Иска ли питане. Разбира се,че като всеки ден някой ти казва колко си красив(а) и супер, що да полагаш усилия за сивите клетки? И ти купуват питиета, парфюми, цветя, коли, джанти (това е форумна закачка)...обясни защо да не придобиеш симптома на мързеливия ум?Мнемозина написа:Значи ето това последното е разковничето и въпросът в темата: оглупява ли се от красота и съответно погрознява ли се от ум?ELBI написа: Иначе няма какво да спорим, че повечето (не е достатъчно условие) по кориците са тъпи. Ако не природно, то придобито...
Доколкото изобщо имаше някакъв въпрос всъщност.
Ауууу,
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Ауууу,
Хм. От това, дето съм му чела, съвсем си е джентълмен.vyara написа:Ако не беше, щеше да е джентълмен.Мнемозина написа: Беше, да.
То затова и само за мъжете пише.
А ако не беше?
Заради красотата на немързеливия ум.ELBI написа: Иска ли питане. Разбира се,че като всеки ден някой ти казва колко си красив(а) и супер, що да полагаш усилия за сивите клетки? И ти купуват питиета, парфюми, цветя, коли, джанти (това е форумна закачка)...обясни защо да не придобиеш симптома на мързеливия ум?
Примерно.
Panta rhei...
тва за оглупяването от красота е същото като за бедните и богатитеМнемозина написа:Значи ето това последното е разковничето и въпросът в темата: оглупява ли се от красота и съответно погрознява ли се от ум?ELBI написа: Иначе няма какво да спорим, че повечето (не е достатъчно условие) по кориците са тъпи. Ако не природно, то придобито...
измислят се некви такива за да се утешава мнозинството:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- snowprincess
от 1901 до 2007 има само 4-5 жени и все са в комбинация с мъже, май само Майка Тереза е самаELBI написа:Кой те излъга, че няма жени с нобелова награда?snowprincess написа:знаеш ли защо няма нито жени, нито математици с нобелова наградаQuid написа:умна жена?!!
а отворихме списъците за нобеловите наградки а колко жени видяхме там а?
умна жена да ти каже че си умен?!
малиииииииииииии:rotfl24:
май сънувам е са:-)
За математиката - знаем
http://de.wikipedia.org/wiki/Bertha_von_Suttner
http://nobelprize.org/nobel_prizes/peac ... h-bio.html
http://nobelprize.org/nobel_prizes/peac ... ms-cv.html
http://nobelprize.org/nobel_prizes/peac ... l-bio.html
човекът е имал проблеми с жените, никога не се е женил
а либето му си фанало любовник-математик, та за отмъщение е всичко
може и да бъркам
ти кажи, ти си по-знаещ

да не издребняваме сега за няколко имена:-)pocti_bezobidna написа:Как ша няма бе? Сума ти женоря са я взели!snowprincess написа: знаеш ли защо няма нито жени, нито математици с нобелова награда
На - Дорис Лесинг току що!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Re: Ауууу,
Без никакво съмнение е нежен.pocti_bezobidna написа:Хм. От това, дето съм му чела, съвсем си е джентълмен.
Да бе - има жени нобелистки - това исках да ти кажа, че бе писала друго. Причината да са по-малко - по принцип има по-малко жени в науката и до скоро - в политиката. Елементарно, драги ми Уотсън.snowprincess написа:......а либето му си фанало любовник-математик, та за отмъщение е всичко
може и да бъркам
ти кажи, ти си по-знаещ
За математиката е така.
Радвам се да те видя прекрасна ми принчипесо
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Мнемозина написа:
Значи ето това последното е разковничето и въпросът в темата: оглупява ли се от красота и съответно погрознява ли се от ум?
не, оглупява се от щастие
Мнемо, щом това казваш, че е въпроса
красотата идва от излъчването. то идва от щастието /условно казано/
когато намери решение на задача матетамикът е красив, вервай ми
когато търси - не е. не толкова.
Последно промяна от Semiramis на 24.10.07, 09:21, променено общо 1 път.
Това си е жива математика, драги ми Елби! Направо си за нобелова награда. Жалко, че не дават за нея.ELBI написа:Да бе - има жени нобелистки - това исках да ти кажа, че бе писала друго. Причината да са по-малко - по принцип има по-малко жени в науката и до скоро - в политиката. Елементарно, драги ми Уотсън.
Излъчването - да.Semiramis написа:Мнемозина написа:
Значи ето това последното е разковничето и въпросът в темата: оглупява ли се от красота и съответно погрознява ли се от ум?
не, оглупява се от щастие
Мнемо, щом това казваш, че е въпроса
красотата идва от излъчването. то идва от щастието /условно казано/
когато намери решение на задача матетамикът е красив, вервай ми
когато търси - не е. не толкова.
От щастие, от доброта, от...
И все пак, различни са нещата, които правят различните хора щастливи и добри.
Panta rhei...
- snowprincess
моя грешка е, че писах "нито жени", а не "малко жени"ELBI написа:Да бе - има жени нобелистки - това исках да ти кажа, че бе писала друго. Причината да са по-малко - по принцип има по-малко жени в науката и до скоро - в политиката. Елементарно, драги ми Уотсън.snowprincess написа:......а либето му си фанало любовник-математик, та за отмъщение е всичко
може и да бъркам
ти кажи, ти си по-знаещ
За математиката е така.
Радвам се да те видя прекрасна ми принчипесо
и аз се радвам да те видя

..за което пък интересен и красив пример е ХаусRemmivs написа:Не изповядвам солипсизма. Но е интересна гимнастика за ума.pocti_bezobidna написа:Кой може да каже дали не съм илюзия?
Това, че останалите във форума четат това, което пиша, достатъчно доказателство ли е?
Ами ако усещането, че те четат това, което аз пиша, е твоя илюзия?
или за грозен, обърках се вече
Ако е щастлив, значи е красив.Semiramis написа:..за което пък интересен и красив пример е ХаусRemmivs написа:Не изповядвам солипсизма. Но е интересна гимнастика за ума.pocti_bezobidna написа:Кой може да каже дали не съм илюзия?
Това, че останалите във форума четат това, което пиша, достатъчно доказателство ли е?
Само да те ориентирам.
Panta rhei...
да, но тогава няма да е умен, аз па да ти кажаМнемозина написа:Ако е щастлив, значи е красив.Semiramis написа:..за което пък интересен и красив пример е ХаусRemmivs написа:Не изповядвам солипсизма. Но е интересна гимнастика за ума.pocti_bezobidna написа:Кой може да каже дали не съм илюзия?
Само да те ориентирам.
пък той е първо умен
значи е нещастен
което не е вярно също понеже си е самодостатъчен
а са ме ориентирай пак
Semiramis написа:да, но тогава няма да е умен, аз па да ти кажаМнемозина написа: Ако е щастлив, значи е красив.
Само да те ориентирам.
пък той е първо умен
значи е нещастен
а са ме ориентирай пак
Само ми кажи конкретно за Хаус ли говорим, щото аз не съм го гледала много.
А ако говориш по принцип, то от това, което казваш, излиза, че красотата и щастието си вървят дружно и тогава умността хич не е необходима, да не кажем, че е излишна.
Хайде сега ти ме ориентирай.
Последно промяна от Мнемозина на 24.10.07, 13:19, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Мнемозина написа:да, но тогава няма да е умен, аз па да ти кажаSemiramis написа: Ако е щастлив, значи е красив.
Само да те ориентирам.
пък той е първо умен
значи е нещастен
а са ме ориентирай пак
Само ми кажи конкретно за Хаус ли говорим, щото аз не съм го гледала много.
А ако говориш по принцип, то от това, което казваш, излиза, че красотата и щастието си вървят дружно и тогава умността хич не е необходима, да не кажем, че е излишна.
за Хаус конкретно
щях да дописвам, че няма противоречие с казано по-горе от мен
просто той не е човек
по принцип пък е отделен въпрос
ако си щастлив какво ти пука дали си по-умен или си по-красив?
Стана въргал. Да изчакам и да се намеся?Мнемозина написа:....Само ми кажи конкретно за Хаус ли говорим, щото аз не съм го гледала много.
Ами ако красотата идва от щастието, а можеш да си щастлив от това, че си умен... тогава е пък друго.Semiramis написа:
Не, съвсем се обърках.
Последно промяна от Мнемозина на 24.10.07, 13:26, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Въргал?ELBI написа:Стана въргал. Да изчакам и да се намеся?Мнемозина написа:....Само ми кажи конкретно за Хаус ли говорим, щото аз не съм го гледала много.
Ще ти се.
Panta rhei...
Вярно - герой на сценарий е. Но що му вземаш правото и да бъде някъде такъв?Semiramis написа:...за Хаус конкретно
просто той не е човек
...
Има много хора, които ги интересува само професията и да бъдат богове в нея и нищо друго. Щом като не им пука за нищо друго, какво значение има дали са "готини" или "задници" ... направили са си избор какви да бъдат и какво ги интересува в техния живот.
тELBI написа:Стана въргал. Да изчакам и да се намеся?Мнемозина написа:....Само ми кажи конкретно за Хаус ли говорим, щото аз не съм го гледала много.
и си налей вино
а ние с Мнемото, като много умни и изключително красиви - или обратното, ще обсъдим колко сме щастливи в следствие на това
ELBI написа:Вярно - герой на сценарий е. Но що му вземаш правото и да бъде някъде такъв?Semiramis написа:...за Хаус конкретно
просто той не е човек
...
Има много хора, които ги интересува само професията и да бъдат богове в нея и нищо друго. Щом като не им пука за нищо друго, какво значение има дали са "готини" или "задници" ... направили са си избор какви да бъдат и какво ги интересува в техния живот.
аз ли му вземам правото?
стига де...
казваме едно и също - че си е самодостатъчен
което е ОК.
всъщност е сладък, да си е щастлив по своему. което също е ок.
Пука ти, ако си суетен/а. Ако не си - може да си грозен и глупав и пак да си щастлив. Може и да си влюбен и пак да си щастлив, без значение дали си умен или красив.Мнемозина написа:Ами ако си красотата идва от щастието, а можеш да си щастлив от това, че си умен... тогава е пък друго.Semiramis написа:
Не, съвсем се обърках.
Красотата идва от някакви насадени (прихванати от околната среда) и някои вградени в човека представи/мисли. Може да си щастлив от това, от което ти си решил на даден етап, че е щастието за теб. Сидхарта минава през щастието от знанието, любовта, порока и стига до Вселената (т.е. реката...всичко тече и т.н. и т.н., да не правя литературен анализ).
Нещо за от-объркване?
Ми поръчайте по бутилка тогаваSemiramis написа:...
и си налей вино
а ние с Мнемото, като много умни и изключително красиви - или обратното, ще обсъдим колко сме щастливи в следствие на това
esti написа:За какви красоти и умности говорите не разбрах....Semiramis написа:
и си налей вино
Щастието е в парите.
така ами!
говорим за духовни неща уж, но я ти налей по едно земно!