Днес нещо ми е много студено. Седя си загърната в зимното си яке, въпреки включения климатик и докато пия горещо мляко с какао ме спохожда приятен спомен. Миналата година, декември, Виена, коледния базар при Кметството. Тълпи от хора, които спокойно обикалят сергиите със сладки лакомства и коледна украса. Повечето от тях и аз включително носим в ръка чаша с горещ пунш. Та реших да си потърся аз рецепти за пунш и попаднах на тази статийка, която стува ми се ще е полезна, като се има впредвид прогнозата за следащата седмица.
Грог, пунш, греяно вино
Пунш и още нещо.
- Nejimaki-dori
Пунш и още нещо.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Re: Пунш и още нещо.
Греяна ракия, черен пипер, вълнено одеало ...imaranta написа: Грог, пунш, греяно вино
- сър Айвънхоу
Майстор съм в греяните питиета - вино, ракия...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
и сех, сех...4avdar4e написа:Греяна ракия, черен пипер, вълнено одеало ...imaranta написа: Грог, пунш, греяно вино
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ми да де, той затова е черният пиперELBI написа: и сех, сех...
- Nejimaki-dori
Забравяте плетените вълнвни чорапи.4avdar4e написа:Ми да де, той затова е черният пиперELBI написа: и сех, сех...Чети между думите
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Ай стига бе, чорапи... добре де, само с тяхimaranta написа: Забравяте плетените вълнвни чорапи.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
прочетох, но реших да уточня, да наблегна още...4avdar4e написа:Ми да де, той затова е черният пиперELBI написа: и сех, сех...Чети между думите
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.