Щото Вики ми не дава
Щото Вики ми не дава
справка за добър майстор на климатици (в частност - LG), а идиотите, на които се обаждам ме вбесяват с безхаберието си да дойдат и видят, да питам тук за мнение/наличност/знание... 
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Щото Вики ми не дава
Уф!ELBI написа:справка за добър майстор на климатици (в частност - LG), а идиотите, на които се обаждам ме вбесяват с безхаберието си да дойдат и видят, да питам тук за мнение/наличност/знание...
Помислих, че ти е свършило виното.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
А пък аз бях тръгнал да го успокоявам, че, ако не Вики, то все някоя друга ще му даде.Мнемозина написа:Уф!ELBI написа:справка за добър майстор на климатици (в частност - LG), а идиотите, на които се обаждам ме вбесяват с безхаберието си да дойдат и видят, да питам тук за мнение/наличност/знание...
Е ... надяваме се края на света да е след нас...Мнемозина написа:...
Уф!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Човек може да разчита и на съчувствие ...БоЕВ написа:...
А пък аз бях тръгнал да го успокоявам, че, ако не Вики, то все някоя друга ще му даде.