Music For The Movement
- Dark Angel
Re: Music For The Movement
най ме кефи шума от двигателяDark Lady написа:Вие сте наред - какво Ви вдъхновява докато карате?
мнооо е специфичен ,метален остър режещ
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Като каза за шума на двигателя, та се сетих:Quid написа:най ме кефи шума от двигателяDark Lady написа:Вие сте наред - какво Ви вдъхновява докато карате?
Един приятел, луд манияк на тема коли. Седим си и си пием... кафето... и изведнъж се чува звук от яростно форсиране на двигател... Оглеждам се - коли няма... Оказа се, че така му звъни гсм-то...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Определено в кола най-много обичам да слушам спокоен джаз...Dark Lady написа:Вие сте наред - какво Ви вдъхновява докато карате?
Навремеот слушах само хеви метъл, ама... това така стимулира натискането на педала на газта, че... не е за разправяне...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Правя си дискове с любими песни/мелодии от всички жанрове и си ги надписвам "Тhe best of ELBI"... Имам най-малко 10-тина- 15 диска...Dark Lady написа:Вие сте наред - какво Ви вдъхновява докато карате?
И некои като Мъжжж като се возят с мен, слушат без да се оплакват много, много...
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
като айвънхоу каза,че куид е казал, че... шума на двигателя... тия дни си взех една кола под наем в един далечен град и ми предложиха тойота, викам - хубаво. ама била хибрид. аз - ми, добре /все едно ми е ясно кво е тва хибрид/. качвам се, паля. няма шум. ама НИКАКЪВ. газ - тръгва кат тролей. чак после се включи двигателя. супер икономична, екологична и тиха. абе, не бях карала май само такава кола. изкефи ме.сър Айвънхоу написа:Като каза за шума на двигателя, та се сетих:Quid написа:най ме кефи шума от двигателяDark Lady написа:Вие сте наред - какво Ви вдъхновява докато карате?
Един приятел, луд манияк на тема коли. Седим си и си пием... кафето... и изведнъж се чува звук от яростно форсиране на двигател... Оглеждам се - коли няма... Оказа се, че така му звъни гсм-то...
just perfect
икономична , тиха и екологична?!!bead_ написа:като айвънхоу каза,че куид е казал, че... шума на двигателя... тия дни си взех една кола под наем в един далечен град и ми предложиха тойота, викам - хубаво. ама била хибрид. аз - ми, добре /все едно ми е ясно кво е тва хибрид/. качвам се, паля. няма шум. ама НИКАКЪВ. газ - тръгва кат тролей. чак после се включи двигателя. супер икономична, екологична и тиха. абе, не бях карала май само такава кола. изкефи ме.сър Айвънхоу написа:Като каза за шума на двигателя, та се сетих:Quid написа:най ме кефи шума от двигателяDark Lady написа:Вие сте наред - какво Ви вдъхновява докато карате?
баси
тва кола ли е
не мое да никва е кола тва:-)
и квоооо
шум вътре като в тролей и къде отиваш ти може би едва ли не:blum:
баси. кола е.Quid написа:
икономична , тиха и екологична?!!
баси
тва кола ли е
и квоооо
just perfect
е кво слушашbead_ написа:баси. кола е.Quid написа:
икономична , тиха и екологична?!!
баси
тва кола ли е
и квоооо
и отиваш където си поискаш едва ли не:winkw:
тролей:blum:
няма ли го онзи шум от който ти се изправя косъма заеби направо:-)
тролей до едно време, след тва се включва двигателя. просто за в града е супер - докато чакаш по разни кръстовища и светофари. ама няма да те агитирам де, щот и на мен не ми хареса повече от мини купърчето, което карах после. най-стабилното мравче в завой. вдигна 220. харчи като змей. и ти се изправя косъма не само от шума, но и от стрелката на бензина.Quid написа:
е кво слушаш
just perfect
тази въшчица е сладка:-)bead_ написа:тролей до едно време, след тва се включва двигателя. просто за в града е супер - докато чакаш по разни кръстовища и светофари. ама няма да те агитирам де, щот и на мен не ми хареса повече от мини купърчето, което карах после. най-стабилното мравче в завой. вдигна 220. харчи като змей. и ти се изправя косъма не само от шума, но и от стрелката на бензина.Quid написа:
е кво слушаш
всичко ще си кажеш ти
при 220 стои ли на пътя тази гадинкаа стабилно или се подмята насам натам?
има некви коли ....пълни километража обаче едвам ги удържа на пътя човек
баси:-)
кажи за тва мъненкото че ми стана интересно
- Глас в пустиня
абсолютно стабилна, влиза в завоите по невероятен начин, слива се с пътя, мощна е, супер удобна седалка /за мен е много важно, щот колата си я усещам с дупето:shy:/, да ти говоря ли какъв дизайн са й избацали вътре?!?, малко шумно беше обаче вътре и музиката не се чуваше на 100% - кабрио и като си с 220 в тунел бая си бучи, но е чудесна колица! аз като се качих беше на 3500, нова, ама не й цепих басма хич, нали е рент-а-кар, да я мисли херц:winkw:Quid написа: при 220 стои ли на пътя тази гадинкаа стабилно или се подмята насам натам?
има некви коли ....пълни километража обаче едвам ги удържа на пътя човек
баси:-)
кажи за тва мъненкото че ми стана интересно
тойотата, която ти рекламирах пред малко при същите условия беше доста по-нестабилна, аз се движех покрай морето по една магистрала и щеше да ме отвее. сигурно щот е лека, но пък височка. обаче не й сипах бензин нито веднъж, а купърчето два пъти го поих!!!:blink:
just perfect
- Глас в пустиня
Няма значение! На финала всички чуват едно и също, звукът който тялото издава когато се освобождава от съдържанието на стомашно-чревния тракт...секунди преди да цункат челно някой тир или крайпътно дърво.Quid написа: е кво слушаш
ние за кво говоримеБоЕВ написа:Няма значение! На финала всички чуват едно и също, звукът който тялото издава когато се освобождава от съдържанието на стомашно-чревния тракт...секунди преди да цункат челно някой тир или крайпътно дърво.Quid написа: е кво слушаш
а ти къде се отнесе:-)
от кеф наслада и удоволствие до една умирачка има неква разлика все пак:lol:
- Green Light
Ха! Готина тема.
Judas Priest в момента. Не сборно, а всички. Всичките им албуми един след друг на MP3. Това е в момента. Преди бях на Ъпсурт, по- преди на Линкин парк и Гуано ейпс, обаче не ми се отдава паркирането с тях. После доколкото се знам ще заредя всички стари металисти, после ще ми писнат и ще мина на "Стената". Знам, понеже все така правя. Слушам още Инфо радио, Хоризонт и Дарик. Зи-рок и Ретро- сутрин. Ретро все по- рядко. Бе Димитър Павлов що не води сутрешния блок, кво стана с тоя човек?
Забравих да кажа, че имам и супер дълги периоди на джаз.
П.П. Заредил съм три диска с техно, ама все нещо не ми се връзва. Интересно, извън колата, като се заслушам и все си викам- на тва да карам ще е супер кеф, пък не ми се връзва...
Judas Priest в момента. Не сборно, а всички. Всичките им албуми един след друг на MP3. Това е в момента. Преди бях на Ъпсурт, по- преди на Линкин парк и Гуано ейпс, обаче не ми се отдава паркирането с тях. После доколкото се знам ще заредя всички стари металисти, после ще ми писнат и ще мина на "Стената". Знам, понеже все така правя. Слушам още Инфо радио, Хоризонт и Дарик. Зи-рок и Ретро- сутрин. Ретро все по- рядко. Бе Димитър Павлов що не води сутрешния блок, кво стана с тоя човек?
Забравих да кажа, че имам и супер дълги периоди на джаз.
П.П. Заредил съм три диска с техно, ама все нещо не ми се връзва. Интересно, извън колата, като се заслушам и все си викам- на тва да карам ще е супер кеф, пък не ми се връзва...
- Глас в пустиня
да бе:-)Quid написа: а ти къде се отнесе:-)
времето е виновно.
А може ли като ни возят?
Щото аз за шовЕр не ставам, пробвАх...
Най-вече зависи от насторението, разстоянията и часа на денонощието.
Обичам да пътувам нощем. Тогава - по-спокойна музичка, Стинг или
лекичък джаз. Иначе днево време и по натоварени магистрали - нещо по-рокаджийско.
Във влак или автобус - може и радио някакво, може и "к`вот съм си взела за слушане"
лекичък джаз. Иначе днево време и по натоварени магистрали - нещо по-рокаджийско.
Във влак или автобус - може и радио някакво, може и "к`вот съм си взела за слушане"
за дневно каране става са дума:-)pocti_bezobidna написа:А може ли като ни возят?
нощното каране е друга тема
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз съм така. При малките ми и кратки опити за шофиране се спиргат всички музики за да мога да си слушам колата и околните участници в движениетоpocti_bezobidna написа:А може ли като ни возят?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
за такива водачи и водачки трябва да сваляме стъклата и да ги озвучаваме и тяхfrisky lioness написа:И аз съм така. При малките ми и кратки опити за шофиране се спиргат всички музики за да мога да си слушам колата и околните участници в движениетоpocti_bezobidna написа:А може ли като ни возят?
Във влак или автобус - може и радио някакво, може и "к`вот съм си взела за слушане"Добре е и да не ми говорят много по време на тази високоотговорна операция
ми да:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За вашите коли не знам, но когато аз карам стъклата са плътно затворениQuid написа:
за такива водачи и водачки трябва да сваляме стъклата и да ги озвучаваме и тях
Ти нали само двигателя си слушаше....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мен на полигон много ме биваше.frisky lioness написа: И аз съм така. При малките ми и кратки опити за шофиране се спиргат всички музики за да мога да си слушам колата и околните участници в движениетоДобре е и да не ми говорят много по време на тази високоотговорна операция
В "защитена среда", дето се вика, като няма много участници в движението.
Като излезех на градско, така и не успявах да намеря някаква златна среда - или много бързо карам, или пъпля едва-едва...
Сега ако подкарам из София на градско, направо ще изперкам мисля.
Аз пеша акто ходя ми иде да почна да пуцам по някои участници в движението, с кола просто не ми се мисли...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мисля, че със всичко се свикваpocti_bezobidna написа: Сега ако подкарам из София на градско, направо ще изперкам мисля.
Аз пеша акто ходя ми иде да почна да пуцам по някои участници в движението, с кола просто не ми се мисли...
Колата си е не само удобство, а и необходимост..
При тези цени на такситата:mad::evil:
Преди си мислех, че извън града е по-лесно, по-добре
сега вече
не съм съвсем сигурна

слушам го когато съм самfrisky lioness написа:За вашите коли не знам, но когато аз карам стъклата са плътно затворениQuid написа:
за такива водачи и водачки трябва да сваляме стъклата и да ги озвучаваме и тях
Ти нали само двигателя си слушаше....
иначе слушам и друго:blum:
А, ако ми се наложи, предполагам ще свикна :)frisky lioness написа:Мисля, че със всичко се свикваpocti_bezobidna написа: Сега ако подкарам из София на градско, направо ще изперкам мисля.
Колата си е не само удобство, а и необходимост..
При тези цени на такситата:mad::evil:
Преди си мислех, че извън града е по-лесно, по-добре
сега вече
не съм съвсем сигурна
Ама за момента нямам нито необходимост от кола, нито мога да си я позволя финансово :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мразя да карам нощем! Ако има нещо, което да мразя повече от това е да карам нощем, по неосветен път и да вали!Quid написа:за дневно каране става са дума:-)
нощното каране е друга тема
Музиката е предимно антиприспивна - винаги. Е, недостатък е, че ти се отразява на зъбния статус, но това е положението.
Това заглавие навява на други мисли или поне мен де. Щото movement има някак си друг контекст в изречението. Може пък и да бъркам де, но ми звучи като "музика за изменчивост (но без наследственост
)/промяна".
Аз, с моята отвеяност, сигурно бих написал "Voyage Music". Пак не е точно, но пък може да се използва музиката и докато си седиш на място.

Аз, с моята отвеяност, сигурно бих написал "Voyage Music". Пак не е точно, но пък може да се използва музиката и докато си седиш на място.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Драйв мюзикRemmivs написа:Това заглавие навява на други мисли или поне мен де. Щото movement има някак си друг контекст в изречението. Може пък и да бъркам де, но ми звучи като "музика за изменчивост (но без наследственост)/промяна".

- Green Light
- Piqndurnik
Green Light написа:Песента на колелетата? Song of the wheels
Какво ще кажеш за
Free wheel burning
Fast and furious
We ride the universe
To carve a road for us
That slices every curve in sight
We accelerate,
No time to hesitate
This load will detonate