Снежна топка е жълто-гребенест какаду Елеанора (или както е там по таксономия) и обича да танцува и пее. Фен е на Бек Стрийт Бойс. Никой не го е учил да танцува... просто чу тази песен и изведнъж му се пританцува. Ние всички му завиждаме, защото може да надтанцува всеки от нас... Когато наистина е в настроение той танцува и пее. И накрая на изпълнението прави поклон или два или двадесет! Насладете се на шоуто!
http://birdloversonly.blogspot.com/2007 ... dance.html
Днешният танц
- сър Айвънхоу
Аз катого видях тоз папугай и се сетих, че оня ден влезнах в един зоомагазин и там един красавец! Грамаден говорящ папагал... и питам любезно колко струва... И ми казаха... 4 000 лева...vyara написа:Не си играй с мен бе човек....:blink::blink:
Невероятен!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам и аз такъъъъъъъъв
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Този е почти роднина, защото е член на семейството на мои роднинисър Айвънхоу написа:Аз катого видях тоз папугай и се сетих, че оня ден влезнах в един зоомагазин и там един красавец! Грамаден говорящ папагал... и питам любезно колко струва... И ми казаха... 4 000 лева...vyara написа:Не си играй с мен бе човек....:blink::blink:
Невероятен!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам и аз такъъъъъъъъв

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Днешният танц
Наистина е ЖЕСТОК
Кърти миФки отсЕкъде
Кърти миФки отсЕкъде

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Re: Днешният танц
Що ли се сетих за оня виц:
Влиза един в един ресторант. ете менюто и нищо не му харесва. Оглежда се и казва на келнера да му опекат папгала, който си виси спокойно в клетката в ъгъла.
- Ама, господине, папагала не се продава, още по-малко пък се готви! - казва келнера.
- Всичко си има цена! Аз искам папагала! - отговаря клиента.
Съгласили се накрая да опекат папагала за 100 долара. Донасят го най-тържествено на клиента и той казва:
- Отрежете ми от папагала за 2 долара, моля!
Влиза един в един ресторант. ете менюто и нищо не му харесва. Оглежда се и казва на келнера да му опекат папгала, който си виси спокойно в клетката в ъгъла.
- Ама, господине, папагала не се продава, още по-малко пък се готви! - казва келнера.
- Всичко си има цена! Аз искам папагала! - отговаря клиента.
Съгласили се накрая да опекат папагала за 100 долара. Донасят го най-тържествено на клиента и той казва:
- Отрежете ми от папагала за 2 долара, моля!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao