Я да пожелая хубав ден и много усмивки, че това слънце сега ме влече пак към тролея 8)
И слушаме с едно много хубаво девойче
И слушаме с едно много хубаво девойче
(ама без да си се познаваме, че мен ми неудобно заради нейната къса поличка и ... бе изобщо си бе хубава младата дама) разговорите на едни хорица (къде 60-те бяха) за изборите, за този, онзи, бла, бла...и като прихнахме тихичко да се хилим...усмихвахме си се докато спирката ни раздели 8)
Я да пожелая хубав ден и много усмивки, че това слънце сега ме влече пак към тролея 8)

Re: И слушаме с едно много хубаво девойче
И как можа да позволиш някаква си спирка да ви раздели?!?:lol:ELBI написа:(ама без да си се познаваме, че мен ми неудобно заради нейната къса поличка и ... бе изобщо си бе хубава младата дама) разговорите на едни хорица (къде 60-те бяха) за изборите, за този, онзи, бла, бла...и като прихнахме тихичко да се хилим...усмихвахме си се докато спирката ни раздели 8)
И квоо??? Ко си разправяха бабетките?
Страхотно временце, дааа
Re: И слушаме с едно много хубаво девойче
Дедковци - готини... Едно от нещата, за които единия каза бе, че кат бил на опашка, един до него подал на продавачката да си вземе пари, че "Не виждал". А тя - ех, деди, ако и не чуваше, щеше да си идеалния ни президент...4avdar4e написа:И как можа да позволиш някаква си спирка да ви раздели?!?:lol:ELBI написа:(ама без да си се познаваме, че мен ми неудобно заради нейната къса поличка и ... бе изобщо си бе хубава младата дама) разговорите на едни хорица (къде 60-те бяха) за изборите, за този, онзи, бла, бла...и като прихнахме тихичко да се хилим...усмихвахме си се докато спирката ни раздели 8)
И квоо??? Ко си разправяха бабетките?
Страхотно временце, дааа
И куп подобни забавни коментари и мисли... Народът е много остроумен и с остър, точен език 8)