П.П. наздраве с халба....прясно мляко:blink:
Да не съм болен?
Да не съм болен?
От седмица не съм пил никакъв алкохол и бира дори /не ми се пие просто/, това е най-трезвената седмица през последните 15 години. Ама като не пия и всичко грозно наоколо ми се струва направо ужасно, сивото е черно, простащината се превръща в демонизъм а мизерията в бич божи.... Бе да не съм болен нещо?:shocked:

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Dark Angel
Re: Да не съм болен?
Аз си го помислих още като прочетох, че не си пил бира от пет дни. Ми, кофти, друже- дано по- бързо се оправяш!Кент написа:От седмица не съм пил никакъв алкохол и бира дори /не ми се пие просто/, това е най-трезвената седмица през последните 15 години. Ама като не пия и всичко грозно наоколо ми се струва направо ужасно, сивото е черно, простащината се превръща в демонизъм а мизерията в бич божи.... Бе да не съм болен нещо?:shocked:
Наздраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

не искам простоDark Lady написа:защо не пиеш?
света определено е по-приятно място след някоя и друга напитка
знам ли що
аз не че съм и особен пияница де
някоя друга бира там
ама постоянно
и рядко до под масата
почти не съм стигал де
- Dark Angel
- Nejimaki-dori
Болен си естествено, трябва да се лекуваш!Кент написа:Бе да не съм болен нещо?:shocked:
Скорошно оздравяване.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Dark Angel
това не изглежда никак зле обачеМЪЖжжж написа:Божеее... /Ангеледе..да си го кажа в протокола, нали е почивен ден
/ ми болен си бе Кенте!
Как у тоя студ да не си отвориш 1 /няолко/ червени винца... и да не ги видиш дали добре се разтварят в кръвопотока.
А аз към виното днес прибавих и ергенска вечеря за един.
- Dark Angel
Простреляно, прободено, промушено, про...таковатаRemmivs написа: Прободено или ъмммм промушено? Тая стрела много така ми се види... Иначе това е класика за парти-грила.
Мда. Класика си е. Обикновени продукти, а изглеждат добре и е адски вкусно. Едвам опазих тавичката на грила от себе си
А Кента не пиел. Егаси...
Последно промяна от І на 21.10.07, 18:36, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- Nejimaki-dori
Виж сега, нали знаеш приказката:"Всички болести на тоя свят са резултат от малко пиене и нередовен секс" (или обратното беше) Така, че не знам дали си в кома, ама натам си тръгналkapincho написа: Ако непиенето е болест, значи аз съм в кома от 35 години
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
МЪЖжжж написа:Божеее... /Ангеледе..да си го кажа в протокола, нали е почивен ден
/ ми болен си бе Кенте!
Как у тоя студ да не си отвориш 1 /няолко/ червени винца... и да не ги видиш дали добре се разтварят в кръвопотока.
А аз към виното днес прибавих и ергенска вечеря за един.
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
-
Дядо Капинчо
- Nejimaki-dori
Ако така са те свикнали, брои сеkapincho написа:
Ама значи аз съвсем съм го закъсал щото и по втория показател ... впрочем от рожден ден на Коледа брои ли се за редовен?
-
Дядо Капинчо
Освен ако не съвпадат. Тогава е полу-редовен...imaranta написа:Ако така са те свикнали, брои сеkapincho написа:
Ама значи аз съвсем съм го закъсал щото и по втория показател ... впрочем от рожден ден на Коледа брои ли се за редовен?
-
Дядо Капинчо
То това му е прелестта... , че се прави от квото има човек, а се получава бижу за 5 минути. Можеш да импровизираш с почти всичко от хладилника, особено ако са останали парчета разни малки и неупотребени. Абе...развихряй се, няма кво да му развалиш.Avrora написа:...и ако споделите пълнежа от какво е, утре ще опитам да направя
Намазва се леко дънцето на тавичката с масълце на върха на вилицата втам, където ще е средата на сърчицето, отгоре се увива под формата на сърчице изрязания не до край кремвирш и се застопорява с клечка за зъби /неизползвана! повтарям неизползвана!
Напичаш скаричката и слагаш тавичката отгоре на скарата за да се разтопи масълцето под чаркалаците вътре и да попие по плодовете и зеленчуците
Целия масраф е за около 5-10 минути... Обикновено в тавичката на скаричката се събират 2, а при по-малки кремвирши и 3. Маслото е попречило да залепне сиренето за тавичката, но въпреки това внимателно с шпатулка изваждаш от тавичката... за да не развалиш "търговския му вид"
И после ми звъниш...и аз идвам да ям.
я се стегни и влизай у час иначе си у музикатаКент написа:От седмица не съм пил никакъв алкохол и бира дори /не ми се пие просто/, това е най-трезвената седмица през последните 15 години. Ама като не пия и всичко грозно наоколо ми се струва направо ужасно, сивото е черно, простащината се превръща в демонизъм а мизерията в бич божи.... Бе да не съм болен нещо?:shocked:
нема майтап:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Явно си болен, приятелю, ама ще ти мине! Сигурен съм!Кент написа:От седмица не съм пил никакъв алкохол и бира дори /не ми се пие просто/, това е най-трезвената седмица през последните 15 години. Ама като не пия и всичко грозно наоколо ми се струва направо ужасно, сивото е черно, простащината се превръща в демонизъм а мизерията в бич божи.... Бе да не съм болен нещо?:shocked:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
Да не познаваш вече двама?!Dark Angel написа: познавам един който се чувства перфектно щастлив когато е сам
п.п. Търсех тая вечер рецептата да си я кача на сайта..
п.п.2
п.п.3 Не се чувствам перфектно, но...за мой страх почва да ми харесва..
ъхъ , удряме по ено вечерМЪЖжжж написа:Да не познаваш вече двама?!Dark Angel написа: познавам един който се чувства перфектно щастлив когато е сам
п.п. Търсех тая вечер рецептата да си я кача на сайта..Че ме мързеше да пиша.
п.п.2Кента...оправи ли се?
![]()
![]()
п.п.3 Не се чувствам перфектно, но...за мой страх почва да ми харесва..Или да свиквам.
денем не става се още
Що? Нали не караш ти линейката..Кент написа: ъхъ , удряме по ено вечер
денем не става се още
Навремето...кат си сипех кола и запалех цигара...и всички се разбягваха в тишина.