После ако отима - ме цакат с вода в калъпа... Ама то си е в реда на нещата... После трябва да го варя, да го режа...
И,... рЪишли, както съм си с доброто намерение. Гилам си без шкембе.
А не ме възторгва да нахлЮя в някой Дивак, щото друго си е човек, дома да си оригва бирата...
Даааа, ама вчера няква фея (сигурно е шкембеената) ме тика към Пикадили. Нямам конкретен списък за покупки, ама съм вътре... Не взимам количка, нито кошница. Вървя, зяпам, харесвам, прегръщам, трупам, трупам, трупам затрашително, дори се оглеждам за някоя симпатична мацка с малко покупки да ме приюти в нейната... количка, бе!
Няма мацка - няма количка - налага се да припкам към касата. ЗААААААсилвам се, вече съм набрал инерция, вираж, втори вираж, пускам бордОкОмпютъра да исчислява спирачен път, бъгва се, дърпам ръчни изчисления (наум, щотУ, нали ръцете ми са заети
Спря ме без никви изчисления и без каквито и да било изчислителни резултати. С П Р Я М Е!? Идну пакетченце с познат релеф, жълтеникаво кремав цвят, и оУУ джиззъаааас, Шкембе, телешко, ВАРЕНО на лентички, сякаш приготвено за "Бьоф Строганофф", ама по албански
Процедурата нататък няма да разчепквам, данмъ плюят онейзи, дето още не са помирисвали обедна почивка...
Имало смисъл от "Пикадили"
Ще си взема клубна карта за "Пикадили"
ПРОДАВАТ ШКЕМБЕ в "Пикадили" (вносно, естествено!)
НАЗДРАВЕ!
(що данси отворя още една биричка?)
ps НЕ СЕ натискайте да ми отговаряте на темата...
Това е просто информационен бюлетин (Панч)