Малко от изминалото лято
- Житената Питка
- BOFH
Малко от изминалото лято
Ровейки си из снимките попаднах на две които не съм пускал. Сладури са тия двечките. 

(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- Житената Питка
- BOFH
Re: Малко от изминалото лято
Гледам ги и си мисля, че наистина са много сладки кацнали така, като детски шарени хеликоптерчета едно срещу друго.
Обаче ако не бяха на снимка, а бръмчаха около мен, докато се изтягам в блажен летен мързел на тази полянка, какви ли шамари щях да си бия ако са ме накацали....Щях да искам да ги размажа вероятно.
:lol:
Обаче ако не бяха на снимка, а бръмчаха около мен, докато се изтягам в блажен летен мързел на тази полянка, какви ли шамари щях да си бия ако са ме накацали....Щях да искам да ги размажа вероятно.
да тея са опасникакви ли шамари щях да си бия ако са ме накацали....Щях да искам да ги размажа вероятно.:lol:
кацат по разни места
скърцат със зъби
и понякога хапят
водни кончета-стръвници
п.п. снимката кефи:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
готино за аватар- http://label.kards.ru/online_img/label/ ... g?rnd=4104
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Абе ей, зевзек.Кент написа:да тея са опасникакви ли шамари щях да си бия ако са ме накацали....Щях да искам да ги размажа вероятно.:lol:
кацат по разни места
скърцат със зъби
и понякога хапят
водни кончета-стръвници
п.п. снимката кефи:-)
- Житената Питка
- BOFH
На хора не налитат, но на девойки?????БоЕВ написа:Абе ей, зевзек.Кент написа:да тея са опасникакви ли шамари щях да си бия ако са ме накацали....Щях да искам да ги размажа вероятно.:lol:
кацат по разни места
скърцат със зъби
и понякога хапят
водни кончета-стръвници
п.п. снимката кефи:-)Недей лъга девойката, водните кончета са хищници, но не налитат на хора.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Че кой не налита на девойки?:winkw::lol:Като са насекоми да не са прости.inj написа:
На хора не налитат, но на девойки?????
Тоя стана по- добре- http://label.kards.ru/online_img/label/ ... g?rnd=2574Житената Питка написа:
Мерси, сигурно ще го ползвам.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Житената Питка
- BOFH
Няма кой знае каква обработка. На първата снимка дефакто са две залепени (куик маск) а на втората е auto levels, плюс намаляне разбира се.БоЕВ написа:Готинко!:-)
Много добра обработка - никога няма да усвоя ФШ. Пипам само левълс, контраст, шарпенс - ъншарпмаск.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Глас в пустиня
Не съм се захващал да работя със слоеве - видими се зор.Житената Питка написа:Няма кой знае каква обработка. На първата снимка дефакто са две залепени (куик маск) а на втората е auto levels, плюс намаляне разбира се.БоЕВ написа:Готинко!:-)
Много добра обработка - никога няма да усвоя ФШ. Пипам само левълс, контраст, шарпенс - ъншарпмаск.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Винаги съм харесвала подхода, който имаш към снимките си:-)Житената Питка написа:Ровейки си из снимките попаднах на две които не съм пускал. Сладури са тия двечките.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Житената Питка
- BOFH
А ако знаете как ги снимА... изобщо не гледаше в обектива. Клончетата дето бяха накацали бяха на такова идиотско място, че нямаше как да си завре очото зад фотоапарата - всичко беше на късмет, неговата! 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Независимо от това какmaggot написа:А ако знаете как ги снимА... изобщо не гледаше в обектива. Клончетата дето бяха накацали бяха на такова идиотско място, че нямаше как да си завре очото зад фотоапарата - всичко беше на късмет, неговата!
резултатът е потресаващ
Страхотийски са
ЗабелезАла съм, че Питката много си пада по буболечки

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Житената Питка
- BOFH