснели, евентуално
:lol::lol::lol:

и винаги сменям видяното-чутото насън за едно силно кафе..или поне всяка сутрин мисля, че бих заменила..
И аз съм така, че и цели сериали сънувам.. А понякога ми се случва да изникне в мозъка ми случка от някой сън и да се чудя вече, дали пък не съм го преживяла все пак това наистина?!? :eek:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

bead_ написа: блазе ти, че се събуждаш с такава песен в главата. аз в понеделник се събудих с припева на една особено противна чалга "лъжааа е", щот в неделя бях на една сватба, където... абе, дълго е за разправяне, с две думи винаги ми се набиват в мозъка някви досадни парчета и мноо ме е яд, обаче имам толкова контролни функции върху мозъка си, колкото мъжете върху пениса си, та... отказАх се вече да си комуникирам с него. кауза пердута.
бях пускала тема, как ми се "наби" в главата една яка чалгичка "А когато съмне......" и лошото е че даже не можех да си я изпея цялата ...
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark написа:
bead_ написа: блазе ти, че се събуждаш с такава песен в главата. аз в понеделник се събудих с припева на една особено противна чалга "лъжааа е", щот в неделя бях на една сватба, където... абе, дълго е за разправяне, с две думи винаги ми се набиват в мозъка някви досадни парчета и мноо ме е яд, обаче имам толкова контролни функции върху мозъка си, колкото мъжете върху пениса си, та... отказАх се вече да си комуникирам с него. кауза пердута.
бях пускала тема, как ми се "наби" в главата една яка чалгичка "А когато съмне......" и лошото е че даже не можех да си я изпея цялата ...
Аха, а знаете ли я тая "Ааааа,аааа, всяааака мисъл за теееб е знааяяя, аааа, аааа, всиииички пътища водят към тееебее, аааа,аааа" и т.н.,
и всяка нощ към 2-3ч. да те будят съъс нееяяя, аааа,ааа.:mad:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

тц, това съм го пропуснала :rotfl24:

"ааааа " казваш е текста :rotfl24:
Изображение
І

Мнение от І »

Всеки ден.
Публикувай отговор