Аааа, не, ще има комисия: Док, Магготич и Азdoktorka написа: МОЕ ли аз да съм съдия изпълнителят?
такова де,като се стигне до яденето
Краят на патриархата?!
маготича ще ни е само за красота...ще рече тя ще е П.Р.-а4avdar4e написа:Аааа, не, ще има комисия: Док, Магготич и Азdoktorka написа: МОЕ ли аз да съм съдия изпълнителят?
такова де,като се стигне до яденето:rotfl24:
А ние двете с теб ( и най-вече аз !) ще наблегнем на кхм...оценяването..
ако позволиш:crying:
Гледай "Рататуй", анимационно е, обаче забряваш. В него е обяснена цялата любов към готвенетосър Айвънхоу написа: Гледай сега... Дай ми малко време да се подготвя, че в последните няколко години само по-обикновени манджи правя, и ще ви размажа просто!!!
Не е важно манджата да е специална, а направена с любов (виж съседната тема!!) и майсторлък.
Всичко позволявам, ама що да не си ти за красота, а тя за дегустиране??doktorka написа: маготича ще ни е само за красота...ще рече тя ще е П.Р.-а
ако позволиш:crying:
алооооууууу.....4avdar4e написа:Всичко позволявам, ама що да не си ти за красота, а тя за дегустиране??doktorka написа: маготича ще ни е само за красота...ще рече тя ще е П.Р.-а
ако позволиш:crying:Пък аз ще си пия червено/бяло винце (квото там върви към кОнкурса) и само ще мърморя
аз искам да ЯМ!
не стана ли ясно!:blum:
- сър Айвънхоу
Ти къде се буташ??? Нали дуел ще правим с теб???4avdar4e написа:Аааа, не, ще има комисия: Док, Магготич и Азdoktorka написа: МОЕ ли аз да съм съдия изпълнителят?
такова де,като се стигне до яденето:rotfl24:
Или пак нещо не разбрах????
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Аз НИКОГА не готвя без любов към манджата! Това ми е основната подправка!4avdar4e написа:Гледай "Рататуй", анимационно е, обаче забряваш. В него е обяснена цялата любов към готвенетосър Айвънхоу написа: Гледай сега... Дай ми малко време да се подготвя, че в последните няколко години само по-обикновени манджи правя, и ще ви размажа просто!!!![]()
Не е важно манджата да е специална, а направена с любов (виж съседната тема!!) и майсторлък.
Bella Ciao
Bella Ciao
doktorka написа:сър Айвънхоу написа:Съре, Доктурка разбра от половин дума4avdar4e написа:неееее...със Звеневия...doktorka написа: Ти къде се буташ??? Нали дуел ще правим с теб???
аз за туй съм се накиприла...и само чакам!
П.П. С мен дуел само с думи можеш да направиш, ама едва ли ти стиска
- сър Айвънхоу
doktorka написа:сър Айвънхоу написа:Олелеееее, със Звеневия??? Е, те на това му се казва предизвикателство от висша форма!4avdar4e написа:неееее...със Звеневия...doktorka написа: Ти къде се буташ??? Нали дуел ще правим с теб???
аз за туй съм се накиприла...и само чакам!
Bella Ciao
Bella Ciao
Хич не ми се удава туй занимание... Зв. ме взе с умения за таратор и пържени карофки. Ама знаех всички готини заведения в Софияdoktorka написа: което не означава ,че ти и аз не можем да готвим с любов ..
но най вече със страдание и
често докарани до лудост,нали ,Чаве?
Знаеш ли каква мъка ми беше.. Той цял ден на работа в кръчма, аз цял ден бачкам вкъщи, и се прибира, милото, и пита: има ли нещо домашно ?? Е, научих се, най-малкото, защото го обичам. И защото децата трябва да ядат топло ядене. С цената на много смешни грешки и пони един семеен скандал (разказвала съм го, за супата топчета
- Stranniche
- Обратна връзка:
Така е, любовта учи4avdar4e написа: Хич не ми се удава туй занимание... Зв. ме взе с умения за таратор и пържени карофки. Ама знаех всички готини заведения в София
Знаеш ли каква мъка ми беше.. Той цял ден на работа в кръчма, аз цял ден бачкам вкъщи, и се прибира, милото, и пита: има ли нещо домашно ?? Е, научих се, най-малкото, защото го обичам. И защото децата трябва да ядат топло ядене. С цената на много смешни грешки и пони един семеен скандал (разказвала съм го, за супата топчета)
Ако съм сама ще ям сандвичи, вафли или полуфабрикати. Не бих тръгнала да приготвям нещо сложно. Знам, че това никак не е добре - трябва все пак да обичаме и себе си и да се грижим и за телесата си, но...
Това за супата топчета не съм го чувала!
Ами с две думи: ще ме учи да правя супичка. Ама не ми казал, че морковите трябва да са стъргани, а не рязаниStranniche написа: Това за супата топчета не съм го чувала!
Такива ми ти работи, дет вика Елби
П.П. И до днес не се научих да я готвя тая супа