Това дали е сексуална тема?
- сър Айвънхоу
Това дали е сексуална тема?
Последно промяна от сър Айвънхоу на 15.10.07, 14:13, променено общо 1 път.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Re: Това да ли е сексуална тема?
Къде хукна бе ламаринения - да повториш нямаш батерия, а да бягаш имаш!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:сър Айвънхоу написа:Или само така си мисля?
Магад ... Маастр .... абе Института за Изследване на Характерните Навици на Човешките Индивиди, или съкратено казано - ИИХ...НАЧИ!

- Глас в пустиня
сигурно има камерка и записва всичко, прави анализ и на следващия път дава указания какво, как, къде...БоЕВ написа:Аз не видох - да не е с два?:shocked:Quid написа:тоя робот ми изглежда доста голям извратеняк:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Особено ако е програмиран и с камасутра. Ама горното ми питане беше свързано с броя процесори, не друго.ELBI написа:сигурно има камерка и записва всичко, прави анализ и на следващия път дава указания какво, как, къде...БоЕВ написа:Аз не видох - да не е с два?:shocked:Quid написа:тоя робот ми изглежда доста голям извратеняк:rotfl24:
- сър Айвънхоу
Сигурно има някакво мнение на папата, че е грях!!!Semiramis написа:може би въпроса защо няма да живеят на несемейни начала
Bella Ciao
Bella Ciao
един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..БоЕВ написа:Особено ако е програмиран и с камасутра. Ама горното ми питане беше свързано с броя процесори, не друго.ELBI написа:сигурно има камерка и записва всичко, прави анализ и на следващия път дава указания какво, как, къде...БоЕВ написа:Аз не видох - да не е с два?:shocked:Quid написа:тоя робот ми изглежда доста голям извратеняк:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
И то от по-просите дори!ELBI написа: един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 23:06, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Възможно, но си мисля, че да докараш партньорката от положение лотос до състояние на нирвана е необходим или много бърз процесор или най-малкото два.ELBI написа:един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..БоЕВ написа:Особено ако е програмиран и с камасутра. Ама горното ми питане беше свързано с броя процесори, не друго.ELBI написа:сигурно има камерка и записва всичко, прави анализ и на следващия път дава указания какво, как, къде...БоЕВ написа:Аз не видох - да не е с два?:shocked:Quid написа:тоя робот ми изглежда доста голям извратеняк:rotfl24:
-
Дядо Капинчо
kapincho написа:Като ти чета темата на темата и се сещам, че всъщност "дали" произлиза от "да ли", а "нали" от "не ли".сър Айвънхоу написа:Или само така си мисля?
Манго и Айшето се женят. През първата брачна нощ Манго казва:
- Айше, а дано да си девствена!
Айшето:
- А дано, ама надали.
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
А кой ще преценява кога и как да сменя позите? Липсва ли тая гимнастика е все едно да седне върху крака на табуретката...и по-евтина хем.kapincho написа:За кво ти е процесор? Трябва само двигателче с ексцентрик за буталото и регулираене на оборотите.сър Айвънхоу написа:И то от по-просите дори!ELBI написа: един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..
въпрос на технология, БоЕВ, на технология - колко е п-н прехода и колко е тактовата честота...БоЕВ написа:Да се прави разлика м/у прост - недодялан, грубоват, ръбест и прост - бърз/бавен.сър Айвънхоу написа:И то от по-просите дори!ELBI написа: един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..
Темпото си е темпо, от заспали чувства няма нужда.
В електрониката май простите бяха и по-бавни.
може да се направи прост и бърз вече
- Глас в пустиня
Да бе, тва да не е педала на газта - бавно се натиска и бързо се пуска.kapincho написа:Казах вече - тук си трябва ексецнтрик. По негърския начин . баааавно влиза, бързо излизаБоЕВ написа:Да се прави разлика м/у прост - недодялан, грубоват, ръбест и прост - бърз/бавен.сър Айвънхоу написа:И то от по-просите дори!ELBI написа: един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..
голем пушек ще се вдига. Ще се налага да контролираш вредните газове, а ... тутакси ще се намерят хора, които да проявят интерес към джантите...kapincho написа:За кво ти е процесор? Трябва само двигателче с ексцентрик за буталото и регулираене на оборотите.сър Айвънхоу написа:И то от по-просите дори!ELBI написа: един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..
- Глас в пустиня
За прост не знам, но за бърз си има приказка - бърз или мъртав.ELBI написа:въпрос на технология, БоЕВ, на технология - колко е п-н прехода и колко е тактовата честота...БоЕВ написа:Да се прави разлика м/у прост - недодялан, грубоват, ръбест и прост - бърз/бавен.сър Айвънхоу написа:И то от по-просите дори!ELBI написа: един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..
може да се направи прост и бърз вече
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Що бе, ти колело, кола не си ли карал? Опасно става когато се заговори за съединител(долен ляв педал).kapincho написа:Виж, което си е право, право е - при педалите не знам как еБоЕВ написа:Да бе, тва да не е педала на газта - бавно се натиска и бързо се пуска.kapincho написа:Казах вече - тук си трябва ексецнтрик. По негърския начин . баааавно влиза, бързо излизаБоЕВ написа:Да се прави разлика м/у прост - недодялан, грубоват, ръбест и прост - бърз/бавен.сър Айвънхоу написа:И то от по-просите дори!ELBI написа: един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Абе ти да не си инджилерин? Дай сега да му сложим и резба, та да не отърва компресия.kapincho написа:Хем, ако е квадратен няма да превърта:lol:БоЕВ написа:А кой ще преценява кога и как да сменя позите? Липсва ли тая гимнастика е все едно да седне върху крака на табуретката...и по-евтина хем.kapincho написа:За кво ти е процесор? Трябва само двигателче с ексцентрик за буталото и регулираене на оборотите.сър Айвънхоу написа:И то от по-просите дори!ELBI написа: един процесор е предостатъчен в подобни ситуации..
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
kapincho написа:Не съм се докачил. Като следвах ВМЕИ Варна (все пак съм си инжилерин) имаше такъв виц.БоЕВ написа:То май няма общо с професията, и аз си дращя простотийки.kapincho написа:Не бе, просто така тъпо си пишаБоЕВ написа: Абе ти да не си инджилерин? .:blum:
Наздраве!
Питат едного: "Вие да не сте от МЕИ-то?", а той отговаря: "Не, аз просто така тъпо си гледам"