...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:25, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

[unknown] написа:И как се връзва техничното с духовното? Абе къде са другите? Е-хоооооооо....Мнемозина написа:
Ъъъъ, не, само духовни опустошения, причинени от стачката.
Не бе, просто съм регистрирана не там, където живея.
Но иначе задължително бих изпълнила гражданския си дълг.
Абе я гледай как ме разпитва...
А ти самият гласува ли, а, а?
Последно промяна от Мнемозина на 28.10.07, 12:53, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- Nejimaki-dori
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: А ти гласува ли?
а, аз не ... домързя ме[unknown] написа:
предпочетох да отидем до Провадийското плато
пък не знам другаде
ма във Варна не виждам за кой
Последно промяна от Kent на 28.10.07, 19:09, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
обикновенно залагам на някой куц кон
тоя път всичките бяха куци коне и бях затруднен
браво бате бойко:-)
са кмет после ппремиер че ми писна тия самодоволни муцуни да ги гледам
вие що не казвате за кой сте гласували бре
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Глас в пустиня
Ами щот не си питал!:-)Quid написа:
вие що не казвате за кой сте гласували бре
В разрез на твърдението, че негласуването е вид избор, аз избрах друг подход. Нямам време да чакам някой да издигне кандидат който да харесвам, издигнахме свой. Нагазих в л*****а, но когато каручката е заседнала в средата на гюбрето нямаш друг избор.
Борихме се мъжки, с позитивизъм и по европейски. Битката беше тежка, предстои ни още по-тежък балотаж(15 гласа разлика!!!). Възможно е и да загубим, но няма да се предам, да се оставя на течението, ще търся други начини за въздействие под формата на граждански сдружения и инициативи. Времето изтича като пясък мужду пръстите ни и идва време когато трябва да завещаем нещо на децата си, а аз не искам да оставям след себе си руини - защото ме е било страх да се не оцапам.
Току-що по Нова даваха "Като две капки боза". Правиха сравнения между бат' Бойко и Марлон Брандо в "Кръстникът".
Единственото, което бих могла да кажа, че Марлон Брандо си е Марлон Брандо. Той може да играе дори ББ без да се забележат разликите.
Единственото, което бих могла да кажа, че Марлон Брандо си е Марлон Брандо. Той може да играе дори ББ без да се забележат разликите.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Бих казала, че бат Бойко е като Марлон Брандо в "Апокалипсис сега".maggot написа:Току-що по Нова даваха "Като две капки боза". Правиха сравнения между бат' Бойко и Марлон Брандо в "Кръстникът".
Мда, по темата - да, гласувах, не - не за бат Бойко, нищо че е мъжкарче и общо взето ме кефи.
марлон брандо е един извратеняк и долен пияницаmaggot написа:Току-що по Нова даваха "Като две капки боза". Правиха сравнения между бат' Бойко и Марлон Брандо в "Кръстникът".
баси
как ще сравнявате стращилището от бянкя с един пияница бре:rotfl24:
е като не гласувате у варна кой мислите ще оправи тези перверзни кръгови кръстовища с тия извратени островчета в тях ми кажете?!Кент написа:а, аз не ... домързя ме[unknown] написа:
предпочетох да отидем до Провадийското плато
пък не знам другаде
ма във Варна не виждам за кой
у варна тези кръгови трябва да се махнат или да бъдат прекроени.
тва не се търпи там:-)
е а ми кажи къде няма по добре?inj написа:Какви кръгови с островчета във Варна те гонят? Къде това?
и тва трябва някой мноооо извратен да е за ги нашиба тия островчета.
тругваш да влизаш в кръгово
и попадаш на некво островче
пълен идиотизъм
- snowprincess
- snowprincess
в насрещното ли влезеQuid написа:е а ми кажи къде няма по добре?inj написа:Какви кръгови с островчета във Варна те гонят? Къде това?
и тва трябва някой мноооо извратен да е за ги нашиба тия островчета.
тругваш да влизаш в кръгово
и попадаш на некво островче
пълен идиотизъм
във варна е хиляди пъти по-лесно да се кара, отколкото в софия

- snowprincess
аз не гласувах, щото се знаеше кой ще бъде избран[unknown] написа:
човекът има още неизпълнени обещания към известна групировка
явно има още нераздадени парчета от баницата