...........

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

...........

Мнение от Ън »

...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:24, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 21:33, променено общо 1 път.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

kapincho написа:Сега им е времето на тези приказки у нас. Нещо като Щатите през 30-то години, само че няма да стигнем сегашното им дередже. Два примера от директното ми обкръжение.

Дали тези двамата са лъскали ябълките?
Лъскали са ... бастуна на някого...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Взе да ми писва от такива като тях. Много се навъдиха. Поне да не се тупат в гърдите...

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

не обръщй внимание Незнайни
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 21:32, променено общо 1 път.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark Lady написа:не обръщй внимание Незнайни
Знаеш ли, получава се така- не обръщай внимание на това, не обръщай на онова, а живота си тече жесток и кратък и ме кара да му обръщам внимание...

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

kapincho написа:
[unknown] написа:Взе да ми писва от такива като тях. Много се навъдиха. Поне да не се тупат в гърдите...
Прави като мен. Не се ядосвай, а ги ползвай като куриози за компания.
Те такива "куриози" мога да ти разправям цяла неделя!

Ама ей такива... абе... айде няма да казвам, че някой ще ми скочат... а не ми се заяжда точно сега.
Bella Ciao
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

[unknown] написа:
Знаеш ли, получава се така- не обръщай внимание на това, не обръщай на онова, а живота си тече жесток и кратък и ме кара да му обръщам внимание...
ами практически нямам време да обръщам внимание на всичко което се случва - инфопотока е премного

затова си избирам неща които ме радват

не че не виждам лошото, не че не се разправям

но за такива първоначални натрупвания на каитали -е че защо да се тормозя? прсто малко бързичко текат процесите тук
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

[unknown] написа:
Dark Lady написа:не обръщй внимание Незнайни
Именно затова до тук стигнахме, защото тези, които виждат нещата и могат да се опитат поне, да ги поправят, не искат, нямат сили, нямат желание, да се тормозят с това...

Е, да... идеалист съм... верно е, но... пък...

П.П. Ох... на три уискита е трудно да пишеш каквото и да е... а искам да се включа в темата... :mad:
Bella Ciao
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

сър Айвънхоу написа: П.П. Ох... на три уискита е трудно да пишеш каквото и да е... а искам да се включа в темата... :mad:

е хайде де, мисълта ти би трябвало да потече гладко като чешмата (аз за чешми и душове си мисля
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

kapincho написа:
[unknown] написа:Взе да ми писва от такива като тях. Много се навъдиха. Поне да не се тупат в гърдите...
Кви куриози, ква компания- затънал съм с двата крака. Трябва сега да си купувам кабинет, защото нямам мама е тате, които да са ми го купили, нямам връзки, нямам наследствен имот, който да продам, а и зъболекар без кабинет няма. Поне в България. Така че и избор нямам. Ипотечен кредит, 45 хиляди евро, главата в торбата, роб за цял живот на банката и пак ще съм кожодер за мнозина, защото много пари взимам виждаш ли... за да си храня семейството и да не остатна на улицата.
И на всичкото отгоре, някакви мамини синчета да ми се хилят и да се тупат в гърдите, че те в този живот всичко сами са постигнали. Аман вече!

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

[unknown] написа:
kapincho написа:
Кви куриози, ква компания- затънал съм с двата крака. Трябва сега да си купувам кабинет, защото нямам мама е тате, които да са ми го купили, нямам връзки, нямам наследствен имот, който да продам, а и зъболекар без кабинет няма. Поне в България. Така че и избор нямам. Ипотечен кредит, 45 хиляди евро, главата в торбата, роб за цял живот на банката и пак ще съм кожодер за мнозина, защото много пари взимам виждаш ли... за да си храня семейството и да не остатна на улицата.
И на всичкото отгоре, някакви мамини синчета да ми се хилят и да се тупат в гърдите, че те в този живот всичко сами са постигнали. Аман вече!
Понякога, когато се скараме с баща ми, му казвам: "Защо не ме научи да крада и лъжа, като искаш сега да съм добре?"

Разбирам те много добре... Ама какво да се прави, като не са ни научили да сме бандити или блюдолизци...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark Lady написа:е че защо да се тормозя? прсто малко бързичко текат процесите тук
Аз вря постоянно. Така живея- не мога да не се тормозя.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark Lady написа:
е хайде де, мисълта ти би трябвало да потече гладко като...
...бистра река от уиски... :lol:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
П.П. Ох... на три уискита е трудно да пишеш каквото и да е... а искам да се включа в темата... :mad:
Само водка- никакво уиски. Е, понякога Джак Даниелс, ама е скъпичък. :-)

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:Именно затова до тук стигнахме, защото тези, които виждат нещата и могат да се опитат поне, да ги поправят, не искат, нямат сили, нямат желание, да се тормозят с това...

Е, да... идеалист съм... верно е, но... пък...

Навсякъде е така, Айвенго. Просто при нас все сме в някакъв транзиент. И не могат да се формират стабилни русла на потоците на парите. Защото когато това стане, ще има интереси тези русла да се запазят, а това става, като покрай тях потекат и разни други поточета и благинки. За да не строим нови канали, щото е несигурна тази работа за основните играчи. Та така за кешфлоу-а. Като едно фукало сме от има няма 140 години.

А истинските идеали са други. Дъбова маса. Приятели. Ейл. Свобода. Благородство. Братство.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 21:32, променено общо 1 път.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

[unknown] написа:
сър Айвънхоу написа:
Само водка- никакво уиски. Е, понякога Джак Даниелс, ама е скъпичък. :-)
:shy: Ами аз точно Джак Даниелс пих...

П.П. Инак уважавам трима "господа": Джим, Джак и Джон... в последно време и Тиламор дю също харесвам...
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Допи ми се сингъл! Ех! Ще взема да си купя. И без това почти никакъв алкохол не пия вече година и половина.
jazz

Мнение от jazz »

[unknown] написа: Трябва сега да си купувам кабинет, защото нямам мама е тате, които да са ми го купили, нямам връзки, нямам наследствен имот, който да продам............
това дето си го описал, хората му викат живот
за едни така, за други иначе
не е лошо да гледаш какво са постигнали другите, но не всеки, който е постигнал повече от мен или теб е мамино синче с наследство.
някои просто са реагирали/рискували по различен начин
и ти сега, ако си вземеш заема, след петнайсетина години ще си повод за някой да реагира по подобен на тебе, сега, начин, но само ти ще си знаеш през какво си минал.
сигурно ще можеш да помогнеш и на децата си - те дали ще са мамини или таткови синчета?
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

suaganyogo написа:
[unknown] написа: Трябва сега да си купувам кабинет, защото нямам мама е тате, които да са ми го купили, нямам връзки, нямам наследствен имот, който да продам............
това дето си го описал, хората му викат живот
за едни така, за други иначе
не е лошо да гледаш какво са постигнали другите, но не всеки, който е постигнал повече от мен или теб е мамино синче с наследство.
някои просто са реагирали/рискували по различен начин
и ти сега, ако си вземеш заема, след петнайсетина години ще си повод за някой да реагира по подобен на тебе, сега, начин, но само ти ще си знаеш през какво си минал.
сигурно ще можеш да помогнеш и на децата си - те дали ще са мамини или таткови синчета?
Аз като пиша за мамини синчета и ми изникват в съзнанието реални имена на мои познати- съученици, състуденти... Учудващо е колко много са наистина. А иначе съм съгласен, че не всеки преуспял човек е мамино синче. Аз и не твърдя подобно нещо.
Но и кариерата на този, който иска да ни става кмет ми се вижда доста гнила. Като един познат, който го назначиха с връзки в една болница, а няколко месеца по- късно и стана шеф. Човека конкурс спечели- разбираш ли...

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

[unknown] написа: Кви куриози, ква компания- затънал съм с двата крака. Трябва сега да си купувам кабинет, защото нямам мама е тате, които да са ми го купили, нямам връзки, нямам наследствен имот, който да продам, а и зъболекар без кабинет няма. Поне в България. Така че и избор нямам. Ипотечен кредит, 45 хиляди евро, главата в торбата, роб за цял живот на банката и пак ще съм кожодер за мнозина, защото много пари взимам виждаш ли... за да си храня семейството и да не остатна на улицата.
Незнайни, знаеш ли , някога нямахме нищо и рискувахме като безумни - сега продължаваме (най-вече аз, мъжът ми е здравия разум който ме сваля от разходки в облаците)

от много рискове сме оставали без пари с месеци - купим нещо, продадем го за да вкараме пари в "един бизнес", те не стигнат, затънем в дългове, затънем още повече, има хора на теб(себе си) разчитат да хранят семейство...полудяваш, не спиш нощем, будиш се в 3 през нощта да мислиш за пари, сделки, рискове, провали, амбиции, желания....и това години и близки/познати/роднини говорят зад гърба ти че си луда, че си откачена, че нямаш акъл да правиш това или онова...после нещата почват лека полека да си идват на мястото, успял си да задвижиш голямото колело дето няма мръдване и то се движи, вече няма много нужда да буташ, само трябва да внимаваш да не изхвърчиш от пътя.... и тогава идва момента като зад гърба ти същите тия близки/познати/роднини почват да говорят че си кучка, че си спала с 1/2 България за да успееш, че хитрец, че си незнам си какво

а истината е съвсем проста - Който го е страх от мечки не ходи в гората.

Мен ме е страх от мечки, умирам си от страх и всеки ден ходя в гората

леле що изписах..... :blink:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark Lady написа:
Незнайни, знаеш ли , някога нямахме нищо и рискувахме като безумни - сега продължаваме (най-вече аз, мъжът ми е здравия разум който ме сваля от разходки в облаците)

от много рискове сме оставали без пари с месеци - купим нещо, продадем го за да вкараме пари в "един бизнес", те не стигнат, затънем в дългове, затънем още повече, има хора на теб(себе си) разчитат да хранят семейство...полудяваш, не спиш нощем, будиш се в 3 през нощта да мислиш за пари, сделки, рискове, провали, амбиции, желания....и това години и близки/познати/роднини говорят зад гърба ти че си луда, че си откачена, че нямаш акъл да правиш това или онова...после нещата почват лека полека да си идват на мястото, успял си да задвижиш голямото колело дето няма мръдване и то се движи, вече няма много нужда да буташ, само трябва да внимаваш да не изхвърчиш от пътя.... и тогава идва момента като зад гърба ти същите тия близки/познати/роднини почват да говорят че си кучка, че си спала с 1/2 България за да успееш, че хитрец, че си незнам си какво

а истината е съвсем проста - Който го е страх от мечки не ходи в гората.

Мен ме е страх от мечки, умирам си от страх и всеки ден ходя в гората

леле що изписах..... :blink:
И мен ме е страх от мечки, но ходя в гората. Мислиш ли, че съм с нещо по- различен, че ми пишеш това. И ние сме гладували, и ние постоянно със заеми сме карали, вярно- това е живота. Не, не мрънкам аз, защо така си помислихте- просто не желая някой лигльо да излезе пред мен и да ми се прави на много печен, че сам със всичко в живота се е справил и всичко със собствените си ръце е постигнал.

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

[unknown] написа: И мен ме е страх от мечки, но ходя в гората. Мислиш ли, че съм с нещо по- различен, че ми пишеш това. И ние сме гладували, и ние постоянно със заеми сме карали, вярно- това е живота. Не, не мрънкам аз, защо така си помислихте- просто не желая някой лигльо да излезе пред мен и да ми се прави на много печен, че сам със всичко в живота се е справил и всичко със собствените си ръце е постигнал.
да, мисля че си по-различен щото много гледаш кой какво прави

това да гледаш другите и да се нервираш хаби много енергия, която може да вложиш в по-полезни неща.

на лигльовците аз не обръщам внимание
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark Lady написа:
[unknown] написа: И мен ме е страх от мечки, но ходя в гората. Мислиш ли, че съм с нещо по- различен, че ми пишеш това. И ние сме гладували, и ние постоянно със заеми сме карали, вярно- това е живота. Не, не мрънкам аз, защо така си помислихте- просто не желая някой лигльо да излезе пред мен и да ми се прави на много печен, че сам със всичко в живота се е справил и всичко със собствените си ръце е постигнал.
да, мисля че си по-различен щото много гледаш кой какво прави

това да гледаш другите и да се нервираш хаби много енергия, която може да вложиш в по-полезни неща.

на лигльовците аз не обръщам внимание
Такъв съм аз, не мога да не се нервирам. В това съм различен от повечето хора- да.

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Remmivs написа:Допи ми се сингъл! Ех! Ще взема да си купя. И без това почти никакъв алкохол не пия вече година и половина.
това да не някаква епидемия
инфекция, с инкубационен период 3 месеца
га се бяхме видяли?:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Публикувай отговор