Dark написа:то ясно, че президент няма да стане
но какво би станало на едни следващи парламентарни избори.... е те затова си мислех вчера докато заспивах и от мислене се разсъних та четох книжки до нощите
след влизането в ЕС мисля ще е яко гърч за болшинството, ще има социални програми, ще приобщаваме цигани, нещата ще почнат да изглеждат несправедливи и т.н. и т.н. и дали това няма да юрне още избиратели към Волен Сидеров....
а и национализма е модерен в Европа
мда, безсъници в София

Мисля си, че Волен взе твърде много гласове.
2 до 3% са що-годе приемливи - всяко общество си има луди.
Но 20 и нагоре - вече е твърде притеснително. Мисля си, че проблемите при влизането в ЕС
при всички положения ще тласнат още хора към него, просто защото тезите му са удобни за тях -
освобождават ги най-вече от отговорност за собственото им бъдеще, защото видите ли,
някой ги е "окрал". Волен внимава какво говори публично, но по Скат си остава същия надъхан идиот.
Вижте му предизборния клип, плакатите с фесове, плаката, на който е вдигнал ръка - от едната му страна знамето, от другата - кръст. Това са все символи, които действат на подсъзнателно ниво.
Той поставя под съмнение всяко изречение на останалите политици, натяква на хората, че са бедни, гладни и поробени. От кого ще спасява България, от кого ще я освобождава? Факт е, че имаме мюсюлманско малцинство в страната. Насъскването на Волен срещу тези хора, ще доведе до ответен негативизъм у тях.
Имам приятел бошняк - ще рече мюсюлманин - и при тях така е тръгнало, от разни гласовити идиоти,
питала съм го и той е казвал, че се е връщал назад и не може да открие точката, в която се прекрачили линията и откъдето връщане няма. А сега с поколения няма да се отърват от омразата. Ето затова ме плаши волен и сектантите му. И ми хареса, че Първанов отказа да се яви на дебат с него - защото това би го легитимирало като политик. Смятам, че единствения начин да бъде спрян е да не бъде неглижилиран с надеждата, че ще си отмре по естествен път - просто трябва да се каже истината за него - къде ходи, с какви политически другари се среща, какво е собственото му политическо минало. Това е.