Нова Година
Нова Година
Споменах, че се опитваме да направим някаква организация за Нова Година и понеже имаше хора, които проявиха интерес, това е, което успяхме да намерим. Предупреждавам, че всички хубави места са заети, днес от сутринта съм прозвъняла поне 20 хотела, къщи и т.н. За този хотел утре сутринта ние ще си плащаме капаро, ако има навити - обаждайте се, но моля без: "ама това как е, онова как е" - знам само това, което е дадено на линка.
http://www.travel.bg/package_view.jsp?I ... &pid=23304
http://www.travel.bg/package_view.jsp?I ... &pid=23304
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
- Dark Angel
Подскажи няколко оферти... може да се окаже по-евтинко от у нас...Dark Lady написа:аз днес се отказах от празнуване в БГ
нещо ме изнервиха цените които искат за "новогодишен пакет"
мисля за тия пари да си прекараме страхотно някъде из Алпите
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
пет нощувки в Априлци за 300 лв на човек, ама няма местаDark Lady написа:ами като пример - в Априлци ни излиза около 1300 лева за 4 нощувки, закуски плюс новогодишен кувертELBI написа: Подскажи няколко оферти... може да се окаже по-евтинко от у нас...
в Алпите същото излиза на половина
нямах време да изслушам мъжа ми, довечера ще го разпитам ако желаеш повече инфо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
офертата я е имало през септември, хората от рано резервират простоDark Lady написа:е, то все едно я няма тая офертаlatrevw написа: пет нощувки в Априлци за 300 лв на човек, ама няма места
начи аз имам оферта за диаманти по 3 лв./бр. ама няма, т.е. доставка в мътното бъдеще
имам и оферта за 10000 лв./брой - количества неограничени, доставка до седмица
- сър Айвънхоу
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
и ще купя Финландия в кристални шишета и Бакарди, и ще изпека блини, и прясно заквасена сметана, и червен хайвер Висший сорт, и Прошуто ориджинале, и т.н. и т.н. и т.н. и в 11:45 ще излезем навън със съседи, приятели, чаши, бутилки, фойрверки ще се изкефим на максЗвеневия написа:
Баси, за 300 на калпак ще изкъртя от бач печката и фризера и нова камина ще монтирам! И Подарък за всеки ще има!

- Piqndurnik
Да - мерси. Само ако не те затруднява.Dark Lady написа:ами като пример - в Априлци ни излиза около 1300 лева за 4 нощувки, закуски плюс новогодишен кувертELBI написа: Подскажи няколко оферти... може да се окаже по-евтинко от у нас...
в Алпите същото излиза на половина
нямах време да изслушам мъжа ми, довечера ще го разпитам ако желаеш повече инфо
Вече пуснаха една тук...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- snowprincess
семейният съвет реши, че се отказваме от Мальовицаlatrevw написа:ок, довечера 20,00 - 21,00 ч. краен срок
с децата сме, проблемът е, че и там не са останали много места, а и аз се отчаях от търсенето, така че на това се спираме
ще отидем на Узана след НГ за 5 нощувки, за празника ще измислим нещо друго
благодаря ви за това, че се обадихте

- Dark Angel
шатра от ПВЦ, отопление, шведски маси и изобилие по маситеkapincho написа: Предлагам ливада за къмпинг в Боголонта-Острец - най-високата и с най-хубава гледка махала в Априлци.
Цена 2 лв на кв.м. независимо от броя на хората. Може и по договаряне. В средата на ливада има водопроводен кран (действащ), а недействащата стара къща (останали са само основите) може да се ползва за луксозна тоалетна.
Има и недообрана попска круша за прокарване на капризни стомаси.
Токо е на диреко. Граби народеееее!
и музика, и фойерверки, и маскен бал
и би станало гранде, екстремно прекрасно и страхотно ЧНГ парти

аз съм на х.Русалка вероятно
Мдаа
х-л Мальовица
спал съм там на 02.март 2001 година
Гледам стаичките доста са ги поспретнали.
Тогава беше ЦеПеШе - централна планинска школа.
На 1. март нощувахме в хижа Мальовица, която е на опколо час по-нагоре.
Имаше паднал сняг.Влековете работеха. Там за пръв и единствен път си наех ски учител за два учебни часа. Общо взето това беше пърия ми сериозен планинарски преход. Голямо падане падаше на ски уроците:)
А баните в ЦеПеШе-то бяха разделени на мъжка и женска в дъното на коридора.
Хм, сякаш лукса винаги е бил малко и скучен... :)
Приятно изкарване на рерзервиралите там :)
х-л Мальовица
спал съм там на 02.март 2001 година
Гледам стаичките доста са ги поспретнали.
Тогава беше ЦеПеШе - централна планинска школа.
На 1. март нощувахме в хижа Мальовица, която е на опколо час по-нагоре.
Имаше паднал сняг.Влековете работеха. Там за пръв и единствен път си наех ски учител за два учебни часа. Общо взето това беше пърия ми сериозен планинарски преход. Голямо падане падаше на ски уроците:)
А баните в ЦеПеШе-то бяха разделени на мъжка и женска в дъното на коридора.
Хм, сякаш лукса винаги е бил малко и скучен... :)
Приятно изкарване на рерзервиралите там :)