...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:23, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
- Dark Angel
Топни си главата във вода. Не знам дали ще помогне, ама да кажа нещо все пак.Dark Lady написа:тц, няма да помогне
мен ме тресе от 2 часа - бях на фризьор и какво се не разбрахме сега съм като фолк певица
затова в момента съм се вързала на стегнат кок и не ща да виждам огледало

- Dark Angel
Разбирам те. Човешко е, да се срамуваме за другите.Mila написа:
От друго ми е дискомфорта. Не знам защо, от дете съм така - като видя, че някой се излага, ме хваща срам.
Което не ми пречи аз да се излагам де. Дано се намира все някой да се срамува вместо мен.
Дано.

- Dark Angel
а, и що така?Mila написа: От друго ми е дискомфорта. Не знам защо, от дете съм така - като видя, че някой се излага, ме хваща срам.
Което не ми пречи аз да се излагам де. Дано се намира все някой да се срамува вместо мен.
мен също ме е срам от някои чужди постъпки....направо ми иде да потъна в земята от срам

Re: Поетичен порив:
Герджика прави струва, се около дупетата гравитира
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Чужденеца не ги е разбирал тия работи. Човек може да се гордее с много неща, не само със себе си и да се срамува също от много неща.4avdar4e написа:Много пъти съм разказвала за един добре преподаден ми урок от чужденец: срамувай се/гордей се само от/със себе си.Dark Lady написа: мен също ме е срам от някои чужди постъпки....направо ми иде да потъна в земята от срам

Е аре ся, разказвала съм я хиляди пъти тая история - за мъртво пияния шеф, за чалгата ... (Пловдив, здравей Панаир[unknown] написа: Чужденеца не ги е разбирал тия работи. Човек може да се гордее с много неща, не само със себе си и да се срамува също от много неща.
- Dark Angel
да Чавдарче (баси, ако знаеш как искам да те нарека по име)4avdar4e написа:Много пъти съм разказвала за един добре преподаден ми урок от чужденец: срамувай се/гордей се само от/със себе си.Dark Lady написа: мен също ме е срам от някои чужди постъпки....направо ми иде да потъна в земята от срам
така е. Зная че трябва така, но си имам слаби страни...
да не говорим какви изумителни неща правят хората