Колко и е интересно да и кажа
Колко и е интересно да и кажа
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Re: Колко и е интересно да и кажа
Както завършваше една реклама на една бира: "Мечтиииии"
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
По шопинг терапия!БоЕВ написа:Абе тая по какво преподава? Ъ-ъ-ъ-ъ, аз май ще влизам...в час.
Като е специализирала "Как най-бързо и качествено да сдухаме парите на мъжете".
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.сър Айвънхоу написа:По шопинг терапия!БоЕВ написа:Абе тая по какво преподава? Ъ-ъ-ъ-ъ, аз май ще влизам...в час.
Като е специализирала "Как най-бързо и качествено да сдухаме парите на мъжете".
Разтриване на гръбчето, краката...
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Прав си, трябва... Ама това си е и част от "сдухването" на парите - наема си масажисти...БоЕВ написа: От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.
П.П. И на теб ще кажа: "Трай коньо за зелена трева!"
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!сър Айвънхоу написа:Прав си, трябва... Ама това си е и част от "сдухването" на парите - наема си масажисти...БоЕВ написа: От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.
П.П. И на теб ще кажа: "Трай коньо за зелена трева!":blum::blum:
- сър Айвънхоу
Ама то със "запис" ли ставало???ELBI написа:Записваш семестриално и не пропускаш и час...kapincho написа:Абе не знам, ама май преподава на час:lol:БоЕВ написа:Абе тая по какво преподава? Ъ-ъ-ъ-ъ, аз май ще влизам...в час.
Че тя много демоде тая мацка! Не знае ли, че са измислили банките, които пък са сътоврили разни там сметки, дебитни, кредитни карти...
Bella Ciao
Bella Ciao
Както добре знаеш, митът (но някои историци твърдят, че е преувеличен) е, че не е с коняра, а с коня...БоЕВ написа:...Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Батко, това е отминало! В кой век живееш???БоЕВ написа:Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!сър Айвънхоу написа:Прав си, трябва... Ама това си е и част от "сдухването" на парите - наема си масажисти...БоЕВ написа: От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.
Сега тия каки гледат други неща!!!
П.П. Все пак по онова време Екатерина и сие са търсили големи пишки, сега тия "артикули" ги има по магазините. Сега каките търсят такива, дето могат да им осигурят и други неща, освен големи пишки...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Това са пиперливи подробности, а скромната ми мисъл беше, че противоположностите се привличат. Мацките от "горемото доброутро" си падат по лоши момчета, а някой направо по простаци и тъпънари.ELBI написа:Както добре знаеш, митът (но някои историци твърдят, че е преувеличен) е, че не е с коняра, а с коня...БоЕВ написа:...Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!
"Любовта" към животните никога няма да отмре.сър Айвънхоу написа:Батко, това е отминало! В кой век живееш???БоЕВ написа:Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!сър Айвънхоу написа:Прав си, трябва... Ама това си е и част от "сдухването" на парите - наема си масажисти...БоЕВ написа: От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.
П.П. Все пак по онова време Екатерина и сие са търсили големи пишки, сега тия "артикули" ги има по магазините. Сега каките търсят такива, дето могат да им осигурят и други неща, освен големи пишки...
Кучетата примерно. Сега е на мода да го правиш с куче, спец. обучено за заниманието.
- сър Айвънхоу
Ти какво куче си си взела?ppi написа: "Любовта" към животните никога няма да отмре.
Кучетата примерно. Сега е на мода да го правиш с куче, спец. обучено за заниманието.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Е що тогава кака Пам, като "направи" пари се омъжи за Томи, а не отскочи до магазина да речем.сър Айвънхоу написа:Батко, това е отминало! В кой век живееш???БоЕВ написа:Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!сър Айвънхоу написа:Прав си, трябва... Ама това си е и част от "сдухването" на парите - наема си масажисти...БоЕВ написа: От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.
пп Знам че вече са разведени и примерът ми сигурно не е от най-удачните.
- сър Айвънхоу
Ами ти като спря да даваш тон и ние се разстроихме и сега не можем да нацелим какво ще ти хареса!vyara написа:Бе кво ви става бе хора. Две теми по така... и двете извратени.
Бе кво правите бе!
Ша ви сменям тъй да знаете!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Абе, някои жени, като се напият и незнаят какви ги вършат, а като изтрезнеят се развеждат...БоЕВ написа:Е що тогава кака Пам, като "направи" пари се омъжи за Томи, а не отскочи до магазина да речем.сър Айвънхоу написа:Батко, това е отминало! В кой век живееш???БоЕВ написа:Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!сър Айвънхоу написа:Прав си, трябва... Ама това си е и част от "сдухването" на парите - наема си масажисти...БоЕВ написа: От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.
Bella Ciao
Bella Ciao
Че кога съм давала тон пък азсър Айвънхоу написа:Ами ти като спря да даваш тон и ние се разстроихме и сега не можем да нацелим какво ще ти хареса!vyara написа:Бе кво ви става бе хора. Две теми по така... и двете извратени.
Бе кво правите бе!
Ша ви сменям тъй да знаете!
И толкоз капризна да изглеждам...
- Глас в пустиня
Обичам да ми казват - "Хей, животно!"ppi написа:"Любовта" към животните никога няма да отмре.сър Айвънхоу написа:Батко, това е отминало! В кой век живееш???БоЕВ написа:Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!сър Айвънхоу написа:Прав си, трябва... Ама това си е и част от "сдухването" на парите - наема си масажисти...БоЕВ написа: От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.
Втората част на поста си е жива содомия.
- Глас в пустиня
Не се оправдавай с Бритни!:lol:сър Айвънхоу написа:Абе, някои жени, като се напият и незнаят какви ги вършат, а като изтрезнеят се развеждат...БоЕВ написа:Е що тогава кака Пам, като "направи" пари се омъжи за Томи, а не отскочи до магазина да речем.сър Айвънхоу написа:Батко, това е отминало! В кой век живееш???БоЕВ написа:Искаш ли да си поговорим за Екатерина и дузина други царици/кралици, които са имали възможност за най-доброто, но са предпочитали конярите?!сър Айвънхоу написа:Прав си, трябва... Ама това си е и част от "сдухването" на парите - наема си масажисти...БоЕВ написа: От много шопинг може да се сдуха, за това някой трябва да и послежи за разтуха.
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
vyara написа:Че кога съм давала тон пък аз
И толкоз капризна да изглеждам...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Браво!:-)ppi написа:Как да ти кажа, демоде съм, ни животни ни техника мъ интирисувасър Айвънхоу написа: Ти какво куче си си взела?
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня