Ил просто си купувате нови?
СерВиозно е - дайте отзиви за майстори и цени..
Преобладаващо мъ кЪсай Софийската околия, но ако искате да ви дода на гости... може и извън Софийско околовръстно!
Пациент - Нокия.
на Графа и Раковски на ъгъла - на Германос има един пич (в ъгъла, диагонално на входа), дето е много любезен.Звеневия написа:Жисиемити?
Ил просто си купувате нови?![]()
СерВиозно е - дайте отзиви за майстори и цени..![]()
Преобладаващо мъ кЪсай Софийската околия, но ако искате да ви дода на гости... може и извън Софийско околовръстно!
Пациент - Нокия.
Сър, моля Ви, питайте и за моя проблем!Звеневия написа:Изключително любезно от Ваша страна, сър!Remmivs написа:При брат ми. Ако искаш да ти пусна бележка.
Питай го.
kapincho написа:Ами да. Купуваме си нови.Звеневия написа:Жисиемити?
Ил просто си купувате нови?![]()
Това е домашния ми арсенал (липсва сегашната ми Nokia N95, с 5 мегапикселова камера)
Майтап бе Уили!Само 3-4 от тях съм ги купил.
Ама... от многооооооо повърхности.... прах трябва да се бърше!kapincho написа:...ма Плюшкин май по ми подхожда.
Почерпи го едно кафе де! Може и да го събуди!БоЕВ написа: заспива в най-сюблемния момент.
БоЕВ написа: заспива в най-сюблемния момент.
ИИИ, мноо си конкре...сър Айвънхоу написа:Почерпи го едно кафе де! Може и да го събуди!БоЕВ написа: заспива в най-сюблемния момент.
П.П. Като се замисля, то заспиването в "сюблимния" момент може и с виагра... зависи кой точно момент е!
Звеневия написа: най-вече дръжките (Рем да ми прости плагиаториката!)
Днес явно съм особено тъп...Звеневия написа:УдарИл те е некой понеделнишки слънчев лъч с полов заряд!сър Айвънхоу написа: на кое му викате "дръжките"...
ДРЪжки са ония, дето га ти дръЖчат в Жоба, вибриргат, светят,... ги дръжваш в ръка за да се /не се отзовеш...
сър Айвънхоу написа:Днес явно съм особено тъп...Звеневия написа:УдарИл те е некой понеделнишки слънчев лъч с полов заряд!сър Айвънхоу написа: на кое му викате "дръжките"...
ДРЪжки са ония, дето га ти дръЖчат в Жоба, вибриргат, светят,... ги дръжваш в ръка за да се /не се отзовеш...Нищо не разбрах...