евро или еуро?! тва е въпросът!
евро или еуро?! тва е въпросът!
други въпроси няма за решаване
а тва си е як проблем
до като се реши кво ше правиме е въпросът:rotfl24:
а тва си е як проблем
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: евро или еуро?! тва е въпросът!
Аз си кътам левчета в един буркан!Quid написа:други въпроси няма за решаване
а тва си е як проблем
вакумирани ли са:lol:Звеневия написа:Аз си кътам левчета в един буркан!Quid написа:други въпроси няма за решаване
а тва си е як проблем
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Quid написа:други въпроси няма за решаване
а тва си е як проблем
спя по-спокойно като виждам колко сме силни и колко ни тежи гласа в Европата
т.е ще се засмея предварително
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Какво можеш да очакваш от марионетки???
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Въпросът е принципен, въпрос на чест е*
Аз съм за евро и евра.
Рискува толкова много само заради някакъв си въпрос на чест? - попита тя.
Никой въпрос на чест не е маловажен - отвърнах й аз.
Рискува толкова много само заради някакъв си въпрос на чест? - попита тя.
Никой въпрос на чест не е маловажен - отвърнах й аз.
има! Търся шпервана плоскост. Гадовете в Бриколаж ... освен, че нямат, за други плоскости можели да те "уредят" на 21-ви (а питах вчера). Баси организацията, баси обслужването...Quid написа:други въпроси няма за решаване
а тва си е як проблем
Онези в Практикер пък нямат това, нямат онова... не мога да се уредя с плоскост (ама да е мнооо здрава) 65х116
кви евро, кви 5 лева...кви буркани...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Сточна гараELBI написа: Търся шпервана плоскост.
Склада на ТопЛиво след Моста.
сетих се вчера, но бях мнооо ядосан от великите ни магазини - чакаш онези шемети дето режат час, после викат "няма това, дето е изложено". Все пак не бях капо. Купих си 3 комплекта бургийки Бош, силикон и пуцинг за месинг...Звеневия написа:Сточна гараELBI написа: Търся шпервана плоскост.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
А защо не си кУпи и баничка?ELBI написа:сетих се вчера, но бях мнооо ядосан от великите ни магазини - чакаш онези шемети дето режат час, после викат "няма това, дето е изложено". Все пак не бях капо. Купих си 3 комплекта бургийки Бош, силикон и пуцинг за месинг...Звеневия написа:Сточна гараELBI написа: Търся шпервана плоскост.
Много мразим, кат влезем у магазията за едно, да си тръгнем с друго!
в онези магазини, а съм влезнал, а съм заформил сметка... не е имало да влеза за 1 и да не купя още 5 неща...Звеневия написа:А защо не си кУпи и баничка?ELBI написа:сетих се вчера, но бях мнооо ядосан от великите ни магазини - чакаш онези шемети дето режат час, после викат "няма това, дето е изложено". Все пак не бях капо. Купих си 3 комплекта бургийки Бош, силикон и пуцинг за месинг...Звеневия написа:Сточна гараELBI написа: Търся шпервана плоскост.
![]()
Много мразим, кат влезем у магазията за едно, да си тръгнем с друго!
ELBI написа:... не е имало да влеза за 1 и да не купя още 5 неща...
Шопинг-мания?
Да те пратя при познат душеперАч?(НЕ е кадърен, ама има опашка!!!)
Ами, има още един проблем... Ако било "евро", трябвало после в мн. ч. да е "еврА"Quid написа:други въпроси няма за решаване
а тва си е як проблем
Ами така е, не ли според теб? Аз откога го разправям това. Имам нюх ей! Не само за математиката, но и дори за майчиния ми език!4avdar4e написа:Ами, има още един проблем... Ако било "евро", трябвало после в мн. ч. да е "еврА"Тъй казаха!!!
и за жени ... и за вино...Remmivs написа:Ами така е, не ли според теб? Аз откога го разправям това. Имам нюх ей! Не само за математиката, но и дори за майчиния ми език!4avdar4e написа:Ами, има още един проблем... Ако било "евро", трябвало после в мн. ч. да е "еврА"Тъй казаха!!!
Хахахаха! Абсолютно! Бе, като каза же... ъ-ъ вино де, кога ще пием с теб по едно в комплект се един хубав обяд?ELBI написа:и за жени ... и за вино...
Честно казано, има някаква езикова логика. Ама някак много ... така ми звучиRemmivs написа: Ами така е, не ли според теб? Аз откога го разправям това. Имам нюх ей! Не само за математиката, но и дори за майчиния ми език!
Аз пък искам да се кача на масата и да изтанцувам танца на радостта! На-на-на-на, на-на-на-на!4avdar4e написа:Честно казано, има някаква езикова логика. Ама някак много ... така ми звучи
Щото на няколко пъти съм бил критикувам, че използвам "евра". Ама като се стигне до членуване на ед. и мн. число и цялата сила на моя интелект и интуиция блясва в пълната си мощ.
Евразийско?4avdar4e написа:Честно казано, има някаква езикова логика. Ама някак много ... така ми звучиRemmivs написа: Ами така е, не ли според теб? Аз откога го разправям това. Имам нюх ей! Не само за математиката, но и дори за майчиния ми език!
Panta rhei...
ЧалгаджийскоМнемозина написа: Евразийско?
П.П. Ей ся довършвам едно нещо писано на "някакъв странен език" и ще пусна едно нещо за едно нещо, дето ми мъчи нещото
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 20:57, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Кратката ни и незначителна история на еуропейския континент, показва, с изключение на едни 45г, че никога не сме имали единна и твърда разменна еденица. В обръщение са функционирани най-различни парични знаци, като решаващо е било количеството им.kapincho написа:Ако не ме лъже споменът за немския, дойчовците май му викат ОЙРО. Ми ние що да не му викаме УЙРО, щото като ни го въведат (на съответното място) съвсем точно ще му пасне името.Quid написа:други въпроси няма за решаване
а тва си е як проблем
Въпросът е принципен - е ли е нащо азбуки уникално. И защо като са казали А да не кажат и Б. На всяка банкнота под надписа EURO има надпис и на гръцки.
- Глас в пустиня
Пак за проблема, евро-еуро.
Как мислите, дали не се дърпат, защото по тоя начин ще ни направят реклама? Банкнотите ще стигнад до всеки едн човек от съюза, и не само, а надпис на кирилица ще индетифицира България(то сега повечето като чуят/видят кирилица и се сещат за Русия), и много хора ще почнат да си задават въпроси, да проявяват любопитство...
Как мислите, дали не се дърпат, защото по тоя начин ще ни направят реклама? Банкнотите ще стигнад до всеки едн човек от съюза, и не само, а надпис на кирилица ще индетифицира България(то сега повечето като чуят/видят кирилица и се сещат за Русия), и много хора ще почнат да си задават въпроси, да проявяват любопитство...
някой едно Х няма ли да сложи?kapincho написа:Ако не ме лъже споменът за немския, дойчовците май му викат ОЙРО. Ми ние що да не му викаме УЙРО, щото като ни го въведат (на съответното място) съвсем точно ще му пасне името.Quid написа:други въпроси няма за решаване
а тва си е як проблем
...
за неизвестността, не за друго
Според мен въпросът е принципен. Би трябвало да сме равноправни в ЕС-то. Нищо, че сме малки и бедни. След като на банкнотите има надпис на двете азбуки, които до момента са се използвали в ЕС, значи трябва да има и на третата. А на ЦЕБ аргумента е единствено, че щяло да бъде скъпо, защото трябвало да променят дизайна на банкнотите. Ок де, всяко нещо струва пари. А каква е алтернативата? Да пишем ЕУРО за да ползваме гръцкия надпис, явно. Е, може да се наложи да пишем омега вместо О накрая за да е съвсем както на картинката... ама кво пък толкоз.
Аз зарад такива заигравки, че някои са по-равни от други, неведнъж съм отказвал договори. И, постфактум, добре, че съм...
Та така

Аз зарад такива заигравки, че някои са по-равни от други, неведнъж съм отказвал договори. И, постфактум, добре, че съм...
Та така

- Dark Angel
може и тази седмица - четв, петък... Може и следващата (но преди четвъртък, че от тогава пак ще стачкувам)Remmivs написа:Хахахаха! Абсолютно! Бе, като каза же... ъ-ъ вино де, кога ще пием с теб по едно в комплект се един хубав обяд?ELBI написа:и за жени ... и за вино...
Полека мераклийките да се присъединят към нас - една по една моля...
Оставяш ме тази седмица да скитам по планините... да купувам сладоледи... да ходя по плажове...Remmivs написа:За следващата седмица, нали? Казах ти да не се притесняваш.ELBI написа:не бе - станаха повече...:blum::blum: