Бати и смотаната мишка.vyara написа: Тя е женска. Фригидна мишка е! Спецялно обучена. Мъхмъхъм !!
Подложки за мишки!
Re: Подложки за мишки!
Не останаха и с цветен лазер.сър Айвънхоу написа:Граби, народе! Не останаха!
Re: Подложки за мишки!
Какво друго продаваш /така и така си дошъл на кракаmarfi написа:Не останаха и с цветен лазер.сър Айвънхоу написа:Граби, народе! Не останаха!
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Това е илюзия, драги ми. Питай коя да е жена да ти каже, че изборът е само илюзия.kapincho написа:vyara написа:За кои нас, драги ми господине? Или пак на Вие ще ми говорите.kapincho написа:Верче, за вас има голям избор от джойстикове:-)vyara написа:И като рече, какво за жените каза? Ние потребителки не сме ли. За нас нещо по-така?
Иначе - ужас!
За вас ЖЕНИТЕ. При цялото си уважение, прекалено близка те чувствам, за да ти говоря на много хора
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Според мен, правилно е да се каже джойстикове.kapincho написа:Аз имах предвид "жрици", но и твоята трактовка ми харесва.vyara написа:каубой с цици?!4avdar4e написа:... какво, че не се сещам???:shocked:kapincho написа: ПП Апропо, може да им викате джойстици, за да се римува с ...
А що ще там каубоя - да не скучаят циците ли?
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Що? С някакъв джойстик ли си се заиграла?vyara написа: но не ме разсейвай сега.
П.П. И нещо малко в страни от темата:
Една циганка гледа на ръка на млада мацка:
Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета... Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!
Малко старичко, но е мноого благичко!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao