Жив!
Здрав!
...

Благодаря!Звеневия написа:РицарЮ!
Жив!
Здрав!
...
Благодаря, мадам!latrevw написа:![]()
![]()
![]()
много здраве, късмет, успех, песни и танци до зори
Жив и здрав, прав и корав и да внимаваш с жените и пиенето - от много боли глава!Звеневия написа:РицарЮ!
Жив!
Здрав!
...
Благодаря приятелю! Ще внимавам!ELBI написа: Жив и здрав, прав и корав и да внимаваш с жените и пиенето - от много боли глава!
Благодаря, мадам! Наиситна имам нужда от това!vyara написа:Да си жив и здрав, Айвъне! И голяма любов да те споходи!
Ще го пийнем... някога... има времеМЪЖжжж написа:Хехеее...Пак пиенЬе се очертава! Да си жив и здрав съре! Свиркай га ш`го изпием това здравето...
Пожелавам ти да не стоиш дълго време сам и да те намери някоя кротка женица /не кат зВерчето/ за да можеш да опознаеш и семейния живот като безпроблемен такъв.
Наздраве друже!
Благодаря ти!4avdar4e написа:Чъ и ръ и дъ
Много здраве и любов ти желая от все сърце!
Благодаря! Тъпкано да ти се върне!Gaspode написа:ЧРД и Наздраве![]()
Никога да не ти ръждясва копието ти желая:rotfl24:
Благодаря, мадам!Мнемозина написа:Честито, Съре!
Пожелавам ти да ти се случи най-желаното от теб...

Благодаря, мадам! Наистина съм щастлив, че точно този ден избра за триумфалното си завръщане! Липсваше... определено!frisky lioness написа:Аууу, виж как знам кога да се появя
Ами
ЧЕСТИТО!!!!!
Здраве НАЙ преди всичко и много ЛЮБОВВВВВВ:-)
Който има здраве и любов значи има и късмет
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Сега се опитвам да кача едно клипче за да те поздравя с него. Ако стане пак ще се включа след малко:winkw::-)
Аз съм за малко, младежосър Айвънхоу написа:
Благодаря, мадам! Наистина съм щастлив, че точно този ден избра за триумфалното си завръщане! Липсваше... определено!

Благодаря ти, сладост за сърцето ми!doktorka написа:Да си жив и здрав....
любови нема ти пожелавам....
те сами ще дойдат...
колкото повече-толкова повече!
обаче спокойствие и свобода..ти пожелавам от сърце и с много целуффффффффки.!
Благодаря, милорд!Remmivs написа:Да си жив и здрав! Обичан и щастлив!
И малко уморен, малко недоволен и леко пийнал!
Като един истински мъж!

Мерси за линка, ама ъ-ъ-ъ-ъfrisky lioness написа:http://rapidshare.com/files/64546148/MVI_5669.AVI.html
Слизаш надолу. В колонката free, натискаш бутона free и сваляш. После гледаш, предполагам, че така трябва да стане:blink:сър Айвънхоу написа:Мерси за линка, ама ъ-ъ-ъ-ъfrisky lioness написа:http://rapidshare.com/files/64546148/MVI_5669.AVI.htmlнещо не разбрах за какво е...

ОК! Ще го погледна вкъщи, че тук (в работата) нямам "условия"frisky lioness написа:Слизаш надолу. В колонката free, натискаш бутона free и сваляш. После гледаш, предполагам, че така трябва да стане:blink:сър Айвънхоу написа:Мерси за линка, ама ъ-ъ-ъ-ъfrisky lioness написа:http://rapidshare.com/files/64546148/MVI_5669.AVI.htmlнещо не разбрах за какво е...
Благодаря, мадам!imaranta написа:Честит Рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти желая!
Благодаря, мадам! За мен Вашето сърце е важно!bead_ написа:честито и от мен - със закъснение,но от сърце!!!!
Наздраве, приятелю!БоЕВ написа:Честито Сър-е!
Жив да си, че много здрави си заминаха, останалото ще го нагласиш някак.
Наздраве!
Благодаря, мила! Наздраве!pocti_bezobidna написа:хе!
От щастие и здраве да се не отървеш!
И наздравичката, разбира се!
Благодаря ти, мила! Да ти се връща... тъпкано!Semiramis написа:
Честит Рожден Ден, Айвънхоу!
Много щастие ти пожелавам!
И да има с кого да го споделиш!
Благодаря ти, друже!Кент написа:Че*ститРожден ден
Бъди здрав и спокоен,
успех във важните за Теб неща:-)