Дъщеря ми почна да пее коледни песни.
Не знам как е при вас,
Не знам как е при вас,
обаче тук вали сняг на парцали. 
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Re: Не знам как е при вас,
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 15.12.08, 21:40, променено общо 1 път.
Мнемозина написа:обаче тук вали сняг на парцали.
много се радвам за вас, както и да прозвучи.
снегът ще ви стопли. да звучи както ще.
Тук вали най-прекрасния дъжд, а
when it rains it pours
което ще рече - колкото повече, толкова ...
поне за мен
При мен все още е дъжд.
Обаче ебаси студа.
И тия катили от ТЕЦ-а или тъпите бабички от блока...не пускат парното.
И вместо да съм в Тетевен с приятели да си купонясваме и да варим ракийка... седя туканка и правя оборот на НЕК /и на тях да...ххх /.
Само да напълнят тръбите...това искам. Че протече ли от някъде...бедна ми фантазия.
Веднъж вече сменявах паркета в хола.
Обаче ебаси студа.
И вместо да съм в Тетевен с приятели да си купонясваме и да варим ракийка... седя туканка и правя оборот на НЕК /и на тях да...ххх /.
Само да напълнят тръбите...това искам. Че протече ли от някъде...бедна ми фантазия.
МЪЖжжж написа:При мен все още е дъжд.
Обаче ебаси студа.
всяко зло - за добро
може пък нещо отгоре да ти падне тая вечер
съседа си изпусне дамаджанка пълна на твойта тераса
нещо такова
Ееее, чак пък снежен човек!kapincho написа: Пък на моята ливада, уж е планинска, пък вали дъжд:(
Отивай да правиш снежен човек и да не му забравиш моркова. Снимката се признава за доказателство.
Като натрупа къде февруари - тогава.
Panta rhei...
Звучи съвсем правилно - снегът топли.Semiramis написа:
много се радвам за вас, както и да прозвучи.
снегът ще ви стопли. да звучи както ще.
Тук вали най-прекрасния дъжд, а
when it rains it pours
което ще рече - колкото повече, толкова ...
поне за мен
Миналата зима беше голям студ...
Panta rhei...
МЪЖжжж написа:При мен все още е дъжд.
Обаче ебаси студа.
Май не са катилите от ТЕЦ-а. А бабичките могат ли да го непускат без твое съгласие?
Panta rhei...
Могат. Щот са болшинство.Мнемозина написа: Май не са катилите от ТЕЦ-а. А бабичките могат ли да го непускат без твое съгласие?
Нали избрах апартамента да е в тихо зелено място срещу входа на детската градина на малката. И той...пълен с пенЦионери.
п.п. Поне катеричките са приятни.. понякога се провират през една дупка на балкона от отсрещното дърво.
- snowprincess
тук духа вятър и е 11 градуса, но нито дъжд, нито сняг имаМнемозина написа:обаче тук вали сняг на парцали.

Абе какво става в тоя клуб, който ми види ника, започва да говори за катерици...МЪЖжжж написа:Могат. Щот са болшинство.Мнемозина написа: Май не са катилите от ТЕЦ-а. А бабичките могат ли да го непускат без твое съгласие?
Нали избрах апартамента да е в тихо зелено място срещу входа на детската градина на малката. И той...пълен с пенЦионери.
п.п. Поне катеричките са приятни.. понякога се провират през една дупка на балкона от отсрещното дърво.
А ти оставяш ли им нещо за хапване, а?
Panta rhei...
Я, кой се е появил!snowprincess написа: тук духа вятър и е 11 градуса, но нито дъжд, нито сняг има
Вчерашният вятър тук си беше точно варненски - непрекъснато сменяше посоката и късаше нервите на чадъра и носителя му.
Днес явно сте си го прибрали!
Panta rhei...
Мнемозина написа: Абе какво става в тоя клуб, който ми види ника, започва да говори за катерици...
А ти оставяш ли им нещо за хапване, а?
Оставям разбира се.. И те кат жените
Е сега вече ме взимаш на подбив, ей!МЪЖжжж написа:Мнемозина написа: Абе какво става в тоя клуб, който ми види ника, започва да говори за катерици...
А ти оставяш ли им нещо за хапване, а?Ми...харесвам си ги тия животинки. Като дете ставам като видя катерица. И много се радвам, че наоколо е пълно.
Оставям разбира се.. И те кат женитене идват само заради топлите ми очи.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Дъжд, вятър, студ!Мнемозина написа:обаче тук вали сняг на парцали.
- Глас в пустиня
Тия точно нема да дигнат. Споко.БоЕВ написа: Споко, сега е момента да вдигнат стачка и те - тъй де, ако протестират през лятото кой ще им обърне внимание.
Аз затова си направих къщата мамка му... за да съм независим от всекви такива простотии. Ама тъпото жена... Дай да не тръгвам в тая посока, че улете конЬо.
И те не са съвсем невинни, какво да се прави...Мнемозина написа:Дааааа.[unknown] написа:А тази показвах ли ти я?Мнемозина написа:
Panta rhei...
Хм.4avdar4e написа:Пък аз следобед говорих със Зв., който е на село за ябълки, високо в планината. Беше се покачил специално на един баир, за да се обади. Било като пролетПък аз цял ден го мисля, как ще му измръзнат ... ушите
Аз си чакам златната есен, пък то...
Чакай да видим до 10 ноември какво ще стане.
П.П. Събрах си я колекцията, обаче едни много снимки, дето БоЕВ ми ги беше пратил, са ги махнали вече...
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Планината може да бъде майка, а може да бъде и мащеха!:-)4avdar4e написа:Пък аз следобед говорих със Зв., който е на село за ябълки, високо в планината. Беше се покачил специално на един баир, за да се обади. Било като пролетПък аз цял ден го мисля, как ще му измръзнат ... ушите
Ти не му мисли... ушите, а се оглеждай дали няма да донесе някое бурканче мед.
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Много ми харесаха тия на втория ред в дясно... и двечките са готини катеричоци!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao

показвах ли ти я?