Брей и джаз.Кент написа:
верно ли:shocked:
направо паднах в дажазът
брей и живот
Развод на младо семейство
Re: Развод на младо семейство
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

тука сме си... ама с теб нали се трудно се улучваме, обаче много те мисля[unknown] написа:И кво са тва- "ибахти", ебати...latrevw написа:каква е таз жена, бе, ибахти!!!![]()
![]()
Къде се губите, бе???![]()
П.П. Целувките са за теб, оня1 Уишеса, да не си помисли, че са за него...![]()
![]()
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Е, как ще се откажем?! Няма начин просто.latrevw написа:
тука сме си... ама с теб нали се трудно се улучваме, обаче много те мисляправим организацията за НГ, нали не сте се отказали с онази 18-годишната девойка до теб
П.П. Ние двамата сме общо на 34 години- тя на 18, аз на...

само колите ли ще трампите[unknown] написа:А аз когато ти предлагах- не щеше, а...Wishes написа:Ще се навия аз да си трампим колите и ще видиш тогава[unknown] написа: ... оня- Уишеса, да не си помисли, че са за него...![]()
![]()
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аз може да му дам колата срещу жена муlatrevw написа:само колите ли ще трампите[unknown] написа:А аз когато ти предлагах- не щеше, а...Wishes написа:Ще се навия аз да си трампим колите и ще видиш тогава[unknown] написа: ... оня- Уишеса, да не си помисли, че са за него...![]()
![]()
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Какво да ти я пращам. Вие двамата сте родени един за друг егати.Wishes написа:Пращай Кралицата при нас
Последно промяна от Remmivs на 21.10.07, 21:54, променено общо 1 път.
Remmivs написа:Марш бе! Аз съм лесбиец![unknown] написа:Ми, да се забавляваме.Уишеса ще го оставиме с двете коли да сезабавлява, а ние с жените.
:blum:
Мерси, и на тебlatrevw написа:Remmivs написа:Марш бе! Аз съм лесбиец![unknown] написа:Ми, да се забавляваме.Уишеса ще го оставиме с двете коли да сезабавлява, а ние с жените.
:blum:
:rotfl24::rotfl24: ох, ще ме уморите от смях... много ви обичам всичките! оставям ви - приятна седмица на всички
Wishes написа:
Мерси, и на теб
Последно промяна от Ън на 21.10.07, 22:00, променено общо 1 път.

[unknown] написа:Мерси, и на тебWishes написа:
:rotfl24::rotfl24: ох, ще ме уморите от смях... много ви обичам всичките! оставям ви - приятна седмица на всички
Ми ние сме си като една комуна тука, всичко е общо, колите, Ния...[unknown] написа:Глей кво направихте темата на човека... И кво ще си помисли ся за нас...latrevw написа: ми кво, всички се развеждат, няма се цепим от колектива, я
Re: Аз ше се развеждам
А моята... с "КаматZu" или Фадрома..turist написа: Какъв ти памук
тая дълбаеше с 10-ти номер мотика!!!
Ма аз мноу държелив излезнАх... близо 20 години
извинявам се, аз като се включа вечер и само на лигавщини ме избива...[unknown] написа:Глей кво направихте темата на човека... И кво ще си помисли ся за нас...latrevw написа: ми кво, всички се развеждат, няма се цепим от колектива, я

, както вика житения?