Това да ви напомня...
- сър Айвънхоу
Това да ви напомня...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Това да ви напомня...
Той Калиостро или къвто е там сега отдавна го предречесър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?
Пък се сещам, че преди няколко години гърците направиха национална стачка като им дигнаха хляба...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
А вие забелязахте ли как тихинко дигнаха цените на всичко останало поне с 20-50 %? Аман. ПиснА ми от митингуване и сваляне на правителства.сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- сър Айвънхоу
Аз друго имах предвид... Митингите нямат нищо общо с вдигането на цените, защото въпросното вдигане започна още от лятото...Пенчо Заека написа:А вие забелязахте ли как тихинко дигнаха цените на всичко останало поне с 20-50 %? Аман. ПиснА ми от митингуване и сваляне на правителства.сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?
Само споменавам, че през есента на 1996 година се случиха неща, които едно към едно ги виждаме отново...
Bella Ciao
Bella Ciao
200 евро станаха 500 евро
еврото го е хванала яка инфлация
:blum:
имам и добри новини обачееее:blum:
....
...
/изтрито!!! кой чел чел!/
да не пипна уроки:blum:
....
...
/изтрито!!! кой чел чел!/
да не пипна уроки:blum:
Последно промяна от Quid на 12.10.07, 12:55, променено общо 1 път.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
начи това е повода за черпене в региона.Quid написа:200 евро станаха 500 евро
във вчерашния тираж на тотото 1 петица
800 евро
опалааааааа:-)
трябва да се гордеете че едната от 10-те петици е у форума
у топ 10 сме:blum:
След 20 мин на Плиска?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
искаш да изпиеме ЗГ ли мамка му и прасе:-):lol:ELBI написа:начи това е повода за черпене в региона.Quid написа:200 евро станаха 500 евро
800 евро
След 20 мин на Плиска?
провокатор:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
айвънхоу ще ти каже да ядеш пасти...frisky lioness написа:На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Може и на някоя полянка (макар, че може да завали). Купих едно фантастично аржентинско вино, че оня ден много ми хареса... от тебе - сиренето и манекенките.Quid написа:искаш да изпиеме ЗГ ли мамка му и прасе:-):lol:ELBI написа:начи това е повода за черпене в региона.Quid написа:200 евро станаха 500 евро
800 евро
След 20 мин на Плиска?
провокатор:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма да ми вървят с пържолитеELBI написа:айвънхоу ще ти каже да ядеш пасти...frisky lioness написа:На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
не е лошо и га ти 'падне' нещо (за) отдолу4avdar4e написа:...Честито!!!
Сигурно е много гот така нещо да ти падне отгореНе тухла, де
сега като се върна - сьомга и аржентинско вино...
и ще направя сосче за едни ребърца,които след това във фурничката... за довечера... мммм....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ни сми само нийъ, ако това е някакво успокоение...изобщо
http://business.actualno.com/news_128460.html
http://business.actualno.com/news_128460.html

- сър Айвънхоу
Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!ELBI написа:айвънхоу ще ти каже да ядеш пасти...frisky lioness написа:На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И тва как променя нещатасър Айвънхоу написа:Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!ELBI написа:айвънхоу ще ти каже да ядеш пасти...frisky lioness написа:На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?

Вие си обсъждайте пасти-хляб-пържоли. Аз ще мисля за пачкитеfrisky lioness написа:И тва как променя нещатасър Айвънхоу написа:Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!ELBI написа:айвънхоу ще ти каже да ядеш пасти...frisky lioness написа:На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?
- сър Айвънхоу
Намалява цената... А, ако си отглеждаш пшеницата иси я мелиш сама, още по-евтино ще ти е!frisky lioness написа:И тва как променя нещатасър Айвънхоу написа:Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!ELBI написа:айвънхоу ще ти каже да ядеш пасти...frisky lioness написа:На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
След достатъчно на брой пасти-хляб -пържоли може и да ти се отще да мислиш за пачкиELBI написа:Вие си обсъждайте пасти-хляб-пържоли. Аз ще мисля за пачкитеfrisky lioness написа:И тва как променя нещатасър Айвънхоу написа:Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!ELBI написа:айвънхоу ще ти каже да ядеш пасти...frisky lioness написа:На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?

Между другото, една домашна машина за хляб никак не е лоша идея!сър Айвънхоу написа: Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да, бе И колко? Нали си икономист. Кат сложиш тока....А моят труд е без пари, нали.....сър Айвънхоу написа:
Намалява цената... А, ако си отглеждаш пшеницата иси я мелиш сама, още по-евтино ще ти е!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз много съм се изкушавало за такава, ама няма да има къде да я бодна4avdar4e написа:Между другото, една домашна машина за хляб никак не е лоша идея!сър Айвънхоу написа: Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!

Аре - ся пак чанДч - ще тръчкам по магазините за хелопекарка-роботика.4avdar4e написа:Между другото, една домашна машина за хляб никак не е лоша идея!сър Айвънхоу написа: Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!
1)взимаш чукfrisky lioness написа:И аз много съм се изкушавало за такава, ама няма да има къде да я бодна
2) пирон(стованен)
3) пакет ластици...
с 1)+2) дупкапиронстенаначукатттто
3) ластиковързаттохлебопекатто... ЩЕ стане като космичека технология -безтегловен хляб!!!
колко са големи тия машинки?frisky lioness написа:И аз много съм се изкушавало за такава, ама няма да има къде да я бодна4avdar4e написа:Между другото, една домашна машина за хляб никак не е лоша идея!сър Айвънхоу написа: Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!
проявявам интерес за едно такова нещо:-)
КолкУ фритюрник, ама по-красиво!Quid написа:колко са големи тия машинки?frisky lioness написа:И аз много съм се изкушавало за такава, ама няма да има къде да я бодна4avdar4e написа:Между другото, една домашна машина за хляб никак не е лоша идея!сър Айвънхоу написа: Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!
в момента, обаче броят им е явно недостатъчен... още си мисля за...frisky lioness написа:След достатъчно на брой пасти-хляб -пържоли може и да ти се отще да мислиш за пачкиELBI написа:Вие си обсъждайте пасти-хляб-пържоли. Аз ще мисля за пачкитеfrisky lioness написа:И тва как променя нещатасър Айвънхоу написа:Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!ELBI написа:айвънхоу ще ти каже да ядеш пасти...frisky lioness написа:На мен това изобщо не ми харесва, щот ям много хляб:(:crying::mad::evil:сър Айвънхоу написа:...за едни положения от преди 10-11 години?
Quid написа:колко са големи тия машинки?frisky lioness написа:И аз много съм се изкушавало за такава, ама няма да има къде да я бодна4avdar4e написа:Между другото, една домашна машина за хляб никак не е лоша идея!сър Айвънхоу написа: Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб!
Горе-долу колкото средно голям фритюрник. Дано да имаш място в кухнята.
Другият проблем е, че у нас няма (както ми казаха приятели-немци) достатъчно добър избор на готово за печене тесто или пък хубав избор от съответните брашна ...
Холандската фурна е пуснала още 2-3 вида нов хлебец... мммм...
Колкото фритюрник..Quid написа: колко са големи тия машинки?
Ето примерно:

Това е от Техномаркет, 158 лв
- сър Айвънхоу
Оппаааа... идеята ти я давам безплатно, ама това дето искаш да ти калкулирам себестойност и да тиизчислявам ефективност, ще си платиш! Тъй де, ние консултатнтите от това печелим - изчисляваме идеите, които даваме на клиента!frisky lioness написа:Да, бе И колко? Нали си икономист. Кат сложиш тока....А моят труд е без пари, нали.....
Bella Ciao
Bella Ciao
Да ама цените им са, като за пасти с крем брюле...ELBI написа:Холандската фурна е пуснала още 2-3 вида нов хлебец... мммм...
Дето са месени върху гърдите на девици от мадагаскар...
- Green Light
Имаше една сценка от "Малкълм", тва е фимче за семейсво с деца куку, мама куку, и татко куку. Не знам точно фабулата каква беше, обаче Малкъм махаше един манекен в магазина и се чудеше дали не дейсва под внушение на майка си. "Сега тя ли ме кара да съм лош или аз така си искам? Като махам манекена ли съм аз или като го оставя съм аз? Като съм ядосан тва от моите чувста към проблема ли са или тя ме кара да се ядосвам, а аз би трябвало без бунт и ура да отстоявам моето си мнение..?"
Аз написах отговор на Айвънхоу, ама излезе че го смятам за малоумен и взех да редактирам. Ама мнението беше по проблема, той Айвънхоу да чете, какво пиша по въпроса ако иска, а ако иска да се обижда. В края на краищата тука взехме много да внимаваме и човек не може едно мнение да каже както си иска. Чакай, чакай, аз не обиждам хората само за да се изкажа по- ясно, тва е тъпизъм, а не праволинейност. Но пък обичам да съм ясен, той като бърка- бърка. Как бих го направил, ако беше някакъв форум, в който влизам за сефте и на ничие мнение не държа? Ха, че за какво и ще пиша там, тогава. Аз, нормално злоуст ли съм? Или съм мазно тактично копеле? Заяждам ли се с хора, които виждат проблема различно? А той, Айвънхоу, вижда ли го различно? Проблема. То всъщност, тая тема за кво беше?
Аз написах отговор на Айвънхоу, ама излезе че го смятам за малоумен и взех да редактирам. Ама мнението беше по проблема, той Айвънхоу да чете, какво пиша по въпроса ако иска, а ако иска да се обижда. В края на краищата тука взехме много да внимаваме и човек не може едно мнение да каже както си иска. Чакай, чакай, аз не обиждам хората само за да се изкажа по- ясно, тва е тъпизъм, а не праволинейност. Но пък обичам да съм ясен, той като бърка- бърка. Как бих го направил, ако беше някакъв форум, в който влизам за сефте и на ничие мнение не държа? Ха, че за какво и ще пиша там, тогава. Аз, нормално злоуст ли съм? Или съм мазно тактично копеле? Заяждам ли се с хора, които виждат проблема различно? А той, Айвънхоу, вижда ли го различно? Проблема. То всъщност, тая тема за кво беше?
Последно промяна от Green Light на 12.10.07, 13:35, променено общо 1 път.
тва са меси ли пече ли4avdar4e написа:Колкото фритюрник..Quid написа: колко са големи тия машинки?
Ето примерно:
Това е от Техномаркет, 158 лв
баси и кутията
идея нямам кво прави това
прилича ми на принтер