въпроси и отговори

Все същите
jazz

въпроси и отговори

Мнение от jazz »

Някои от вас са ме питали какво е 'как и какво' тази част на света. Хич ме няма по обясненията и някой може даже да се обидил.
За любопитните намерих тези въпроси и отговори в нета. Ако имате още въпроси, питайте, аз ще отговарям до колкото мога :lol:

---

Q: Does it ever get windy in Australia ? I have never seen it rain on
TV, how do the plants grow? ( UK ).
A: We import all plants fully grown and then just sit around watching them die.

Q: Will I be able to see kangaroos in the street? ( USA )
A: Depends how much you've been drinking.

Q: I want to walk from Perth to Sydney - can I follow the railroad tracks( Sweden)?
A: Sure, it's only three thousand miles, take lots of water.

Q: Are there any ATMs (cash machines) in Australia ? Can you send me a list of them in Brisbane , Cairns , Townsville and Hervey Bay ? ( UK )
A: What did your last slave die of?

Q: Can you give me some information about hippo racing in Australia? ( USA )
A: A-fri-ca is the big triangle shaped continent south of Europe. Aus-tra-lia is that big island in the middle of the Pacific which does not ... oh forget it. Sure, the hippo racing is every Tuesday night in Kings Cross. Come naked.

Q: Which direction is North in Australia ? ( USA )
A: Face south and then turn 180 degrees. Contact us when you get here and we'll send the rest of the directions.

Q: Can I bring cutlery into Australia ? ( UK )
A: Why? Just use your fingers like we do.

Q: Can you send me the Vienna Boys' Choir schedule? ( USA )
A: Aus-tri-a is that quaint little country bordering Ger-man-y, which is ... oh forget it. Sure, the Vienna Boys Choir plays every Tuesday night in Kings Cross, straight after the hippo races. Come naked.

Q: Can I wear high heels in Australia ? ( UK )
A: You are a British politician, right?

Q: Are there supermarkets in Sydney and is milk available all year round? ( Germany )
A: No, we are a peaceful civilization of vegan hunter/gatherers. Milk is illegal.

Q: Please send a list of all doctors in Australia who can dispense rattlesnake serum. ( USA )
A: Rattlesnakes live in A-meri-ca which is where YOU come from. All Australian snakes are perfectly harmless, can be safely handled and make good pets.

Q: I have a question about a famous animal in Australia , but I forget its name. It's a kind of bear and lives in trees. ( USA )
A: It's called a Drop Bear. They are so called because they drop out of Gum trees and eat the brains of anyone walking underneath them. You can scare them off by spraying yourself with human urine before you go out walking.

Q: I have developed a new product that is the fountain of youth. Can you tell me where I can sell it in Australia ? ( USA )
A: Anywhere significant numbers of Americans gather.

Q: Can you tell me the regions in Tasmania where the female population is smaller than the male population? ( Italy )
A: Yes, gay night clubs.

Q: Do you celebrate Christmas in Australia ? ( France )
A: Only at Christmas.

Q: I was in Australia in 1969 on R+R, and I want to contact the girl I dated while I was staying in Kings Cross*. Can you help? (USA)
A: Yes, and you will still have to pay her by the hour.

Q: Will I be able to speak English most places I go? ( USA )
A: Yes, but you'll have to learn it first.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: въпроси и отговори

Мнение от Remmivs »

suaganyogo написа:Някои от вас са ме питали какво е 'как и какво' тази част на света. Хич ме няма по обясненията и някой може даже да се обидил.
За любопитните намерих тези въпроси и отговори в нета. Ако имате още въпроси, питайте, аз ще отговарям до колкото мога :lol:

Q: Please send a list of all doctors in Australia who can dispense rattlesnake serum. ( USA )
A: Rattlesnakes live in A-meri-ca which is where YOU come from. All Australian snakes are perfectly harmless, can be safely handled and make good pets.
Kewl n funny! 10x! :grin:
However, I am pretty sure that there are pretty nasty Aus-tra-li-an snakes. And spiders too, for that matter. No offense. :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Не знам за въпроси и отговори, но много ще се радвам на малко снимки. :cool:
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

vyara написа:Не знам за въпроси и отговори, но много ще се радвам на малко снимки. :cool:
на какво искаш?
Звенения

Мнение от Звенения »

Q: Не знам за въпроси и отговори, но много ще се радвам
на малко снимки. :cool:
A: Извади си фотоапарата, включи го, натисни бутончето, на което е нарисувано насочено вдясно триъгълниче... Стана ли? Наслаждавай, са докато има заряд в батериите. :-)

:rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

suaganyogo написа:
vyara написа:Не знам за въпроси и отговори, но много ще се радвам на малко снимки. :cool:
на какво искаш?
На всичко. :lol: Алчна съм. :cool:
Всичко, което те впечатлява или което вече не те впечатлява. Или което нас може да впечатли. Абе всичко! Австралия ми е толкова далечна, че всичко ще ми е интересно. Кофите за боклук снимай ако искаш. Австралийско да е. :winkw:
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:Австралийско да е. :winkw:
Нали прочете, че в Австралия всичко е вносно! :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневия написа:
vyara написа:Австралийско да е. :winkw:
Нали прочете, че в Австралия всичко е вносно! :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Кенгура да ми снима, аборигени ако може. Абе де да знам. Аз ако знам какво има там, ще го карам ли да ми снима. :lol:
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

vyara написа:Кофите за боклук снимай ако искаш. Австралийско да е. :winkw:
ОК, ще се постарая. Ама няма да е тази седмица, защото вече запразнявам, а уикенда ми е доста, ъъм, натоварен. :lol:
Звенения

Мнение от Звенения »

vyara написа:Абе де да знам. Аз ако знам какво има там, ще го карам ли да ми снима. :lol:
Със сигурност може да ти прати веднага снимка да палеца на десния си крак! :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24: И той е АВТРАЛИЙСКИ вече. :-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

suaganyogo написа:
vyara написа:Кофите за боклук снимай ако искаш. Австралийско да е. :winkw:
ОК, ще се постарая. Ама няма да е тази седмица, защото вече запразнявам, а уикенда ми е доста, ъъм, натоварен. :lol:
Не се притеснявай. Когато си на кеф само. Аз веднъж снимах по поръчка и не ги харесаха. :lol:
Просто си носи апарата по-често с теб. :cool:
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневия написа:
vyara написа:Абе де да знам. Аз ако знам какво има там, ще го карам ли да ми снима. :lol:
Със сигурност може да ти прати веднага снимка да палеца на десния си крак! :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24: И той е АВТРАЛИЙСКИ вече. :-)
Всичко се приема, всичко! И крака и ръце (падам си, знаеш :winkw:). И профил и анфас, може и на бележка. Виждаш ли каква свобода давам само :blum:
Изображение
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Звеневия написа:...
Имам усещането, че Верчето не е чела много задълбочено първия пост. :grin:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

suaganyogo написа:Някои от вас са ме питали какво е 'как и какво' тази част на света. Хич ме няма по обясненията и някой може даже да се обидил.

---

Q: Will I be able to see kangaroos in the street? ( USA )
A: Depends how much you've been drinking.

:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Чак сега се задълбочих в четене :rotfl24:
От некои въпроси/отговори сълзи ми потекоха :rotfl24::rotfl24:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Най ме изкефи оня въпрос за мечките по дърветата:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

suaganyogo написа: Q: Does it ever get windy in Australia ? I have never seen it rain on

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

В първите няколко часа английският им наистина звучи странно :lol:, после се свиква. :-)

Благодаря за смешното! :kiss:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Stranniche написа:
suaganyogo написа: Q: Does it ever get windy in Australia ? I have never seen it rain on

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

В първите няколко часа английският им наистина звучи странно :lol:, после се свиква. :-)

Благодаря за смешното! :kiss:
На толкова малко английският не звучи странно... даже на острова е пълно със странно говорещи екземпляри :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:На толкова малко английският не звучи странно... даже на острова е пълно със странно говорещи екземпляри :cool:
Най-странният английски, който съм чувал е индийският. Дори китайският не може да му стъпи на малкото пръстче. А уж трябва да им е почти матерен или поне патерен на индусите. :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Най-странният английски, който съм чувал е индийският. Дори китайският не може да му стъпи на малкото пръстче. А уж трябва да им е почти матерен или поне патерен на индусите. :grin:
Мисля, че гърците говорят най-удивителният английски :rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Мисля, че гърците говорят най-удивителният английски :rotfl24:
Бе индийците ги водят и тях. Вервай ми! :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Бе индийците ги водят и тях. Вервай ми! :cool:
Може, бе, вярвам ти. Аз познавам само 3 индийци - готвачите от индийския ресторант, дето беше под нас, дето живеехме преди. :grin: Единият говореше само индийски, другият - развален англйиски, но главният не само, че говореше чудесен инглиш, но знаеше даже и български и го говореше доста добре. Та това ми е представителната извадка :winkw:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Аватар
Niya

Мнение от Niya »

:lol::lol::lol:

Много забавни отговори.:grin:
Ама, каквото повикало, такова обадило.:lol:
Q: Can I wear high heels in Australia ? ( UK ) :-)
Публикувай отговор