Или - доколкото ви познавам - по-вероятно се сгрявате с някакви нерегламентирани в кодекса на зочо средства.
Не ви е срам!
Аз имам и друго: стари ръкавички с отрязани до средата на пръстите капачета. Използват се в периода преди пускане на парното... Ама още не е станало толку студенуМнемозина написа:Ето първият отговор, щото доста умувах какви може да са тия нерегламентирани средства.
Вълнени чорапи.
Благодаря!4avdar4e написа:
Аз имам и друго: стари ръкавички с отрязани до средата на пръстите капачета. Използват се в периода преди пускане на парното... Ама още не е станало толку студену
За сладкиша акъл не мога да давам, ама щом те напира отвътре...
Срам ни е, ама няма как!:blum:Мнемозина написа:всичките сте се смръзнали от внезапно падналите температури и не можете да пишете с вкочанени пръсти.
Или - доколкото ви познавам - по-вероятно се сгрявате с някакви нерегламентирани в кодекса на зочо средства.
Не ви е срам!

Eй туй много актуално ми се видя, може би защото току-що слушах Харалан за учителската стачкаМнемозина написа: Ей тук има още.

4avdar4e написа:Eй туй много актуално ми се видя, може би защото току-що слушах Харалан за учителската стачкаМнемозина написа: Ей тук има още.
Education, Our Heritage and Our Future
Чаве!4avdar4e написа:Че как няма да го харесваме, като той каза туй, дето ние с теб го изписахмеМнемозина написа:![]()
Харалан и аз много го харесвам.Ама много по-умно, с по-точни и хубави думи
Разглеждам сминки отлятото, когато ми е било най-топлоМнемозина написа:всичките сте се смръзнали от внезапно падналите температури и не можете да пишете с вкочанени пръсти.
Не ви е срам!

да - жените използват вкочаняването за подходяща употреба на твърдините, че като пуснат парното...Мнемозина написа:всичките сте се смръзнали от внезапно падналите температури и не можете да пишете с вкочанени пръсти.
Не ви е срам!
Ах, каква красавица! И подходящо облечена за сезона - хем топло, хем стилно!БоЕВ написа:
Срам ни е, ама няма как!:blum:
Разходих си кутретата. С моето либе направихме една съкратена обиколка по баирите, има-няма 5-6км.
Даже до една гора видяхме малкото братче на Саскуоч, Бигфуд или Йети - не знам. Вижте го и вие.
Жените - добре.ELBI написа:да - жените използват вкочаняването за подходяща употреба на твърдините, че като пуснат парното...Мнемозина написа:всичките сте се смръзнали от внезапно падналите температури и не можете да пишете с вкочанени пръсти.
Не ви е срам!