кукригам ли вече или не мога да приема, че някой ще ми каже чао без да ми пожелае нещо хубаво
И на вас хубав ден:blum:
Ми не са. Пък и да са, понякога човек просто не е на кеф да пожелава каквото и да било на когото и да било. Трябва да идва отвътре, а не да е само куртоазия.Звеневия написа:А нима всички около нас не са, по своему, специални?vyara написа:...освен когато наистина не искаш да пожелаеш нещо по-специално на някого.
Аз пък винаги желая всичко добро на всички. Но го казвам само на тези, които са ми познати. За близките е ясно.vyara написа:Ми не са. Пък и да са, понякога човек просто не е на кеф да пожелава каквото и да било на когото и да било. Трябва да идва отвътре, а не да е само куртоазия.Звеневия написа:А нима всички около нас не са, по своему, специални?vyara написа:...освен когато наистина не искаш да пожелаеш нещо по-специално на някого.
Не е нормално да го повтаряш на всеки като папагал. Нормално и любезно, а и напълно достатъчно е да казваш "добър ден" и "довиждане".сър Айвънхоу написа:Това си е елементарната етика! Нормално е да се пожелае приятен ден или лека седмица и т.н.
Повечето хубави неща идват отвътре.Звеневия написа:Някои хубави неща не идват овътре, а отвън!vyara написа:Трябва да идва отвътре, а не да е само куртоазия.![]()
А за това, как уверено твърдиш, че не са специални - няма да коментирам!
vyara написа:...напълно достатъчно е да казваш "добър ден" и "довиждане".
ppi написа:В последно време се улавям, че когато се разделям с редки познати казвам "мерси и на теб хубав ден, седмица и т.н.". Особеното е, че го казвам преди да са ми отправили някакво пожелание![]()
кукригам ли вече или не мога да приема, че някой ще ми каже чао без да ми пожелае нещо хубавоили е едно и също
И на вас хубав ден:blum:
С най- добри чувства го правя:-)vyara написа:Не. Не ми се случва машинално да го казвам. И не обичам машинални реплики. Има една продавачка в магазина до нас, която винаги на тръгване ми измърморва едно лицемерно и дежурно приятна вечер и не ми харесва. Чао или довиждане е напълно достатъчно, освен когато наистина не искаш да пожелаеш нещо по-специално на някого.
Чъдех се какво ми липсва, а то било шареното оперение! Нали съм папагал!vyara написа:Не е нормално да го повтаряш на всеки като папагал. Нормално и любезно, а и напълно достатъчно е да казваш "добър ден" и "довиждане".сър Айвънхоу написа:Това си е елементарната етика! Нормално е да се пожелае приятен ден или лека седмица и т.н.
Прешел Ржевский и все опошлил!Semiramis написа: куртоазия ли, що ли?
Semiramis написа:ppi написа:В последно време се улавям, че когато се разделям с редки познати казвам "мерси и на теб хубав ден, седмица и т.н.". Особеното е, че го казвам преди да са ми отправили някакво пожелание![]()
кукригам ли вече или не мога да приема, че някой ще ми каже чао без да ми пожелае нещо хубавоили е едно и също
И на вас хубав ден:blum::lol::lol:
прихванала си от културния тон на форума
куртоазия ли, що ли?
kapincho написа:Това в началото на втория ред нали не е мръсна дума?Semiramis написа:ppi написа:В последно време се улавям, че когато се разделям с редки познати казвам "мерси и на теб хубав ден, седмица и т.н.". Особеното е, че го казвам преди да са ми отправили някакво пожелание![]()
И на вас хубав ден:blum::lol::lol:
прихванала си от културния тон на форума
куртоазия ли, що ли?
Случка
След новогодишно парти колега ми се оплаква:
"Снощи ме гепи жената на шефа. Голяма досада. Като взела да ми разправя, че имала тендовагинит. Бе кво ме интересуват интимните й проблеми!"
сори, много бързам да пиша и не гледам какво съм написалаkapincho написа:Аз пък прочетох последната думичка като "противно" и моного готино ми се върза в изречението ти:rotfl24:latrevw написа:Защо пък да кукуригаш, това си е много хубаво и приятно, и добронамерено, и пзотивно и т.н.
голям си образkapincho написа:
Случка
След новогодишно парти колега ми се оплаква:
"Снощи ме гепи жената на шефа. Голяма досада. Като взела да ми разправя, че имала тендовагинит. Бе кво ме интересуват интимните й проблеми!"
не е приятно, хич и не пробвай, а и нямаш данни за точно тези упражненияЗвеневия написа:Абе, аз на няколко пъти се опитАх да застана на телефона, ама пусто не успявам да задържа нужното равновесие!latrevw написа: а и цял ден съм на телефона и вероятно...![]()
А дай някакви упражнения, да мога и аз ... на телефона...
Туй е щото ги правят много тънки. За теб ще е идеален модела дето се ползва от военните, не му помня името, абе един сандък с кабел и една манивелка май:-)Звеневия написа:
Абе, аз на няколко пъти се опитАх да застана на телефона, ама пусто не успявам да задържа нужното равновесие!![]()
Т(елефонен)А(парат)П(олеви) - пробвАл съм на такъв- издържах 6 месеца, и после...ppi написа:Туй е щото ги правят много тънки. За теб ще е идеален модела дето се ползва от военните, не му помня името, абе един сандък с кабел и една манивелка май:-)
А не си ли?Звеневия написа: ВерноУУУ, че тогава бях снажен, ама сЯ даНнамекваш, че съм шкембелив?
Их, как ги знаеш тия работи! Никогаш нямаше да се сетя за това. Мислех, че Зв. иска да прави красиви арабески и пируети похендрен върху телефон:rotfl24:kapincho написа:Ще е голям гот ако седне по голо дупе и някой му врътка манивелката:rotfl24::rotfl24::rotfl24:ppi написа:Туй е щото ги правят много тънки. За теб ще е идеален модела дето се ползва от военните, не му помня името, абе един сандък с кабел и една манивелка май:-)Звеневия написа:
Абе, аз на няколко пъти се опитАх да застана на телефона, ама пусто не успявам да задържа нужното равновесие!![]()
kapincho написа:Да не би да пъшкаш на телефона. Не че има лошо, де. Ако е така пусни една фонограма на половин цена без ДДС:lol:latrevw написа: .....а и цял ден съм на телефона .....
Сакън, зима идва космената пОкривка е пръв приятел на мъжаЗвеневия написа:Е нема такваа вибрация, която да ме накара да нахлЮзя пачка и туфли!ppi написа:...и пируети похендрен върху телефон:rotfl24:
Предпочитам шотландско каре и Дахштайнки!![]()
Пък и не се налага да се епилирам!
За малко да се хвана на такваз работа през студентството, ама разбрах за кво става въпрос и като си знам как живо си представям всичко, се отказахЗвеневия написа:Едно време беше без ДДС,
...ама импулсите бяха много импулсивни!![]()
(Имал съм късметЯ да работя с такива жени - невероятно е да ги слушаш тет-а-тет, кви ги плещят и същевременно с това, да наблюдаваш, как майсторски шият гоблен !)