в друга тема казах за този телефон и се сетих да попитам
някой ползва ли това бижу
и ако да
може ли малко инфо от първа ръка зашото
вчера
аха да взема една бройка
телефона с ябълката
телефона с ябълката
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Re: телефона с ябълката
А не може ли телефон с круша? Защото имам един телефон за продаване, ама нямам ябълки, а круши! 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
А, ма то тука още не ги продават официално!Quid написа:в друга тема казах за този телефон и се сетих да попитам
и ако да
вчера
аха да взема една бройка
ще трябва да го разкодираш и ще ти блокират половината функции (най-вече като телефон).
Изчакай да почнат официалните продажби.
много гот изглежда. Взимай и разправяй как е. После може и ние да си вземемQuid написа:в друга тема казах за този телефон и се сетих да попитам
и ако да
вчера
аха да взема една бройка
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
я виж дали не се продават в нетаpocti_bezobidna написа:А, ма то тука още не ги продават официално!Quid написа:в друга тема казах за този телефон и се сетих да попитам
и ако да
вчера
аха да взема една бройка
ще трябва да го разкодираш и ще ти блокират половината функции (най-вече като телефон).
м/у 900 и 1100 кинта са:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Quid написа:я виж дали не се продават в нетаpocti_bezobidna написа:А, ма то тука още не ги продават официално!Quid написа:в друга тема казах за този телефон и се сетих да попитам
и ако да
вчера
аха да взема една бройка
м/у 900 и 1100 кинта са:-)
В едно място за 800 4 гигав ("разкодиран"), донесен от Ябълколандия!
Абе я ги зАрежи тия дръжки.
Щом трябва да се пипа софтвЕра, колко ли други бъгавини ще ти наложат после освен дръжката да носиш мултицет, осцилоскоп и ядренорезонансеннезнамсикъвуред...
- Green Light

Аз имам HTC 3300. Само с тъч скрин няма клавиатура. Удобно ми е. Кеф ти GPS, аутлук, Wi- Fi бе добро е. Препоръчвам го. Zet mi ima 3600 по- мощен и бърз, но по- грозен пфу. Племенника си взе най- новия той е и с клавиатура. Ама моя е най- красив. Честно