Чаве, Чаве,
Чаве, Чаве,
а ти не вярваше????
ей-ти го на Воленчо и ей-го резултата от негласуването.
ще ме прощавате за емоционалността, но съм бясна!!!!!!!!!!!!!!!!!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Чаве, Чаве,
И защо си толкова бясна? Този прогнозен резултат беше ясен още в началото на кампанията. Нищо изненадващо. Ще има балотаж- и това беше ясно. А Сидеров никога няма да стане президент!latrevw написа:а ти не вярваше????
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Споко ма рожбо!:Dlatrevw написа:а ти не вярваше????
Резултата от негласуването не е воленчо, а това, че ще има втори тур. Не се събраха необходимите 50+% за да провъзгласят още сега Първанов за главатар.
Разликата в %-тите между Волен и Парванов са доста големи - не ми се вярва на 2-рия тур нещо да се промени.
Не се коси.
не се страхувам, че Волен ще е президент. Ядосвам се, че много хора не вярваха и се надсмихава на идеята, че ще е втори...
аз лично го възприемам като голяма обида и провал за българския народ!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
...бастионите и землянките..... готови ли са...там в Хайдушкия Балкан?:DSet написа:А пък аз - като предвестник на ледника:lol::lol::lol:latrevw написа:не се страхувам, че Волен ще е президент. Ядосвам се, че много хора не вярваха и се надсмихава на идеята, че ще е втори...
Да правя ли рекогносцировката?:D
Азимут 290Kent написа:...бастионите и землянките..... готови ли са...там в Хайдушкия Балкан?:DSet написа:А пък аз - като предвестник на ледника:lol::lol::lol:latrevw написа:не се страхувам, че Волен ще е президент. Ядосвам се, че много хора не вярваха и се надсмихава на идеята, че ще е втори...
Апропо, аз се кандидатирам за секретар на тайната канцелария в кралството8)
Човекът-оркестър:lol:
Memento mori.
Бг Народ си заслужава избранниците бре, кво толкова:twisted:.и гласуващите си заслужава, и негласуващите...света свършва със "Седморката на Блейк" само по ТВ-то.... споко:twisted:latrevw написа:не се страхувам, че Волен ще е президент. Ядосвам се, че много хора не вярваха и се надсмихава на идеята, че ще е втори...
П.П. баси и кандидатите...старчета /единия със скорошен инсулт..или с медикаметнозно завоалирана Парк. болест/, доносници, пишман фюрер...въй:evil:
Последно промяна от Kent на 22.10.06, 20:46, променено общо 1 път.
А землянките колко звезди ще са?Kent написа:...бастионите и землянките..... готови ли са...там в Хайдушкия Балкан?:DSet написа:А пък аз - като предвестник на ледника:lol::lol::lol:latrevw написа:не се страхувам, че Волен ще е президент. Ядосвам се, че много хора не вярваха и се надсмихава на идеята, че ще е втори...
Щото ако са под 4 хич да не стягам багажа
esti написа:А землянките колко звезди ще са?Kent написа:...бастионите и землянките..... готови ли са...там в Хайдушкия Балкан?:DSet написа:А пък аз - като предвестник на ледника:lol::lol::lol:latrevw написа:не се страхувам, че Волен ще е президент. Ядосвам се, че много хора не вярваха и се надсмихава на идеята, че ще е втори...
5
Ама корена.
Провиснали от тавана:lol:
Memento mori.
Хехе....тез корени ще са, за да не търсим къде да се бесим ако ни изпушат бушоните ли?Set написа:esti написа:А землянките колко звезди ще са?Kent написа:...бастионите и землянките..... готови ли са...там в Хайдушкия Балкан?:DSet написа:А пък аз - като предвестник на ледника:lol::lol::lol:latrevw написа:не се страхувам, че Волен ще е президент. Ядосвам се, че много хора не вярваха и се надсмихава на идеята, че ще е втори...
5
Ама корена.
Провиснали от тавана:lol:
Провиснали от тавана:lol:[/quote]
Хехе....тез корени ще са, за да не търсим къде да се бесим ако ни изпушат бушоните ли?
[/quote]
Що..... ще се бесим, бре...ще бягаме голи из гората, ще крещим цитати от О.Хаям, ще едем квот намерим и ще е..м който хванем...кеф:twisted:
П.П. Ако мо да закачиш въженце с което да са обесиш, на вертикално падащ от тавана корен, ште призная....тря специален възел за тва:D
Хехе....тез корени ще са, за да не търсим къде да се бесим ако ни изпушат бушоните ли?
Що..... ще се бесим, бре...ще бягаме голи из гората, ще крещим цитати от О.Хаям, ще едем квот намерим и ще е..м който хванем...кеф:twisted:
П.П. Ако мо да закачиш въженце с което да са обесиш, на вертикално падащ от тавана корен, ште призная....тря специален възел за тва:D
Последно промяна от Kent на 22.10.06, 21:03, променено общо 1 път.
Хехе....тез корени ще са, за да не търсим къде да се бесим ако ни изпушат бушоните ли?Kent написа:Провиснали от тавана:lol:
П.П. Ако мо да закачиш въженце с което да са обесиш, на вертикално падащ от тавана корен, ште призная....тря специален възл за тва:D[/quote]
Аз ако ще е да беся некой дет ме дразни - спец възела не може да ме спре.
А това дето ще тичате голи.....искам да го видяяяяяяяааааа!:twisted:
esti написа:Чакай сега. Отказваш се от секретарството за да станеш теляк ли?Set написа:А теляк?esti написа: Абе зарево, зарево....ама друго си е баня и топла вода
Обичам я тая умряла дума.
Ще я възкресим в ледника. Обещавам. Да не съм секретар!:D
Ще ни смъкнеш кожите къвто си як бе Сете
Не бе!
Аз нали съм в сянка:lol:
Друг.
По желание, че да не показвам
Memento mori.
Аз ако ще е да беся некой дет ме дразни - спец възела не може да ме спре. 
А това дето ще тичате голи.....искам да го видяяяяяяяааааа!:twisted:[/quote]
Ма на хлъзгав корен е сложно, вервай...ня го обесиш...кат се строполи, ще си навехне крачето само:D
Гората покрай Осъм е Дремучая, за да видиш отпред...тря да тичаш пред тичащите:twisted:
..отзад надали ще видищ ...гъсталаци:twisted:
А това дето ще тичате голи.....искам да го видяяяяяяяааааа!:twisted:[/quote]
Ма на хлъзгав корен е сложно, вервай...ня го обесиш...кат се строполи, ще си навехне крачето само:D
Гората покрай Осъм е Дремучая, за да видиш отпред...тря да тичаш пред тичащите:twisted:
Неее, това не е резултат от негласуването, това е резултат от политиката на наште си управници. Аз нямах кандидат сред тези и все още нямам. Няма да гласувам и на балотаж.latrevw написа:а ти не вярваше????
Но на Кента ставам вице одма, както предложи Ести:lol:
Аз, аз, аз предложих баня, значи на мен се полага да поема телячеството.Set написа:esti написа:Чакай сега. Отказваш се от секретарството за да станеш теляк ли?Set написа:А теляк?esti написа: Абе зарево, зарево....ама друго си е баня и топла вода
Обичам я тая умряла дума.
Ще я възкресим в ледника. Обещавам. Да не съм секретар!:D
Ще ни смъкнеш кожите къвто си як бе Сете
Не бе!
Аз нали съм в сянка:lol:
Друг.
По желание, че да не показвам
Това ще е вип услуга!
Абе как е теляк в ж.р.?
Телячка....телякиня?:lol:
Още по-хубу, че само ще си навехне крачето - веднага го пускам да тича гол/а пред вас, а аз ще водя записки, кой..как...какъв... за да знам аз как да тичам кат ми доде реда.Kent написа:Ма на хлъзгав корен е сложно, вервай...ня го обесиш...кат се строполи, ще си навехне крачето само:D
- поручик Ржевски
Атомната бомба
на северна Корея бледнее пред днешните пресконференции господа офицеры и полковые дамы.
Аз, в душевната си простота, си мислех, че изненадата на тоя вот ще бъдат десните избиратели гласуващи за Първанов.
Да ама не!
РОМСКАТА информационна агенция ПОДКРЕПЯ кандидатурата на Волен Сидеров!!!!!!!!!!!!!
А Сидеров прави СПЕЦИАЛЕН ЖЕСТ и отговаря на цели два въпроса на дадения ромин. При това на закриването на пресконференцията. Или по-точно казано на удължаването на закриването, щото я удължиха СПЕЦИАЛНО заради РОМСКАТА информационна агенция.
Ма тва е все едно тия от Освиенцим да подкрепят Хитлер бре! И той да им обясни, че всъщност е за равенство и братство на сите германски поданници, независимо от раса и вяра, ако няма колективна безотговорност.
Представяте ли си го а?
А?!
Или ако требе да си цитирам Пратчет - все едно крава да запее "Нека ме залеят с чуден сос"!
Представяте ли си, каква демократична държава сме станали всъщност!
Дори циганите гласуват по съвест. Цели 3 и кусур процента междувпрочем, но не 3 на сто от циганите, а 3 на 100 от гласувалите за Волен. (Голема манипулация правят тия от БТВ-то.) 3% от 600 000 са си ни повече ни по-малко от 18 000. Осемнадесет хиляди рома (можете ли да изпиете толкоз а?) избират не кой да е, ами този, който ще спре крадците и мафиотите! Че това си е един среден провинциален град тъпкан само с роми бре!
Смех ви казвам.....
П.С. Сете, братче, сори ама ник'ъф лов другата седмица. Самият Президент и Върховен Главнокомандващ ти го каза от екрана: ник'ви гъби, ник'ъф риболов, ник'ъф лов - ходи се и се гласува! А ти кат чиляк заклел се да пазиш тая държава, воин от резерва, нема как да кажеш "не" на искането на главнокомандващия!
П.П.С. Очаквайте в следващия епизод:
Стари борци против фашизма и капитализма канят Беронов на Бузлуджа. Той пее "Една българска роза".
Петър Стоянов подава заявление за постъпване в социнтерна.
Гаргамел и Бойко Борисов сключват кръвно братство.
Сценаристите на LOST най-сетне си изясняват какъв аджеба ще е краят на сериала.
Евреи в космоса....
Опа - олях се, последните 2 са от други филми.... ама след тая новина за ромската ИА.....
П.П.П.С. И накрая, само за господата офицери: Малииии, видехте ли кво журнале имаше в залата - младо, с черна коса и дълбоки, сексапилни, тъмносини очи...... еххххх......
Аз, в душевната си простота, си мислех, че изненадата на тоя вот ще бъдат десните избиратели гласуващи за Първанов.
Да ама не!
РОМСКАТА информационна агенция ПОДКРЕПЯ кандидатурата на Волен Сидеров!!!!!!!!!!!!!
А Сидеров прави СПЕЦИАЛЕН ЖЕСТ и отговаря на цели два въпроса на дадения ромин. При това на закриването на пресконференцията. Или по-точно казано на удължаването на закриването, щото я удължиха СПЕЦИАЛНО заради РОМСКАТА информационна агенция.
Ма тва е все едно тия от Освиенцим да подкрепят Хитлер бре! И той да им обясни, че всъщност е за равенство и братство на сите германски поданници, независимо от раса и вяра, ако няма колективна безотговорност.
Представяте ли си го а?
А?!
Или ако требе да си цитирам Пратчет - все едно крава да запее "Нека ме залеят с чуден сос"!
Дори циганите гласуват по съвест. Цели 3 и кусур процента междувпрочем, но не 3 на сто от циганите, а 3 на 100 от гласувалите за Волен. (Голема манипулация правят тия от БТВ-то.) 3% от 600 000 са си ни повече ни по-малко от 18 000. Осемнадесет хиляди рома (можете ли да изпиете толкоз а?) избират не кой да е, ами този, който ще спре крадците и мафиотите! Че това си е един среден провинциален град тъпкан само с роми бре!
Смех ви казвам.....
П.С. Сете, братче, сори ама ник'ъф лов другата седмица. Самият Президент и Върховен Главнокомандващ ти го каза от екрана: ник'ви гъби, ник'ъф риболов, ник'ъф лов - ходи се и се гласува! А ти кат чиляк заклел се да пазиш тая държава, воин от резерва, нема как да кажеш "не" на искането на главнокомандващия!
П.П.С. Очаквайте в следващия епизод:
Стари борци против фашизма и капитализма канят Беронов на Бузлуджа. Той пее "Една българска роза".
Петър Стоянов подава заявление за постъпване в социнтерна.
Гаргамел и Бойко Борисов сключват кръвно братство.
Сценаристите на LOST най-сетне си изясняват какъв аджеба ще е краят на сериала.
Евреи в космоса....
Опа - олях се, последните 2 са от други филми.... ама след тая новина за ромската ИА.....
П.П.П.С. И накрая, само за господата офицери: Малииии, видехте ли кво журнале имаше в залата - младо, с черна коса и дълбоки, сексапилни, тъмносини очи...... еххххх......
Re: Атомната бомба
РазбраФ те само, кога говор`И за гаджето...поручик Ржевски написа:.. еххххх......
Иначе дет от 3 и половина години ще станат не гледам ТВ. Ама тая слетобедна вечер ми се падна послучайному..
По закон членовете на комисията не било нужно да са грамотни?! :eek:
Е те т`ва е държава...
Жалко, че се падна точно в родината ни...
- поручик Ржевски
Най-важното си сфанал! Ама щот си мъжжжжж :)МЪЖжжж написа:РазбраФ те само, кога говор`И за гаджето...![]()
Сори за УВО-то....
П.С. И ЖАР са страхотни с тая песен... помня я когато излезе.....
абе не знам за ледника...
ама както посочи Ржевски...Set написа:А пък аз - като предвестник на ледника:lol::lol::lol:latrevw написа:не се страхувам, че Волен ще е президент. Ядосвам се, че много хора не вярваха и се надсмихава на идеята, че ще е втори...
нЕма лов другата седмица...за теб,Сет-е
ОСВЕН на вещици....и таласъмки...
;)
на пресконференцията. Или по-точно казано на удължаването на закриването, щото я удължиха СПЕЦИАЛНО заради РОМСКАТА информационна агенция.поручик Ржевски написа:на северна Корея бледнее пред днешните пресконференции господа офицеры и полковые дамы.
Да ама не!
А Сидеров прави СПЕЦИАЛЕН ЖЕСТ и отговаря на цели два въпроса на дадения ромин. При това на закриването
Представяте ли си го а?
А?!
Смех ви казвам..... [/quote]
Поручик, по туй време бях гушнала вече възглавницата:), реших, че не мога да гледам и слушам некой особи, пък то имало Изненадка. Сега не знам да
Така беше, ейййй.П.С. Сете, братче, сори ама ник'ъф лов другата седмица. Самият Президент и Върховен Главнокомандващ ти го каза от екрана: ник'ви гъби, ник'ъф риболов, ник'ъф лов - ходи се и се гласува!
Хм, аз това щоуу не го видях?!?:lol:П.П.П.С. И накрая, само за господата офицери: Малииии, видехте ли кво журнале имаше в залата - младо, с черна коса и дълбоки, сексапилни, тъмносини очи...... еххххх......
- Dark Angel
мда, ядосвам се, че хората дремят и не им пука за нищо освен за "собствения им двор"latrevw написа:а ти не вярваше????
Напротив.Dark написа:мда, ядосвам се, че хората дремят и не им пука за нищо освен за "собствения им двор"latrevw написа:а ти не вярваше????
Снощи именно тези "политици" доста се изпотиха.
Иванчо, Петьо и къмпани гледаха като препикани мушката.
Нека помислят.
Народа си знае работата
Memento mori.
- Dark Angel
какво включваш в понятието "народ"????Set написа:[
Напротив.
Нека помислят.
Народа си знае работата
щото покрай нас минаваше народа на път към избирателните секции та се нагледах кой отива да гласува - средна възраст 60
Е те тука вече се смеех на глас.. То не беше цирк, фарс и комедия взети заедно. Даже нямаше нужда телевизиите да пускат някой филм. В изявленията на т.нар. лидери имаше всички елементи на екшън комедияпоручик Ржевски написа: РОМСКАТА информационна агенция ПОДКРЕПЯ кандидатурата на Волен Сидеров!!!!!!!!!!!!!
Dark написа:какво включваш в понятието "народ"????Set написа:[
Напротив.
Нека помислят.
Народа си знае работата
щото покрай нас минаваше народа на път към избирателните секции та се нагледах кой отива да гласува - средна възраст 60
това са само 40%
Малцинството:lol:
Народа е болшинство:D
Memento mori.
как точно си я знаеSet написа:
Народа си знае работата
десницата да не би да очакваше друг резултат?
да стигнем до там, че циганите за Волен да гласуват
- Dark Angel
да, а болшинството хапва, пийва и казва "Ебал съм го, няма да гласувам....."Set написа:
това са само 40%
и после болшинството бива ъхъм, наебано така де се каже
Че то отдавна си е такова... Затова - за*бало ги еDark написа:да, а болшинството хапва, пийва и казва "Ебал съм го, няма да гласувам....."Set написа:
това са само 40%
Не е така.Dark написа:да, а болшинството хапва, пийва и казва "Ебал съм го, няма да гласувам....."Set написа:
това са само 40%
Типичен пример е именно тази "десница"
Изгоря им и лицето и бизнеса и сВе.
Да се готви левицата и ултрасите.
Memento mori.
точно! напълно подкрепям! не мога да разбера другата теза, точно снощи си мислех, че т.нар. интелегенти не гласуваха, защото няма достоен кандидат, защото бойкотират и т.н. и какво става, оставихме бабите и идиотите да правят избораDark написа:да, а болшинството хапва, пийва и казва "Ебал съм го, няма да гласувам....."Set написа:
това са само 40%
- Dark Angel
ми на умниците толкова им е акъла.....latrevw написа: точно! напълно подкрепям! не мога да разбера другата теза, точно снощи си мислех, че т.нар. интелегенти не гласуваха, защото няма достоен кандидат, защото бойкотират и т.н. и какво става, оставихме бабите и идиотите да правят избора
какво разбират бабата и дядото дето едвам кретат......Боже, та те не знаят за какво точно служи ПС-то....