Обичате ли малки, сладки, пухкави котета?
Да ви видя усмивките на всички!
Тва щот съм мноо работлив - затва.suaganyogo написа:ама и ти си развъртял мотиката рано рано
ами удари едно две питиета да разпуснешЖитената Питка написа: Тва щот съм мноо работлив - затва.
Майтапа на страна ама ме тресе някаква здрава нерва, снощи се въртях в леглото 2-3 часа докато заспя, сутринта станах 30 минути преди да ми звънне будилника, абе.. старост-нерадост.
Ето, ухилих се.Житената Питка написа:Добро утро на всички! И днес ще бъде един гаден ден.
Обичате ли малки, сладки, пухкави котета?
Да ви видя усмивките на всички!
Пък нашто дзвер ни хапеше по палците на краката, а имаше зъби като перфораторМнемозина написа: Имах един котарак, който ме будеше, като си завираше мустаците в носа ми. По-зле е от бухалка.
от цигарите еЖитената Питка написа:Тва щот съм мноо работлив - затва.suaganyogo написа:ама и ти си развъртял мотиката рано рано
Майтапа на страна ама ме тресе някаква здрава нерва, снощи се въртях в леглото 2-3 часа докато заспя, сутринта станах 30 минути преди да ми звънне будилника, абе.. старост-нерадост.
Житената Питка написа:Кви цигари бе, не съм пушил 3 седмици?!Кент написа:от цигарите е
Иначе мляко... само мляко не съм пропил ама ако ше ми реши проблема - почвам. Иначе в последните дни вечер или съм на тъмно или на чай с коняк.![]()
тогава от никотинов гладЖитената Питка написа:Кви цигари бе, не съм пушил 3 седмици?!Кент написа:от цигарите е
Иначе мляко... само мляко не съм пропил ама ако ше ми реши проблема - почвам. Иначе в последните дни вечер или съм на тъмно или на чай с коняк.![]()
4avdar4e написа:Аз пък искам лекарство срещу сънливостSemiramis написа: аз свикнах вече да не мога да спя и като си сипя нещо по-така вечер си ми е много добре
8 часа вече не ми стигат
Нормално - иде зима - зимен сън, летаргии и тям подобни нещица!vyara написа:Помня наскоро беше казала, че си във фаза, когато 4 часа сън ти стигат. Тогава и аз бях така. Сега обаче и мен ме мъчи сънливост по цели дни....4avdar4e написа: Аз пък искам лекарство срещу сънливост8 часа вече не ми стигат
Ти да не си мечка бе?сър Айвънхоу написа:Нормално - иде зима - зимен сън, летаргии и тям подобни нещица!
Аз не визирах мен, бре!Житената Питка написа:Ти да не си мечка бе?сър Айвънхоу написа:Нормално - иде зима - зимен сън, летаргии и тям подобни нещица!
Зима - хижа в планината, грог, камина, грог, пържоли, вино, пържоли, грог, каране на ски, секс върху екзотичен губер покривал някога гризли, грог...
Ето кой и с какво печели днес жълтата фанелка...Житената Питка написа:....секс върху екзотичен губер покривал някога гризли, ...
Боде, завира се по всички възможни дупки (дори и твоите) и ГЪДЕЛИЧКА!Житената Питка написа:... секс върху екзотичен губер покривал някога гризли...
щом казваш - вярвам на хора, които са пробвали..maggot написа:Боде, завира се по всички възможни дупки (дори и твоите) и ГЪДЕЛИЧКА!Житената Питка написа:... секс върху екзотичен губер покривал някога гризли...
Хич не си го и представяй
Ще се прежалиш, като не мърдаш няма да ГЪДЕЛИЧКА - в края на краищата няма да те паркирам, ев@ти.maggot написа:Боде, завира се по всички възможни дупки (дори и твоите) и ГЪДЕЛИЧКА!Житената Питка написа:... секс върху екзотичен губер покривал някога гризли...
Хич не си го и представяй
Не знам. Знам само, че след няколко грога ще съм мъртво заспала. А дали ще е върху губера или на кенефната чиния... кой ти гледа?Житената Питка написа:...
П.П.2
maggot, смятам, че на няколко грога ше ти е транс-пенис...ъъъ... транс-вулва губера.
Тфа притеснява ли те?maggot написа:П.П. Между другото, с тоя грог, огън и мечи кожи, направо ме накара да си те представя в поличка с цветовете на клана МакГрегър, грабнал кокал от убитото гризли, обикалящ огъня и танцуващ индианския танц на радостта....