знам, че някои модели им сипваш там каквото трябва и те си го месят, правят и накрая - пекат...Quid написа:тестото ще си го правя сам
ще се пробвам в тия неща скоро:-)
видяло се е, че днес ще си пия виното сам... и сам ще се черпя
знам, че някои модели им сипваш там каквото трябва и те си го месят, правят и накрая - пекат...Quid написа:тестото ще си го правя сам
Тя машинката прави тестото ипосле пече хляба. А върви с рецептурник и можеш да си правиш и кексове, млинове и други вкусотийки, дето се месят и бъркат...Quid написа:тестото ще си го правя сам
Сипваш брАшно, вода, сол, ядки (ако искаш) набехватели (мая ...) И натискаш бутон "старт". Етатавае ! САмун лЭб след колкото си искаш, има и таймер - примерно за закуска топъл препечен на еврейски звездички...Quid написа:прилича ми на принтер
Е, явно съм мноого тъп... нищо не разбрах от писанията ти...Green Light написа:Имаше една сценка от "Малкълм", тва е фимче за семейсво с деца куку, мама куку, и татко куку. Не знам точно фабулата каква беше, обаче Малкъм махаше един манекен в магазина и се чудеше дали не дейсва под внушение на майка си. "Сега тя ли ме кара да съм лош или аз така си искам? Като махам манекена ли съм аз или като го оставя съм аз? Като съм ядосан тва от моите чувста към проблема ли са или тя ме кара да се ядосвам, а аз би трябвало без бунт и ура да отстоявам моето си мнение..?"
Аз написах отговор на Айвънхоу, ама излезе че го смятам за малоумен и взех да редактирам. Ама мнението беше по проблема, той Айвънхоу да чете, какво пиша по въпроса ако иска, а ако иска да се обижда. В края на краищата тука взехме много да внимаваме и човек не може едно мнение да каже както си иска. Чакай, чакай, аз не обиждам хората само за да се изкажа по- ясно, тва е тъпизъм, а не праволинейност. Но пък обичам да съм ясен, той като бърка- бърка. Как бих го направил, ако беше някакъв форум, в който влизам за сефте и на ничие мнение не държа? Ха, че за какво и ще пиша там, тогава. Аз, нормално злоуст ли съм? Или съм мазно тактично копеле? Заяждам ли се с хора, които виждат проблема различно? А той, Айвънхоу, вижда ли го различно? Проблема. То всъщност, тая тема за кво беше?
някой ползва ли такова чудо?!сър Айвънхоу написа:Тя машинката прави тестото ипосле пече хляба. А върви с рецептурник и можеш да си правиш и кексове, млинове и други вкусотийки, дето се месят и бъркат...Quid написа:тестото ще си го правя сам
Нямам такова чудо. Виждал съм го у едни приятели и се каня и аз да си го взема...Quid написа:някой ползва ли такова чудо?!сър Айвънхоу написа:Тя машинката прави тестото ипосле пече хляба. А върви с рецептурник и можеш да си правиш и кексове, млинове и други вкусотийки, дето се месят и бъркат...Quid написа:тестото ще си го правя сам
Така, кат глЬодам май е по-добре да си организираме едно карго направо от производител?сър Айвънхоу написа:Нямам такова чудо. Виждал съм го у едни приятели и се каня и аз да си го взема...Quid написа:някой ползва ли такова чудо?!сър Айвънхоу написа:Тя машинката прави тестото ипосле пече хляба. А върви с рецептурник и можеш да си правиш и кексове, млинове и други вкусотийки, дето се месят и бъркат...Quid написа:тестото ще си го правя сам
Ни двамата с теб го изкарахме като схемата ЕЖКА (Една Жена КазА)4avdar4e написа:Една позната каза, че се е родила, откакто си е взела. Научила децата дажеQuid написа: някой ползва ли такова чудо?!
Кат почна да продавам сутрин пред входа хляб на бабичките, можеи да ти плАтя:blum::winkw:сър Айвънхоу написа:Оппаааа... идеята ти я давам безплатно, ама това дето искаш да ти калкулирам себестойност и да тиизчислявам ефективност, ще си платиш! Тъй де, ние консултатнтите от това печелим - изчисляваме идеите, които даваме на клиента!frisky lioness написа:Да, бе И колко? Нали си икономист. Кат сложиш тока....А моят труд е без пари, нали.....

Грийне, я си пиши спокойно, пък ако сгазиш нещо лука, ще те натупаме и толкова.Green Light написа:Имаше една сценка от "Малкълм", тва е фимче за семейсво с деца куку, мама куку, и татко куку. Не знам точно фабулата каква беше, обаче Малкъм махаше един манекен в магазина и се чудеше дали не дейсва под внушение на майка си. "Сега тя ли ме кара да съм лош или аз така си искам? Като махам манекена ли съм аз или като го оставя съм аз? Като съм ядосан тва от моите чувста към проблема ли са или тя ме кара да се ядосвам, а аз би трябвало без бунт и ура да отстоявам моето си мнение..?"
Аз написах отговор на Айвънхоу, ама излезе че го смятам за малоумен и взех да редактирам. Ама мнението беше по проблема, той Айвънхоу да чете, какво пиша по въпроса ако иска, а ако иска да се обижда. В края на краищата тука взехме много да внимаваме и човек не може едно мнение да каже както си иска. Чакай, чакай, аз не обиждам хората само за да се изкажа по- ясно, тва е тъпизъм, а не праволинейност. Но пък обичам да съм ясен, той като бърка- бърка. Как бих го направил, ако беше някакъв форум, в който влизам за сефте и на ничие мнение не държа? Ха, че за какво и ще пиша там, тогава. Аз, нормално злоуст ли съм? Или съм мазно тактично копеле? Заяждам ли се с хора, които виждат проблема различно? А той, Айвънхоу, вижда ли го различно? Проблема. То всъщност, тая тема за кво беше?
А те нямат ли вариции да им се поставят необходимите продукти и да се задава времет, в което да се включат?ELBI написа:
Другият проблем е, че у нас няма (както ми казаха приятели-немци) достатъчно добър избор на готово за печене тесто или пък хубав избор от съответните брашна ...
Холандската фурна е пуснала още 2-3 вида нов хлебец... мммм...

"ФРИСКИ-МЕЛ"frisky lioness написа:Кат почна да продавам сутрин пред входа хляб на бабичките, можеи да ти плАтя:blum::winkw:
Аха, т.нар. отложен стартfrisky lioness написа: А те нямат ли вариции да им се поставят необходимите продукти и да се задава времет, в което да се включат?
Нещо такова ми се върти из главата
Включвам се в групата за каргото. Ще ни направят и отстъпкаЗвеневия написа:"ФРИСКИ-МЕЛ"frisky lioness написа:Кат почна да продавам сутрин пред входа хляб на бабичките, можеи да ти плАтя:blum::winkw:
Искаш ли да ти пускам етикети в печатница?
На по-джиджаните модели има таймер за отложен сТарТ. (вечерта сипваш - на сутринта - пари...)

Звеневия написа: На по-джиджаните модели има таймер за отложен сТарТ. (вечерта сипваш - на сутринта - пари...)
аз имам машина за хляб.4avdar4e написа:Звеневия написа: На по-джиджаните модели има таймер за отложен сТарТ. (вечерта сипваш - на сутринта - пари...)Альоу, ти що ми вземаш думите от ... клавиатурата??:mad:
Начи тва на нищо не прилича! Колко по- ясен мога да бъда?сър Айвънхоу написа:Е, явно съм мноого тъп... нищо не разбрах от писанията ти...Green Light написа:Имаше една сценка от "Малкълм", тва е фимче за семейсво с деца куку, мама куку, и татко куку. Не знам точно фабулата каква беше, обаче Малкъм махаше един манекен в магазина и се чудеше дали не дейсва под внушение на майка си. "Сега тя ли ме кара да съм лош или аз така си искам? Като махам манекена ли съм аз или като го оставя съм аз? Като съм ядосан тва от моите чувста към проблема ли са или тя ме кара да се ядосвам, а аз би трябвало без бунт и ура да отстоявам моето си мнение..?"
Баси маята - мноо дълго втасваdoktorka написа: 4-5 часа по рано
Пишеш си, но все се питаш дали.Green Light написа:A, аз си пиша, пиша си.Мнемозина написа:
Грийне, я си пиши спокойно, пък ако сгазиш нещо лука, ще те натупаме и толкова.
П.П. Само внимавай да не засегнеш някого все пак.
до сега се ограмотявах по въпроса:-)doktorka написа:аз имам машина за хляб.4avdar4e написа:Звеневия написа: На по-джиджаните модели има таймер за отложен сТарТ. (вечерта сипваш - на сутринта - пари...)Альоу, ти що ми вземаш думите от ... клавиатурата??:mad:
не съм я ползвала.
въпрос на навик
иначе е добра идея
само дето го зареждаш 4-5 часа по рано
Не знам дали е случайност или.. но току-що попаднах ей на това питане в дирника:Quid написа: до сега се ограмотявах по въпроса:-)
2 часа ,2.5 трае цялата операция
тарикатска машинка
и сладко може да си направиш а гледам че и лютеница си правят в нея
баси
има 3-4 модела
като отзивите за тази посочена тук в темата са екстра
мдаааа
мисля че да:-)
Нищо случайно няма. На зв. вече ще му викаме "Питанчо"4avdar4e написа:Не знам дали е случайност или.. но току-що попаднах ей на това питане в дирника:
Хлебопекарна

Ти пък що реши, че е тойfrisky lioness написа: Нищо случайно няма. На зв. вече ще му викаме "Питанчо":lol::lol:
питащият е назад с инфото:-)4avdar4e написа:Не знам дали е случайност или.. но току-що попаднах ей на това питане в дирника:Quid написа: до сега се ограмотявах по въпроса:-)
2 часа ,2.5 трае цялата операция
тарикатска машинка
и сладко може да си направиш а гледам че и лютеница си правят в нея
баси
има 3-4 модела
като отзивите за тази посочена тук в темата са екстра
мдаааа
мисля че да:-)
Хлебопекарна
Тогава направо инвестирай във фурна и магазин. С тия цени, дето подскачатQuid написа: лошото е че пече по една бройка обаче тва
мдаааа:-)
4avdar4e написа:Тогава направо инвестирай във фурна и магазин. С тия цени, дето подскачатQuid написа: лошото е че пече по една бройка обаче тва
мдаааа:-)
Не съм решавала4avdar4e написа:Ти пък що реши, че е тойfrisky lioness написа: Нищо случайно няма. На зв. вече ще му викаме "Питанчо":lol::lol:
Ако съдя по правописа, не е, той слага интервали след точките

В Техномаркет същото чудо (дето го постнах за Графа) е с 12 лева по-ефтиносър Айвънхоу написа:Хлебопекарна!
Е, не е 20 минути, а 2 часа, ама горе-долу е такаpocti_bezobidna написа:Аз за тая машинка не разбрах сега.
Начи - буташ в дупката необходимите продукти (от приложения рецептурник) и щракаш с пръсти 20мин., припявайки на някое CD, после вадиш и ядеш, така ли?
има още няколко модела4avdar4e написа:В Техномаркет същото чудо (дето го постнах за Графа) е с 12 лева по-ефтиносър Айвънхоу написа:Хлебопекарна!
Поне като марка, вид и параметри изглежда същотоНе че това не може да е някакъв по нов модел, де...
аха да се набутам с 12 кинта:blum:4avdar4e написа:В Техномаркет същото чудо (дето го постнах за Графа) е с 12 лева по-ефтиносър Айвънхоу написа:Хлебопекарна!
Поне като марка, вид и параметри изглежда същотоНе че това не може да е някакъв по нов модел, де...