Най-накрая се сдобих с ето тоз красавец или красавица, както ви се хареса повече:

Честито!imaranta написа:

Това модела преди или след фейслифта е?imaranta написа:Понеже темата за автомобилите отиде много назад, та реших да направя нова с която да ви се поФаля.
Най-накрая се сдобих с ето тоз красавец или красавица, както ви се хареса повече:
След, след.Wishes написа: Това модела преди или след фейслифта е?
Ако е преди, хич не се фали ами бързо я продавай
Уф, успокои ме :)Green Light написа:След, след.Wishes написа: Това модела преди или след фейслифта е?
Ако е преди, хич не се фали ами бързо я продавай
Честито на имаранта!
Сравнението е неравно и нечестно. Субаруто е спортна тръпка, авенсиса е преди всичко - сигурност. И надежност. Не е скучна, аз си я обичам.Dark Lady написа:Честита красавица
много да и се радваш, да те вози безаварийно
добър избор
ПП/ в момента съм на такава (скучна ми е обаче), чудесна е, но не ми трепва - може би защото не си я избрах (тя не ме избра) - виж другата тема
моля ти се сега, каква честностGreen Light написа: Сравнението е неравно и нечестно. Субаруто е спортна тръпка, авенсиса е преди всичко - сигурност. И надежност. Не е скучна, аз си я обичам.
Сравни субару легаси с БМВ м3! А? А? Вчера или оня ден или кога беше казаха че М тройката вече се произвеждала във версия седан и аз загубих съзнание(досега беше само купе).
Някой ден, някой ден.

А аз вече не искам спортна тръпка. Остарявам явно, щото търся комфорт и сигурност. Тази кола ми дава точно това. Страхотна е, само това мога да кажа.Dark Lady написа:
ми аз искам спортна тръпка, аз искам да получавам оргазъм всеки път като потеглям на сфетофара или влизам рязко в завой, такива ми ти работи