трябва. раздава обещания, усмивки, намръщки... в зависимост от личния темперамент.Мнемозина написа:
Кметът не трябва ли да раздава?
а събира кинти. ще, не ще. даже, ако не ще го бият да вземе. калиостро поне боят ще отърве:winkw:
Глей ся, той, Кмета, в единия джоб прибира, от другия вади. В идеалния случайМнемозина написа: Никога няма да ги проумея тия работи.![]()
А кой раздава? Кой?
малко ме съмняват тези цифри и дати - това означава да идват по около 3700 човека на седмица през следващите 13 години ....Gaspode написа:.... А се очаква населението в Сф да расте - говори се нещо за 4 млн през 2020 май... градът-държава...
никва шибана зелена площ не еGaspode написа:Ама тва е към общината сигурно. За паркиране на "общинска озеленена площ", нали?Quid написа:
след като платих глоба за паркиране 100 лв
според теб колкио трябва да са шибаните глоби?
Ама пък си имаш личен подпис от БББ
Пак оттам:suaganyogo написа:малко ме съмняват тези цифри и дати - това означава да идват по около 3700 човека на седмица през следващите 13 години ....
ако обаче е вярно, транспорта ще е последното нещо за което трябва да се притесняваш - жилища, вода, буклуци
но ако стане, купувай къщи, апартаменти и каквото може, защото цените ще са само много нагоре при този прираст
ето някаква си статистика в която София не се споменава, като добавиш и това и естественият прирсаст, който е негативен според това, излиза, че излишно се притесняваш
Уф... висяла съм около 4 часа в едно "съвсем обикновено задръстване" в Бангкок. Ако полетът ти е вечерта, гледаш да тръгнеш от сутринта за летището, че после не се знае... Надявам се това да не се случи със София... Дано построят добро метро:-).Gaspode написа:Днес за пореден път киснах в задръстване. Нищо ново, нали?
Прави ми впечатление, че задръствания вече има по всяко време и на всякъде.
А се очаква населението в Сф да расте - говори се нещо за 4 млн през 2020 май... градът-държава...
При тази инфраструктура, при този развит градски транспорт, това означава 2 часа път до работата. В едната посока. Ако си късметлия.
Интересно ми е да разбера какво мислите вие? Как виждате София и живота си в нея след н`ам си колко години? Ако ви се споделя, разбира се...
ПП. Предварително се извинявам на всички неСофиянци - просто мен ме вълнува този град, щото в него се мъча. Вашите мнения също са желани, разбира се
4avdar4e написа:Многоетажни паркинги, широка "синя" зона (ама да действа наистина!!), нормални!! околовръстни шосета, е-правителство, което да облекчи и съкрати до минимум комуникациите с общини и секви други учреждения (което пък от своя страна ще намали наплива на народ към центрото), Витошка без трамвай (мушкат го отдолу) и става стъргало с магазини, кафенета, метро с много линии, които да обхващат целия град,нови автобуси и по-начестичко... Абе, утопия некква
П.П. Опс, забравих да напиша: глоби за собствениците на кучета, които дрищят по тротоарите:mad:, обособени детски площадки...
Сами сте си виновни. Този модел- столицата- град държава е вреден за България, а вие(софиянци) го налагате.Gaspode написа:Днес за пореден път киснах в задръстване. Нищо ново, нали?
Прави ми впечатление, че задръствания вече има по всяко време и на всякъде.
А се очаква населението в Сф да расте - говори се нещо за 4 млн през 2020 май... градът-държава...
При тази инфраструктура, при този развит градски транспорт, това означава 2 часа път до работата. В едната посока. Ако си късметлия.
Интересно ми е да разбера какво мислите вие? Как виждате София и живота си в нея след н`ам си колко години? Ако ви се споделя, разбира се...
ПП. Предварително се извинявам на всички неСофиянци - просто мен ме вълнува този град, щото в него се мъча. Вашите мнения също са желани, разбира се

нещо като темата с дрането ли стана?[unknown] написа:Казах- вие(софиянци). Не го приемайте лично.Mila написа:И аз.Remmivs написа:Добре, ние сме виновни. Аз.
Мислех тук да опиша вкратце историята си и защо и как се озовах в София, но май не е уместно да изпадам в конкретика.
Виновна съм и толкоз.
няма кво да се лигавиме[unknown] написа:Казах- вие(софиянци). Не го приемайте лично.Mila написа:И аз.Remmivs написа:Добре, ние сме виновни. Аз.
Мислех тук да опиша вкратце историята си и защо и как се озовах в София, но май не е уместно да изпадам в конкретика.
Виновна съм и толкоз.
не наливай масло в огъня допълнително щото е са идвам от няколко задръстванияELBI написа:Верно - да се радваме, че вратарят ни спасява мач с Албания ... направо не се издържаQuid написа:...
така повече ...
е не може повече така
не се издържааааааа вече:rotfl24::twisted::twisted:
Некви дрисльовци са. Снощи разказвах на сина си как преди години България играеше като Албания срещу големи отбори - с не кой знае колко добри и известни футболисти, но с желание и дух.Quid написа:не наливай масло в огъня допълнително щото е са идвам от няколко задръстванияELBI написа:Верно - да се радваме, че вратарят ни спасява мач с Албания ... направо не се издържаQuid написа:...
така повече ...
е не може повече така
не се издържааааааа вече:rotfl24::twisted::twisted:
тия повече не трябва да ги викат в националния
футбола първо е тичане и по после всичко останало
некви шахматисти са нашите
ква романтика видя тук е саELBI написа:я...кой е романтичен и философски настроен тази сутрин...Quid написа:всичко се прави с душа и сърце
иначе нищо стаааа
квото и да е то:-):winkw::blum:
начи си еко-романтично опаковащ брутален типQuid написа:ква романтика видя тук е саELBI написа:я...кой е романтичен и философски настроен тази сутрин...Quid написа:всичко се прави с душа и сърце
иначе нищо стаааа
нещата са брутални но все пак трябва някаква еко опаковка да има
ми как!Quid написа:ква романтика видя тук е саELBI написа:я...кой е романтичен и философски настроен тази сутрин...Quid написа:всичко се прави с душа и сърце
иначе нищо стаааа
което ми напомня за един мой съученик, който на сватбено пътешествие една вечер, когато жена му (булка) казала "Дай да гледаме звездите, да ..." отвърнал : "Да гледаме каквото ще гледаме и да си лягаме"doktorka написа:ми как!Quid написа:ква романтика видя тук е саELBI написа:я...кой е романтичен и философски настроен тази сутрин...Quid написа:всичко се прави с душа и сърце
иначе нищо стаааа
по 500 евро ( или еуро ся?) на "калпак" малко романтика ли е?
което ми напомня
сръбското гадже....
дето извело девойката на романтична среща:
"его ти небо,его ти звезди.
доста романтика -съблачай се"
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
философ е бил човекЪт!doktorka написа:което ми напомня за един мой съученик, който на сватбено пътешествие една вечер, когато жена му (булка) казала "Дай да гледаме звездите, да ..." отвърнал : "Да гледаме каквото ще гледаме и да си лягаме"
Действителен случай!!!
да разделим нещата и малко по научно:-)Remmivs написа:Бе, барато, щях да те питам кфо става с авоарите на фондацийките? Расте ли пишката?Quid написа:събрахте ли кинтите:-)
е аз се отърках у даскалите и глей кво стааааа само:-)Mila написа:Който иска кинти - ходи по митинги.Quid написа:събрахте ли кинтите:-)
Това вече и децата го разбраха, б@си..