Имахме, май, представител в Нова Зеландия...

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Имахме, май, представител в Нова Зеландия...

Мнение от Gaspode »

Да побърза да се възползва от това предложение :grin:
Ако има един излишен лаптоп, разбира се :grin:

Накратко - Brewery offers lifetime supply of beer in return for stolen laptop - демек, пивоварна предлага доживотна доставка на бира срещу върнат откраднат лаптоп :beer:
Верно, става въпрос за 12 бирички на месец, но все пак е по-добре от нищо, нали :grin:
Има и други интересни предложения в статията - ако не ме домързи ще ги преведа по-нанататък :grin:

Наздраве :beer:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
jazz

Мнение от jazz »

Изкарах почти 3 години там, но по това време нямаше такива оферти
Честно казано, не изпускаме кой знае какво, защото там бирата е доста кофти. Явно на времето са я карали от Англия и докато стигне до другия край на света е ставала на ... за нищо не е ставала.
Да си я пият ще кажа аз на такава оферта.
Някой да ми каже една НЗ бира без да рови в гугъл? :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

suaganyogo написа:Изкарах почти 3 години там, но по това време нямаше такива оферти
Честно казано, не изпускаме кой знае какво, защото там бирата е доста кофти. Явно на времето са я карали от Англия и докато стигне до другия край на света е ставала на ... за нищо не е ставала.
Да си я пият ще кажа аз на такава оферта.
Някой да ми каже една НЗ бира без да рови в гугъл? :lol:
Не е ли HB?
jazz

Мнение от jazz »

Green Light написа: Не е ли HB?
?
товане бяха ли цигари :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

suaganyogo написа:
?
Май и цигари има, но HB е известна марка бяла(жива) бира, която се прави в Мюнхен и се консумира там, където се прави. Не може да се транспортира щото има малка трайност. Имам халба, на нея пише HB, ама като нищо може и H3 да е, понеже чертичките на "ха"то и "бе" то са сляти. Та не знам дали за тва питаш.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
suaganyogo написа:
?
Май и цигари има, но HB е известна марка бяла(жива) бира, която се прави в Мюнхен и се консумира там, където се прави. Не може да се транспортира щото има малка трайност. Имам халба, на нея пише HB, ама като нищо може и H3 да е, понеже чертичките на "ха"то и "бе" то са сляти. Та не знам дали за тва питаш.

:lol::lol::lol:
НЗ е, те така си пишат просто
и да не е ще си коригирам мънинката халбичка, която ми е вкъщи
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Green Light написа:
suaganyogo написа:
?
www.hofbraeu-muenchen.de/
Наздраве :cool:
Публикувай отговор