Много ми е интересно
Много ми е интересно
какво мислите за Иван и Андрей от Сблъсък.
Ама наистина ми е интересно.
Какво е това, което правят? Тънко иронизират (ама толкова тънко, че и те да не го усещат) или вече са паднали в собствения си капан.
Какво е това, което правят? Тънко иронизират (ама толкова тънко, че и те да не го усещат) или вече са паднали в собствения си капан.
Panta rhei...
Re: Много ми е интересно
Клоуни.Мнемозина написа:какво мислите за Иван и Андрей от Сблъсък.
Отдавна не ги гледам и направо не мисля за тях, да ти кажа честно.Мнемозина написа:какво мислите за Иван и Андрей от Сблъсък.
- Dark Angel
Като безобидни ли ги възприемаш? (Питам просто.)4avdar4e написа:Клоуни.Мнемозина написа:какво мислите за Иван и Андрей от Сблъсък.
Panta rhei...
Нищо по-различно, но снощи Бареков ги беше поканил.vyara написа:Отдавна не ги гледам и направо не мисля за тях, да ти кажа честно.Мнемозина написа:какво мислите за Иван и Андрей от Сблъсък.
Какво е това, което правят? Тънко иронизират (ама толкова тънко, че и те да не го усещат) или вече са паднали в собствения си капан.Да не е станало нещо интересно в "Сблъсък"?
Panta rhei...
Чудиш се сигурно защо точно тях?Мнемозина написа:
Нищо по-различно, но снощи Бареков ги беше поканил.
а пък ирен Онтева направо ми идеше да я оскубя...vyara написа:Чудиш се сигурно защо точно тях?Мнемозина написа:
ей, ако не поканят манекенки или фолкпевици не могат си докарат рейтинга явно:twisted:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
ами аз не усетих подобно нещо, ама децата крещяха около мен, всъщност не че казаха нещо различноМнемозина написа:А правилно ли усетих снощи, че бяха проАтакски настроени? Не ги хванах от началото.latrevw написа:аз пък ги харесвам, въпреки че скоро не съм ги гледала
особено Иван, някак си ми допада как и какво говори, снощи ги гледах малко в студиото на Бареков
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Да. В интерес на истината, имаше периоди, когато в неделя ставах, заради тяхното предаване. Което е изключително явление за моя милост. Само блицът на Коритаров можеше да ме вдигне в тъмни зори. После "Сблъсък" опошля, очалгаджи се, момчетата почнаха да се надуват, забогатяха (явно). Сега чат-пат вечер фърлям по едно очо, но не същото.Мнемозина написа: Като безобидни ли ги възприемаш? (Питам просто.)
Иначе са симпатяги, но известността, дошла на на млади години, не е корона за всяка тиква:lol:
Язък, изтървал съм:oops::lol:latrevw написа:а пък ирен Онтева направо ми идеше да я оскубя...vyara написа:Чудиш се сигурно защо точно тях?Мнемозина написа:
ей, ако не поканят манекенки или фолкпевици не могат си докарат рейтинга явно:twisted:
Memento mori.
Не, не се чудя - напоследък често ги използват да изказват "правилното" мнение на младото поколение.vyara написа:Чудиш се сигурно защо точно тях?Мнемозина написа:
Иначе казано - как трябва да мислят младите, за да са съвременни.
Те сами се облякоха в тази роля всъщност.
Та затова се чудя... това ли е правилното, щото много дълбоко ме отвращава.
Panta rhei...
Таз Ирен пък ми е толкоз измислена...latrevw написа:а пък ирен Онтева направо ми идеше да я оскубя...vyara написа:Чудиш се сигурно защо точно тях?Мнемозина написа:
Аз и затова спрях да го гледам тоя сблъсък - едни и същи мутри и то все фолк и тем подобни, кво да им гледаш и най-вече слушаш.
Аз па изобщу не гледах БТв. Напоследък си гледам Нова.Мнемозина написа:А правилно ли усетих снощи, че бяха проАтакски настроени? Не ги хванах от началото.latrevw написа:аз пък ги харесвам, въпреки че скоро не съм ги гледала
особено Иван, някак си ми допада как и какво говори, снощи ги гледах малко в студиото на Бареков
- Dark Angel
ахъм, като другия символ - Део. модерен сред младежите. а всъщност нещастен наркоман - кога ли ще му падне носа....Мнемозина написа:
Не, не се чудя - напоследък често ги използват да изказват "правилното" мнение на младото поколение.
Отървах се като спрях да гледам БТВ. Те само се канят едни други в предаванията си, от всички хора в България просто няма кого да поканят и затуй. Кога ли ще спра съвсем да гледам ТВ.Мнемозина написа:Не, не се чудя - напоследък често ги използват да изказват "правилното" мнение на младото поколение.vyara написа:Чудиш се сигурно защо точно тях?Мнемозина написа:
Део ми е много по-симпатичен образ. Поне не дава тон в живота.Dark написа:ахъм, като другия символ - Део. модерен сред младежите. а всъщност нещастен наркоман - кога ли ще му падне носа....Мнемозина написа:
Не, не се чудя - напоследък често ги използват да изказват "правилното" мнение на младото поколение.
А и си дава сметка, че вече не е от младото поколение и се променя.
Panta rhei...
- Dark Angel
не ми е симпатичен, не ми харесва как "бащински" обяснява нещата от живота на младежите и те го гледат с отворени усти и решават че секс, наркотици и рокендрол е куул и това е пътяМнемозина написа:
Део ми е много по-симпатичен образ. Поне не дава тон в живота.
Доколкото знам, отдавна не му е такава позицията.Dark написа:не ми е симпатичен, не ми харесва как "бащински" обяснява нещата от живота на младежите и те го гледат с отворени усти и решават че секс, наркотици и рокендрол е куул и това е пътяМнемозина написа:
Део ми е много по-симпатичен образ. Поне не дава тон в живота.
Пък и като те гледат с отворени усти, то си е рефлекс да се държиш бащински.
Panta rhei...
- Dark Angel
доколкото чух и видях, позицията му е все още такава - не говоря за медийни изяви, а за личния му животМнемозина написа: Доколкото знам, отдавна не му е такава позицията.
Е там нямам поглед, признавам. Коментирам само медийно поведение.Dark написа:доколкото чух и видях, позицията му е все още такава - не говоря за медийни изяви, а за личния му животМнемозина написа: Доколкото знам, отдавна не му е такава позицията.
Panta rhei...
аз да ти кажа напоследък спрях. много ми е добре:Dvyara написа:Отървах се като спрях да гледам БТВ. Те само се канят едни други в предаванията си, от всички хора в България просто няма кого да поканят и затуй. Кога ли ще спра съвсем да гледам ТВ.Мнемозина написа:Не, не се чудя - напоследък често ги използват да изказват "правилното" мнение на младото поколение.vyara написа:Чудиш се сигурно защо точно тях?Мнемозина написа:
гледам всички сезони на "приятели" - по малко всяка вечер и се чувствам прекрасно!
део от край време ми е много симпатичен.Dark написа:доколкото чух и видях, позицията му е все още такава - не говоря за медийни изяви, а за личния му животМнемозина написа: Доколкото знам, отдавна не му е такава позицията.
но факт - личния му живот тотално противоречи на нещата, които говори, което е повече от лицемерно...
Ами единствените читави наши водещи... Ако мога ги гледам - може би само Господари на ефира поглеждам понякога освен тях. Всичко друго е скука и досада... По принцип рядко гледам друго, освен НДж, Хистори и разните дискъвърита... Сори - освен Шампионската лига...нали знаете- мъже...8)Мнемозина написа:какво мислите за Иван и Андрей от Сблъсък.
Да - по Нова има страхотни сериали... 8)4avdar4e написа:Аз па изобщу не гледах БТв. Напоследък си гледам Нова.Мнемозина написа:А правилно ли усетих снощи, че бяха проАтакски настроени? Не ги хванах от началото.latrevw написа:аз пък ги харесвам, въпреки че скоро не съм ги гледала
Хехе,... Призън брейк тепърва става напрегнат и интересен!!! Аз съм вече на 2 сезон - страхотен филм е!!!4avdar4e написа:Ей тоя новият Prison break направо ми зе акъла. Изгубените ряпа да ядеELBI написа: Да - по Нова има страхотни сериали... 8)
Изгубени - хич не си права - просто Изгубени ТРЯБВА да се гледа подробно, инак не разбираш за какво става въпрос. Пък и не е редно да се сравнява един екшън/трилър с един психологически филм, с елементи на трилър, романтика, семейни драми и т.н. Считам, че Изгубени е много, много качествен филм с много материал за размисъл, с много истини от живота, докато Призън брейк е изящно направен трилър.
Сега да ти кажа какво ще стане... 8)8)8)
Ама чакай, бе Елби!!! Аз не съм казала, че Изгубените не бива. Хеле пък я, дето първите два сезона съм ги гледала по 3 пъти. Знам го наизуст. А туй е нещо ново, различно. С адско темпо. Не ги сравнявам, пошегувах се, защото все по Нова ги дават:DELBI написа:
Хехе,... Призън брейк тепърва става напрегнат и интересен!!! Аз съм вече на 2 сезон - страхотен филм е!!!
Изгубени - хич не си права - просто Изгубени ТРЯБВА да се гледа подробно, инак не разбираш за какво става въпрос. Пък и не е редно да се сравнява един екшън/трилър с един психологически филм, с елементи на трилър, романтика, семейни драми и т.н. Считам, че Изгубени е много, много качествен филм с много материал за размисъл, с много истини от живота, докато Призън брейк е изящно направен трилър.
Уф, що ме караш да ти се обяснявам подробно
Абе я кажете откъде да си см. Изгубените?4avdar4e написа:Ама чакай, бе Елби!!! Аз не съм казала, че Изгубените не бива. Хеле пък я, дето първите два сезона съм ги гледала по 3 пъти. Знам го наизуст. А туй е нещо ново, различно. С адско темпо. Не ги сравнявам, пошегувах се, защото все по Нова ги дават:DELBI написа:
Хехе,... Призън брейк тепърва става напрегнат и интересен!!! Аз съм вече на 2 сезон - страхотен филм е!!!
Уф, що ме караш да ти се обяснявам подробно
Точно като се разтърсих и изчезнаха.
Panta rhei...
аз пък съм го изгледала Призъна предварително и сега ме е яд, че не мога да гледам, блазе ви, че сега го гледатеELBI написа:Хехе,... Призън брейк тепърва става напрегнат и интересен!!! Аз съм вече на 2 сезон - страхотен филм е!!!4avdar4e написа:Ей тоя новият Prison break направо ми зе акъла. Изгубените ряпа да ядеELBI написа: Да - по Нова има страхотни сериали... 8)
Лекета.Мнемозина написа:какво мислите за Иван и Андрей от Сблъсък.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!