Подложки за мишки!
- сър Айвънхоу
Подложки за мишки!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Подложки за мишки!
Че и в различни размерисър Айвънхоу написа:Граби, народе! Не останаха!
джойстик нали?4avdar4e написа:Веднага си го представих нещото по-такаvyara написа:И като рече, какво за жените каза? Ние потребителки не сме ли. За нас нещо по-така?
Иначе - ужас!:rotfl24::rotfl24:
познаххххххххххххх:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
хлъзгащо се на айсбергче... и пак, и пак...Quid написа:джойстик пингвинче с две човчици:rotfl24:Remmivs написа:аха, от онези - умните с обратната връзка и прочее.Quid написа:джойстик нали?
познаххххххххххххх:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ми ще му готвиш дробчета, ще му сипваш винце... ти си знаеш - тебе няма те мисля - доказала си се...4avdar4e написа:Да, бе, да... А кръвта, дето трябва да оросява и горе, отгде ще дойде?ELBI написа: някои ще кажат "Дай Боже всекиму..."Сега ще видиш как ще рипне женското ... присъствие
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Подложки за мишки!
Вече няма нужда от подложки за мишки. Имаше за старите модели, дето трябваше по нещо грапаво да се търкалят. Сегашните нямат нужда просто.сър Айвънхоу написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Вяра, моите искрени извинение, че не успях да спомена и за жените, но списвам блога докато съм на работа и ме разсейват, иначе исках да спомена и че образите по поджложките трябва да ни напомнят, че има и нежни женски създания, които също заслужават внимание.vyara написа:И като рече, какво за жените каза?
Виждам, че умело си използвала и мотото:) Изглежда странно, но така е преведена библията от еврейски първоначално, на мен ми хареса и реших да го ползвам в ежедневието.
Благодаря на всички, които са прочели статията и им е харесала, надявам се да Ви е била приятна.
Здравей, Марфи. Добре дошъл и така нататък...marfi написа:Вяра, моите искрени извинение, че не успях да спомена и за жените, но списвам блога докато съм на работа и ме разсейват, иначе исках да спомена и че образите по поджложките трябва да ни напомнят, че има и нежни женски създания, които също заслужават внимание.vyara написа:И като рече, какво за жените каза?
Виждам, че умело си използвала и мотото:) Изглежда странно, но така е преведена библията от еврейски първоначално, на мен ми хареса и реших да го ползвам в ежедневието.
Благодаря на всички, които са прочели статията и им е харесала, надявам се да Ви е била приятна.
Благодаря за вниманието, както се казва.
Бе! Цветните подложки не ми понасят на оптичната мишка, много се обърква.[unknown] написа:Е, добре- представяй си че са очи!vyara написа:И с тез уста хляб ядеш! Пууууу... МръсТник![unknown] написа:Ми, представяй си, че тва са ташаци...vyara написа:И като рече, какво за жените каза? Ние потребителки не сме ли. За нас нещо по-така?![]()
![]()
![]()
![]()