Да влязат санитарите.

Да бе, и аз я видях. Как пък не можа да измисли нещо оригинално... Уж е журналист...БоЕВ написа:
Да влязат санитарите.

Тва е друга бира![unknown] написа: А уж ДПС не е вече етническа партия...

сър Айвънхоу написа:О, майн фюрер!
Ти с бат Бойко нема се закачаш, ей!!Кент написа: имаме си и Бенито Борисов /Мусолини/![]()
Щото да не се закачи Той с него ли?4avdar4e написа:Ти с бат Бойко нема се закачаш, ей!!Кент написа: имаме си и Бенито Борисов /Мусолини/![]()
Ама Волен си го знам още от зората на демокрацията. Не лично, имам предвид - драскотеше антисемитски книги за световния заговор и тинтири-минтири. Не е глупак, това е сигурно, но явно има нущо, дето щрака не както трябва в черепната кутия. Плаша се, защото много хора явно не го забелязват това, все още се надявам, че няма да му се даде твърде много власт с избори и т.н. После ще е късничко да се питаме как стана тая работа. Във всеки случай се стправя доста добре с насаждането на верска и етническа нетърпимост дори да не е в първите редици на властта. Съжалявам, щото ще има да си ги плащаме тия енща след 5-10 години, ама няма как да се върнем вече назад.4avdar4e написа:Блях
П.П. Обаче ми прави впечатление, че си е променил имиджа и поведението, от това което виждам по ТВ-то