Фу, противно

Все същите
Аватар
4avdar4e

Фу, противно

Мнение от 4avdar4e »

Гадно ми стана. Току-що получих следния емил:

Подкрепи своите учители!

Ние, Българският Великден, заедно със Съюз на Българите по Света "Бъдеще", подкрепяме исканията на българските учители за достойно заплащане на техния труд.

На фона на ненужните разходи за раздута и неефективна администрация, за военни програми и в същото време огромния бюджетен излишък, намираме за срамно твърдението, че няма средства за основните функции на обществото - образование и здравеопазване.

Много от нас са завършили елитни световни университети и намерили професионална реализация в чужбина благодарение в голяма степен и на стабилното си средно образование, получено в България. За нашите знания и трудолюбие - особено ценени в чужбина - най-голям принос имат стачкуващите днес учители.

Призовававаме те да подкрепиш своите бивши учители, като им помогнеш материално. Продължаващите им протести ги оставят вече без ресурси!
Как да изпратиш парична подкрепа

* Избери учителите на кое училище да подкрепиш – от списъка с училищата

* Изпрати сума по банков път или с кредитна карта по интернет
Можеш да го направиш лесно, бързо и удобно чрез електронната система за разплащане easypay – в някой от офисите й или по интернет, директно от твоята кредитна карта (VISA или MasterCard) или дебитна карта. Нужно е да имаш само трите имена и номера и датата на издаване на личната карта на получателя-учител. За да получиш личните данни на конкретен учител, влез във връзка със стачния отговорник от съответното училище по емейл или телефон (виж списъка с училищата).

* Изпрати сума чрез роднини/познати
Ако не живееш в същия град като училището, което подкрепяш, или си в чужбина, потърси свой приятел/роднина/познат. Помоли го да дари от твое име като занесе парите на място в конкретното училище и потърси отговарящия за даренията.

Изпрати този апел на твоите близки и познати за да подкрепят и те учителите.

В името на силна и красива България,
Българският Великден и СБС "Бъдеще" ти благодарят!

1. Альоу, кви сте вие, та ще ми говорите на "ти"??? :hammer:
2. Главните букви в името на организацията са нещо, което вече толкова ме дразни, че няма накъде :mad:
3. За съдържанието - нот коммент, дет съ вика :(

Коментари???

П.П. Не мога да разбера, как винаги се намират хора, дето да се изсерат на метеното? Да опорочат, да те накарат да ти се допровъща??? Сори за разстроените квалификации, ама това ми е усещането в момента :bad:
annonymus

Re: Фу, противно

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:Коментари???

П.П. Не мога да разбера, как винаги се намират хора, дето да се изсерат на метеното? Да опорочат, да те накарат да ти се допровъща??? Сори за разстроените квалификации, ама това ми е усещането в момента :bad:
Що бе? Това са едни прагматични хора, които трупат точки за едно бъдещо участие на по-високи нива в политиката. И помеждудругото - ще свършат нещо полезно.

От известно време изобщо избягвам да се оглеждам и ослушвам наоколо в т.нар. "елит", че ми става гадно. Да се надявам, че ще ги надживеем тез неща...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

покрай такива важни събития като стачки, приемане в ЕС, изгонване от ЕС, освобождавания на медици, избори, политически убийства и кокошкарски такива, победа на футбол или юнашака загуба и други български развлечения и екстри
човек не трябва да чете вестници, да гледа тв и да си отваря пощата:cool:
вредно е за здравето и скъсява живота:blum:
повече от сигарите дори, едва ли не:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Най-лесно е да яхнеш "вълната на недоволстовто"... Ама в България и тованемогат идиотите!
Евала на учителите, че поне за сега отблъскват всички опити за такива яхвания. А доста от пратийките се опитаха...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа: Евала на учителите, че поне за сега отблъскват всички опити за такива яхвания.
:shocked:
ти май остана един от малкато, дето не разбраха, че стачката е политическа и няма нищо общо нито с качеството на образованието, нито със заплатите на учителите.
Виж, заплащането на синдикалните лидери е друга работа :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
сър Айвънхоу написа: Евала на учителите, че поне за сега отблъскват всички опити за такива яхвания.
:shocked:
ти май остана един от малкато, дето не разбраха, че стачката е политическа и няма нищо общо нито с качеството на образованието, нито със заплатите на учителите.
Виж, заплащането на синдикалните лидери е друга работа :grin:
Явно съм един от малкото, които не вярват на всичко, което напишат медиите...:blum:
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

4avdar4e написа:Гадно ми стана. Току-що получих следния емил:

Подкрепи своите учители!

Ние, Българският Великден, заедно със Съюз на Българите по Света "Бъдеще", подкрепяме исканията на българските учители за достойно заплащане на техния труд.

На фона на ненужните разходи за раздута и неефективна администрация, за военни програми и в същото време огромния бюджетен излишък, намираме за срамно твърдението, че няма средства за основните функции на обществото - образование и здравеопазване.

Много от нас са завършили елитни световни университети и намерили професионална реализация в чужбина благодарение в голяма степен и на стабилното си средно образование, получено в България. За нашите знания и трудолюбие - особено ценени в чужбина - най-голям принос имат стачкуващите днес учители.

Призовававаме те да подкрепиш своите бивши учители, като им помогнеш материално. Продължаващите им протести ги оставят вече без ресурси!
Как да изпратиш парична подкрепа

* Избери учителите на кое училище да подкрепиш – от списъка с училищата

* Изпрати сума по банков път или с кредитна карта по интернет
Можеш да го направиш лесно, бързо и удобно чрез електронната система за разплащане easypay – в някой от офисите й или по интернет, директно от твоята кредитна карта (VISA или MasterCard) или дебитна карта. Нужно е да имаш само трите имена и номера и датата на издаване на личната карта на получателя-учител. За да получиш личните данни на конкретен учител, влез във връзка със стачния отговорник от съответното училище по емейл или телефон (виж списъка с училищата).

* Изпрати сума чрез роднини/познати
Ако не живееш в същия град като училището, което подкрепяш, или си в чужбина, потърси свой приятел/роднина/познат. Помоли го да дари от твое име като занесе парите на място в конкретното училище и потърси отговарящия за даренията.

Изпрати този апел на твоите близки и познати за да подкрепят и те учителите.

В името на силна и красива България,
Българският Великден и СБС "Бъдеще" ти благодарят!

1. Альоу, кви сте вие, та ще ми говорите на "ти"??? :hammer:
2. Главните букви в името на организацията са нещо, което вече толкова ме дразни, че няма накъде :mad:
3. За съдържанието - нот коммент, дет съ вика :(

Коментари???

:cool:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

толкова мразим политиката че не знам направо
и политиката и политиците ги мразим та знае ли се....
едвам се удържам да не се разпцуем:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
Що бе? Това са едни прагматични хора, които трупат точки за едно бъдещо участие на по-високи нива в политиката. И помеждудругото - ще свършат нещо полезно.
Нещо не съм убеден! Милен Велчев, Хари Потър - Никиту...и др. да не изброявам сега - все великденчета отбрани.:cool:

пп Проблемът е там, че "успелите" навън, гледат на нас като на аборигени - олигофрени.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: пп Проблемът е там, че "успелите" навън, гледат на нас като на аборигени - олигофрени.
Да, това е едно от нещата, което безобразно ме дразнеше у Великденчетата :(
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:толкова мразим политиката че не знам направо
и политиката и политиците ги мразим та знае ли се....
едвам се удържам да не се разпцуем:-)
хич няма да те цензурирам!!!

за псуване са... и да ги избесят на площада. Чучулата им... И до тях - чучулата на синдикалните мазни лидери и лидерки.

Трябва да вземем властта в свои ръце и това си е...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: пп Проблемът е там, че "успелите" навън, гледат на нас като на аборигени - олигофрени.
от кво се дразните
я па вие:blum:
то тва не боли
даже си има плюсове
да гледат на теб като на олигофен олигофрени е голям майтап:rotfl24:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа:
Явно съм един от малкото, които не вярват на всичко, което напишат медиите...:blum:

какви медии, бе Сър, учителите се обръщали към страните от ЕС за хуманитарна помощ - храна и дрехи!!!!!!!!!!!!!!!

на нас във фирмата ни звъняха от съседното училище да дадем пари в брой на изнемощелите стачкуващи учители; един от кандидатите за кмет им раздава по 100 лв и ела да видиш каква опашка се е извила. И ти ми казваш, че това са хора с достойнство.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:един от кандидатите за кмет им раздава по 100 лв и ела да видиш каква опашка се е извила.
Я па ти!:cool:

Голям смях тука настана когато Станишев каза, че кандидат кметове подържат стачкуващите с пари.:lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
сър Айвънхоу написа:

какви медии, бе Сър, учителите се обръщали към страните от ЕС за хуманитарна помощ - храна и дрехи!!!!!!!!!!!!!!!

на нас във фирмата ни звъняха от съседното училище да дадем пари в брой на изнемощелите стачкуващи учители; един от кандидатите за кмет им раздава по 100 лв и ела да видиш каква опашка се е извила. И ти ми казваш, че това са хора с достойнство.
срамна работа направо :shy::crying:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
latrevw написа:един от кандидатите за кмет им раздава по 100 лв и ела да видиш каква опашка се е извила.

Голям смях тука настана когато Станишев каза, че кандидат кметове подържат стачкуващите с пари.:lol:
какъв ти смях, ела и гледай - Марешки сега им дава по 100 лв, а ако станел кмет, щял да им даде по още 500лв. И всичко това официално, пред репортер на 24 часа и пред много народ
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
Така ще е докато не се освободим от месианството. Наще проблеми са си наши проблеми и само ние можем да ги решим.
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
О, я не се впрягай! :-)

дет се вика, те ако знаеха ние какви неща мислим за тях :grin:
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа:

какъв ти смях, ела и гледай - Марешки сега им дава по 100 лв, а ако станел кмет, щял да им даде по още 500лв. И всичко това официално, пред репортер на 24 часа и пред много народ
Е, аз само преположих, че така някъде става.:grin:
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:... те ако знаеха ние какви неща мислим за тях :grin:
И за роднините им по права и съребрена линия.:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа: какъв ти смях, ела и гледай - Марешки сега им дава по 100 лв, а ако станел кмет, щял да им даде по още 500лв. И всичко това официално, пред репортер на 24 часа и пред много народ
И по ТВ-то го показваха :(
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
срамна работа направо :shy::crying:
Срамна! - щото в грях е зачената и в грях е родена.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:И за роднините им по права и съребрена линия.:grin:
Маниак! :blum:
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:
БоЕВ написа:И за роднините им по права и съребрена линия.:grin:
Маниак! :blum:
Стига революции, стига кръв, да живее кадаифа!:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Времето е най-добрият съдник!
Отеглям се от темата удовлетворен. Очаквам още със сбъднати пророчествата БоЕВ-и.:cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:Очаквам още със сбъднати пророчествата БоЕВ-и.:cool:
Числата от тотото виждаш ли?
Ако ми кажеш числа за шестица делим 50/50! :grin:
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

latrevw написа:
на нас във фирмата ни звъняха от съседното училище да дадем пари в брой на изнемощелите стачкуващи учители;
:shocked:Истина ли е? Баси наглостта
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

ppi написа:
latrevw написа:
на нас във фирмата ни звъняха от съседното училище да дадем пари в брой на изнемощелите стачкуващи учители;
:shocked:Истина ли е? Баси наглостта
абсолютна истина, за мое щастие, шефката им отказа.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Взех да си променям мнението за стачката и аз. Почна много да намирисва...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Ъхъм, и аз от кога припявам.

Лошото е, че в случяа не се кефя от правотата си.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

latrevw написа:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Бях се зарекла вече да не чета и коментирам неща свързани със стачката, ама това ме разби

За вашия кандидат кмет нищо няма да кажа:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Да живеят стачките!!!!

http://dnes.dir.bg/2007/10/25/news2252073.html

:grin::winkw::lol::lol::lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

е тази, ако не е малоумна, не знам каква е.

моят син за първи път в живота си иска да ходи на училище, пощуря в къщи направо.

изумяват ме тия хора, да знаете, не мога да повярвам направо...

сега чета, че довечера щели да блокират кръстовищата във Варна - да знаете, че ако утре не съм тук, значи са ме арестували за побой над учители - само да ми затворят пътя довечера :twisted:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:е тази, ако не е малоумна, не знам каква е.

моят син за първи път в живота си иска да ходи на училище, пощуря в къщи направо.

сега чета, че довечера щели да блокират кръстовищата във Варна - да знаете, че ако утре не съм тук, значи са ме арестували за побой над учители - само да ми затворят пътя довечера :twisted:
И през Дунав мост не минавай, че и него са го блокирали... :blum:
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

не, аз ще мина точно от там, където са блокирали, колкото и да ти е забавно, защото не е на твоя задник (прости за цветущия език). не знам дали вече е останал разумен човек, който да ги подкрепя.
Последно промяна от latrevw на 25.10.07, 11:52, променено общо 1 път.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

latrevw написа:е тази, ако не е малоумна, не знам каква е.

Чакай да видиш колко ще са щастливи децата като започнат да учат и в съботите или като им орежат ваканциите и им удължат годината. Дано това не стане...., ама като гледам...Щот ако има удължаване и на нас още от сега мога да кажа, че ни се проваля лятната вакнция

Ама аз ква съм дългосрочна....:grin: Хората още новата година не са измислили аз вече съм на морска вълна:cool::lol::lol:
Изображение

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

От КТ "Подкрепа" призоваваха синдикалните си структури от всички сфери да подпомогнат учителите като преминат към всякакви форми на граждански протест.

http://dnes.dir.bg/2007/10/25/news2253476.html

сбъдва се сценарии за които вече коментирахме....
:-)

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:не, аз ще мина точно от там, където са блокирали, колкото и да ти е забавно, защото не е на твоя задник (прости за цветущия език). не знам дали вече е останал разумен човек, който да ги подкрепя.
Мдаааам... винаги съм подозирал, че съм неразумен... Ама какво да се прави... такъв съм си от малък... :blum:

П.П. И аз тук 2-3 седмици, всеки четвъртък си имам проблеми с прибирането, заради протестите... ама нищо не съм казал...:blum::blum::blum:
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

от тия задръствания по улиците ми скочи разхода на бензин с 5 килца
си ебава майката положението :rotfl24:

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Quid написа: сбъдва се сценарии за които вече коментирахме....
:-)
Ако питаш мен, още от август месец съм забелязъл неща сходни с един друг период от управлението на червените...
Но пък защо да не обвиним учителите за всичко!

Верно е! Виновни са, мамицата им! И за глада в Сомалия, и за войната в Ирак, заради тях лятото се покачиха цените на млякото, сиренето, зеленчуците и плодовете... сега и на хляба ще вдигнат центата неразумните даскалЯ!!!

:blum: :harhar:
Bella Ciao
Публикувай отговор