Това да ви напомня...

Все същите
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:Аз за тая машинка не разбрах сега.
Начи - буташ в дупката необходимите продукти (от приложения рецептурник) и щракаш с пръсти 20мин., припявайки на някое CD, после вадиш и ядеш, така ли?
Е, не е 20 минути, а 2 часа, ама горе-долу е така
При това с две бъркалки можеш да правиш и двуцветен кекс...
Какви бъркалки? Аз ли трябва да бъркам?
Ха! Не са познали! До нас има страхотна турска пекарна, обикновено изобикалям отдалеч,
щото не устоявам на ароматите дето се носят. Има поне 20 вида баклавички.
На, огланях сега! Ти си виновен!!!
:grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:Какви бъркалки? Аз ли трябва да бъркам?
Ха! Не са познали! До нас има страхотна турска пекарна, обикновено изобикалям отдалеч,
Машинката си бърка сама, докато си шракаш с пръсти бре, моме!

Е, виноват съм... :( Ама пък таман ще станеш по-апетитна, каот похапнеш от баклавичките! :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

pocti_bezobidna написа:
сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:Аз за тая машинка не разбрах сега.
Начи - буташ в дупката необходимите продукти (от приложения рецептурник) и щракаш с пръсти 20мин., припявайки на някое CD, после вадиш и ядеш, така ли?
Е, не е 20 минути, а 2 часа, ама горе-долу е така
При това с две бъркалки можеш да правиш и двуцветен кекс...
Какви бъркалки? Аз ли трябва да бъркам?
Аз преди малко смачках две вафли "боровец" щот в това мрачно и дъждовно време ми пада настроението, та требе да си го възвръщам с нещо сладко:grin:

А и довечера ще имаме гости и си нямам на идея с кво ще ги гощавам :huhthink: Пък време няма.....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
Quid написа: аха да се набутам с 12 кинта:blum:
Ми така, де, що пък? Тва са примерно 2 бутилки мастика :rotfl24:
2 литра домашна гроздова
баси:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: А и довечера ще имаме гости и си нямам на идея с кво ще ги гощавам :huhthink: Пък време няма.....
Казвай бързо кви са, що са, колко са ти добри приятели, с какви средства разполагаш, с колко време и веднага спретваме он-лайн меню :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: А и довечера ще имаме гости и си нямам на идея с кво ще ги гощавам :huhthink: Пък време няма.....
Казвай бързо кви са, що са, колко са ти добри приятели, с какви средства разполагаш, с колко време и веднага спретваме он-лайн меню :grin:
Двама възрастни и едно дете това х2 щот нали и ние требе да сложим нещо в стомасите. Крайно неофициално гости, почти по пантофи. Най-добрата ми дружка от 8-ми клас още. Живее през две преки:grin:

Казах на дятето да изкара кайма от фризера, ама само гола кайма...Смятам да купя некви гъби в буркан, пък може и сурови и се мислех за нещо като солена торт или руло, щот няма кога да го готвя. Още съм в офиса, а те ще са дома къде 19-19.30... Имам кренвирши (пак дълбоко замразени) и разни месища, които отпадат по ред причини.... Смята да проверя преди да си тръгна и в една закусвалня до нас...Това е..... Картофи в микровелето с чесън и копър (благодаря за което:winkw::kiss::kiss:) Та така...Треба да купя и неква водка или бяло вино щот кифлата не пие такива просташки питиета като ракии, с каквито смятаме да се опиваме останалите

Ще кажа наздраве и за твое здраве и така.....все едно ще съм при теб:winkw::kiss::kiss:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Казах на дятето да изкара кайма от фризера, ама само гола кайма...Смятам да купя некви гъби в буркан, пък може и сурови и се мислех за нещо като солена торт или руло, щот няма кога да го готвя.
Точно, и аз за руло се сетих. С кисели краставички, морковки, яйца... Полято с масълце и галета... Мммм. А съм чела, че някои го увиват с бутер тесто, но се сме пробвали.

Айде, хубава вечер и пий едно за мен :kiss:
Аватар
Niya

Re: Това да ви напомня...

Мнение от Niya »

сър Айвънхоу написа:
Само споменавам, че през есента на 1996 година се случиха неща, които едно към едно ги виждаме отново...
Даже и не искам да си я спомням.:( Мисля, че никога няма да я забравя. Чувството, което изпитвам е гняв.:mad:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Quid написа: имам и добри новини обачееее:blum:
....
...
/изтрито!!! кой чел чел!/
да не пипна уроки:blum:
Никви уроки, със здраве да си ги похарчите и още да има.:lol:
По този повод се сетих за друга петица от тото от миналата година. Колежка идва на работа, но забравила да си пусне сънуваните:lol: числа, моли шофьорът на бусчето да го направи. Той съвестно изпълнява, тръгва, после размисля, връща се и пуска още един фиш. Така и двамата спечелиха:grin:. Съжаляваха само за незапомненото шесто число.:grin:

Айде, сънувайте и споделяйте.:blum:
Аватар
Niya

Re: Това да ви напомня...

Мнение от Niya »

4avdar4e написа:
сър Айвънхоу написа: Не позна! Ще й кажа да почне да меси хляб! :blum:
Между другото, една домашна машина за хляб никак не е лоша идея!
Е, не, точно преди няколко дни говорихме в къщи за такава машинка за хляб.:lol:
Публикувай отговор