Нападнаха ме
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Re: Нападнаха ме
От моите лични наблюдения никога не можеш да си сигурен, че една тема ще има много мнения, или ще се "провали" тотално...kapincho написа:едни мисли.
Според вас темите с по провокационни заглавия привличат ли повече отговори (не прочитания) от темите с тривиални заглавия?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
НЕ само - и пцуй*** привличат!kapincho написа:едни мисли.
Според вас темите с по провокационни заглавия привличат ли повече отговори (не прочитания) от темите с тривиални заглавия?
Келлеш!
А се прави на батко!
мое да ти покажа тема у форум с 20000 влизания:blum:сър Айвънхоу написа:От моите лични наблюдения никога не можеш да си сигурен, че една тема ще има много мнения, или ще се "провали" тотално...kapincho написа:едни мисли.
и бая теми съм наблъскал там
но като станаха 20000 спрях
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И къФ в крайна сметка е отговорът, за да си направя план-програма за в бъдеще, та да не се дивя защо никой не отговаря в темите миkapincho написа:едни мисли.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Моите наблюдения какви са. Най-скучните теми са замаскирани с пикантни заглавия. Защо, питам се....kapincho написа:едни мисли.
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И друго си мисля, че никога не е късно една тема да бъде леко хлъзната в правилната посока, а тази правилна посока, която за нас в случая се явява като една партийна линия, р'ийш ли, всики ч знаемkapincho написа:едни мисли.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Щоту са близнаци с лютите чушки - трудно влизат, а после бързат да излязат!vyara написа: Най-скучните теми са замаскирани с пикантни заглавия.
Не стоят дълго.
Факт.
Ма, Верче, то пак си зависи. Ей, примерно, нАучните факти, дето Рем ги пуска, на мен хич, ама хич не са ми интересниvyara написа: Моите наблюдения какви са. Най-скучните теми са замаскирани с пикантни заглавия. Защо, питам се....
-
Дядо Капинчо
Тцъ, нищо общо няма със заглавието. Вервай ми, аз съм човекът във форума на 2 място по постингиkapincho написа: Не знам къф е, но тази "празна" тема даде 12 отговора за 9 минути и мисля, че ако не се казваше "Нападнаха ме", а м"Мислите ли" поне началната скорост нямаше да е такава.
Което ме накарва да се замисля колко отдавна аз не съм пускала тема. Което пък ме накарва да се замисля защо така аджеба. Нищо не ме вълнува сякаш.4avdar4e написа:Ма, Верче, то пак си зависи. Ей, примерно, нАучните факти, дето Рем ги пуска, на мен хич, ама хич не са ми интересниvyara написа: Моите наблюдения какви са. Най-скучните теми са замаскирани с пикантни заглавия. Защо, питам се....Което, разбира се, не важи за останалите. Пък темите на Мнемо примерно, като правило са предназначени за няколко хора (айде, да не ги посочвам пониково:winkw:). И така, такива ми ти работи, дет вика Елби
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е вярно. Заглавието може и да ме е накарало да погледна, но съдържанисто, което е следвало заглавието е довело до решението ми да пиша по темата.kapincho написа:Не знам къф е, но тази "празна" тема даде 12 отговора за 9 минути и мисля, че ако не се казваше "Нападнаха ме", а м"Мислите ли" поне началната скорост нямаше да е такава.frisky lioness написа:И къФ в крайна сметка е отговорът, за да си направя план-програма за в бъдеще, та да не се дивя защо никой не отговаря в темите миkapincho написа:едни мисли.
ПП Докато напиша горното изречение се появиха още 6.
И друго. Пиша и чета в тази тема, защото точно в момента имам свободно време и също точно в този момент няма някакво бурно развитие и дебати по останалите теми:lol::blum:
Помниш ли като останах без кола ти какво каза, т.е. каква аналогия направи и btw тя е съвсем вярна, отнася се за повечето теми....Онова за бабата, кокошките и зърното:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
И додет си задаваш таквизи екзистенциални въпроси, гости разни си четат личните съобщения в клуба:blink::shocked:kapincho написа:едни мисли.
Как аджеба става този номер?
И после очакваме да има активност в коментарите по темите.....
Да,да, ама НЕ. Хората си коментират на билешки

-
Дядо Капинчо
Не му вярвай, Фриски, на броилотоfrisky lioness написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
От тва ми стана ясно само, че аз съм баба с кокошки, а ти естет-ценител на природатаkapincho написа:
До Троянския манастир има едно мостче над реката и във вира отдолу има множество малки рибки. Като им хвърлиш трошичка и те се стрелват като магнитни линии към магнит. Ако продължаваш да хвърляш трошички, можеш да се забавляваш докато ти омръзне и с всяка следваща троха те стават повече.
В някои случаи, когато нямам нещо за ядене, аз им подхвърлям клечици. При първата клечка ефектът е същия, но след петата рибките престават да ми обръщат внимание.
Фърли малко хлеб сега. Стига с тия клечки:lol::lol:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не пише. Поне при мен4avdar4e написа:Не му вярвай, Фриски, на броилотоfrisky lioness написа:Пише, че и Зв е тука, да, ама не е, гарантирам

-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Моите отговори в дадена тема зависят само и единствено от настроението ми.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А моите от присъствиетоesti написа:Моите отговори в дадена тема зависят само и единствено от настроението ми.

-
Дядо Капинчо
kapincho написа:Марш в градинката, щото тя е до време, а компът е вечен!Niya написа:И аз- ми не.Посещенията - може би да. Но отговорите - твърдо нье.
И както казват Ести и Фриски - настроение и време. Ей, го на сега вместо да ме развеждат по градинки и пясъчници аз се пъна тук на компа с идеята да отметна поне няколко теми.
ПП: Е, след едно прекъсване то 10-15 години, може пак да ти се наложат градинките, дай Боже всекиму!
Отивам си в градинката.
- snowprincess
провокират повече влизания, но не е сигурно за отговоритеkapincho написа:едни мисли.

Не съм наблюдавала точно за това.kapincho написа:едни мисли.
Прави ми впечатление обаче, че най-добре уцелените теми (в смисъл тези, които наистина са станали "разговор", без да са разводнени) са около 2-3 страници.
Аз самата преглеждам всички теми, но отговарям само ако реша, че имам какво да кажа. Или че нещо ми се казва. Това няма връзка със заглавието.
Заглавието би трябвало да има значение за тези, които по правило не четат всичко. Но те биха могли да избират темите и по никовете, които са ги пуснали, даже е по-вероятно това да правят.
Panta rhei...
Не, но аз се притесних за теб.kapincho написа:едни мисли.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

4avdar4e написа:Ма, Верче, то пак си зависи. Ей, примерно, нАучните факти, дето Рем ги пуска, на мен хич, ама хич не са ми интересниvyara написа: Моите наблюдения какви са. Най-скучните теми са замаскирани с пикантни заглавия. Защо, питам се....Което, разбира се, не важи за останалите. Пък темите на Мнемо примерно, като правило са предназначени за няколко хора (айде, да не ги посочвам пониково:winkw:). И така, такива ми ти работи, дет вика Елби
Това е малко като списувателя на вестник, дето някакъв човек на улицата му казал "Здравейте, аз съм ваш читател" и той отвърнал "Оооо, ти ли си бил?"
Ама си права де, така е, аз и конкретно към тези ници общо взето си ги мисля темите.
Но това не е ли нормално? Не може всички непрекъснато да сме на една вълнА.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Няма проблем- радвам се, че не са те нападнали наистина.kapincho написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!