Ами не го плащай! Кой те е накарал?:blum:Remmivs написа:Не, поне да не плащаме данък идиотщина.сър Айвънхоу написа:И какво предлагаш? Да не си плащаме данъците ли?
Малллииии
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
съгласна съм с позицията ти, но не съм съгласна с поведението ти - като учителите стана работатаRemmivs написа: аз ще правя възможно най-доброто, на което съм способен като гражданин и като трудова сила. Това е единственото полезно нещо, което мога да предложа в момента на родината си.
дай ми пример как това, на което си способен помага на родината ти
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
ТИ имаш печена счетоводителка, а подоходните данъци на един работник как да не се платят?bead_ написа:подробности не знам. но имам печена счетоводителка.сър Айвънхоу написа:
Супер! И как ще стане?
Освен печената ти счетоводителка да ви вкара набързо в сивата икономика...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Аз лично не съм те сочил с пръст...Remmivs написа:Ми никой не може да ме накара (освен мене си, разбира се). Макар и някои да ме сочат с пръст и да викат УУУУУУУУ!сър Айвънхоу написа:Ами не го плащай! Кой те е накарал?:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
Не съм идеален. Но правя това: Плащам си данъците. Плащам си парното. Плащам си всичко. Работя. Опитвам се да не хвърлям боклуците си по улицата. Опитвам се да науча и децата си на това. Както и да ги науча да мислят, а не само да консумират. Опитвам се да видя отвъд мъглата на ежедневните ежби и лапачка. Сигурен съм, че там има много повече за съзерцание.latrevw написа:съгласна съм с позицията ти, но не съм съгласна с поведението ти - като учителите стана работата
дай ми пример как това, на което си способен помага на родината ти
е, съвсем данъци не можеш да не плащаш, но колкото по-малко, толкова по-добре.сър Айвънхоу написа:
ТИ имаш печена счетоводителка, а подоходните данъци на един работник как да не се платят?
всеки лев, който давам в тая объркана държава ме кара да се чувствам глупачка.
покрай изборите - също се чувствам подценена, омерзена и по някакъв начин обидена.
just perfect
- сър Айвънхоу
Чакай да уточним: АЗ също споделям твоето мнение! Все пак съм финансист и бивш гл.счетоводител!bead_ написа:е, съвсем данъци не можеш да не плащаш, но колкото по-малко, толкова по-добре.сър Айвънхоу написа:
ТИ имаш печена счетоводителка, а подоходните данъци на един работник как да не се платят?
всеки лев, който давам в тая объркана държава ме кара да се чувствам глупачка.
покрай изборите - също се чувствам подценена, омерзена и по някакъв начин обидена.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Между думите "много" и "обичам" си пропуснала едно "те".bead_ написа:ето - пак съм права!сър Айвънхоу написа:
Чакай да уточним: АЗ също споделям твоето мнение! Все пак съм финансист и бивш гл.счетоводител!много обичам.
Bella Ciao
Bella Ciao
ти па си пропуснал, че финансист, особено пъ бивш гл.счети няма как да обичам. онли респект.дийп.сър Айвънхоу написа:Между думите "много" и "обичам" си пропуснала едно "те".bead_ написа:ето - пак съм права!сър Айвънхоу написа:
Чакай да уточним: АЗ също споделям твоето мнение! Все пак съм финансист и бивш гл.счетоводител!много обичам.
just perfect
- сър Айвънхоу
Що, бре? Аз не съм останал чак толкова в сферата на счетоводството, за да стана "сухар"...bead_ написа: ти па си пропуснал, че финансист, особено пъ бивш гл.счети няма как да обичам. онли респект.дийп.
Bella Ciao
Bella Ciao
наеш колко доказателства /писмени и снимков материал/ към горно трябва да приведеш, че да хване дикиш?!?!?сър Айвънхоу написа:Що, бре? Аз не съм останал чак толкова в сферата на счетоводството, за да стана "сухар"...bead_ написа: ти па си пропуснал, че финансист, особено пъ бивш гл.счети няма как да обичам. онли респект.дийп.
понеже, защото и обаче... москва не вярва на сълзи...
just perfect
- сър Айвънхоу
А препоръки от "очевАдци" може ли?bead_ написа:наеш колко доказателства /писмени и снимков материал/ към горно трябва да приведеш, че да хване дикиш?!?!?сър Айвънхоу написа:Що, бре? Аз не съм останал чак толкова в сферата на счетоводството, за да стана "сухар"...bead_ написа: ти па си пропуснал, че финансист, особено пъ бивш гл.счети няма как да обичам. онли респект.дийп.
понеже, защото и обаче... москва не вярва на сълзи...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Едно потвърждение на казаното/написаното от мен!БоЕВ написа:сър Айвънхоу написа:Според мен няма да чака толкова много! На пролет най-късно ще има избори!БоЕВ написа:Нищо няма да видиш!
Само след 18месеца ББ е премиер и келфайда от мнозинството.
ББ е яхнал вълната и няма да чака толкова дълго. Още по-малко пък покровителите му!
А мнозинството в София му е необходимо, за да може да си краде на воля!
В интересно време живеем и с интересни разбирания.
Дали ще е напролет или по-късно истината е една - ще се измъкне типично по борисовски, без да поеме грам отговорност.
Bella Ciao
Bella Ciao
Честно казано, аз го слушах доста фнимателно Цветан Цветанов, но не чух нищо подобносър Айвънхоу написа: Едно потвърждение на казаното/написаното от мен!
разбира се, че НЕ. освен, ако те не свидетелстват, че ти:сър Айвънхоу написа:
А препоръки от "очевАдци" може ли?
1. си скочил с бънджи 4 пъти за 30 мин.
2. бил си се в кръчма с 20 см. по-висок и 30 кг по-тежък мъж, който е поръчал 3 пъти поредно на оркестъра да свири последния хит на малина/ивана/глогина
3. купил си всички цветя от едно магазинче, като си изхарчил всичките си кинти, вкл. служебните, и си ги подарил на момиче, което виждаш за първи път, но те е впечатлило много
4. мечтаеш за париж-дакар
5. имаш повече белези от нож по ръцете, отколкото татуировки по гърба
6..... нещо шашаво по твой избор
just perfect
Патриотичния патос и мен ме дразни, щото не само е неуместен, но го намирам и тотално безполезен.latrevw написа:не, вие сте апатични, едно бездействие, не може да доведе до промяна; нещата се случват, трябва да минем през съответния период, колкото повече хора казват, абе от мен нищо не зависи, толкова по-дълъг ще периода на извращениятаvyara написа:Ще ме прощаваш, Боев, но този патос в случая към днешна дата не е уместен.
Вие, които гласувате просто давате продължение на шоуто и... то си продължава. Какво му променяте? Какво му добавяте? Помагате им да си правят каквото искат. Даже сте по-толерантни и от негласуващите, щото им се връзвате.
Негласуването не е апатия, а незаинтересованост.
- сър Айвънхоу
bead_ написа:разбира се, че НЕ. освен, ако те не свидетелстват, че ти:сър Айвънхоу написа:
А препоръки от "очевАдци" може ли?
1. си скочил с бънджи 4 пъти за 30 мин.
2. бил си се в кръчма с 20 см. по-висок и 30 кг по-тежък мъж, който е поръчал 3 пъти поредно на оркестъра да свири последния хит на малина/ивана/глогина
3. купил си всички цветя от едно магазинче, като си изхарчил всичките си кинти, вкл. служебните, и си ги подарил на момиче, което виждаш за първи път, но те е впечатлило много
4. мечтаеш за париж-дакар
5. имаш повече белези от нож по ръцете, отколкото татуировки по гърба
6..... нещо шашаво по твой избор
Bella Ciao
Bella Ciao
Кой те сочи с пръст?Remmivs написа:Ми никой не може да ме накара (освен мене си, разбира се). Макар и някои да ме сочат с пръст и да викат УУУУУУУУ!сър Айвънхоу написа:Ами не го плащай! Кой те е накарал?:blum:
Твое право си е да не гласуваш и да не ти пука, никой не ти вика УУУУУ за това.
По принцип ти си над дребните неща от ежедневието, както забелязвам, така че к`во толкова?
4avdar4e написа:При мен, а доколкото разбрах и при Рем, е отвратеностpocti_bezobidna написа: Негласуването не е апатия, а незаинтересованост.
ПП. Няколко дни по едни съвсем случайни обстоятества се движех из кухнята на една партия оглавявана от местен богаташ.
На връх изборите и броенето на гласовете и процентите бях щаба им.
Видях отблизо и понаучих някои неща.
Още ми се драйфа.
Тва да не е сладурчето, собственик на СКАТ?? Не че има съществено значение... Ама и вас (като град, де) си бива - толкова гласове за Атака..esti написа: ПП. Няколко дни по едни съвсем случайни обстоятества се движех из кухнята на една партия оглавявана от местен богаташ.
На връх изборите и броенето на гласовете и процентите бях щаба им.
Видях отблизо и понаучих някои неща.
Още ми се драйфа.
Глей сега, аз още малко ще повдигам пушилка и ще ми мине.4avdar4e написа:При мен, а доколкото разбрах и при Рем, е отвратеностpocti_bezobidna написа: Негласуването не е апатия, а незаинтересованост.
е избрал си е лично негова работа и по никакъв начин не променя отношението ми.
Просто си мисля, че човек винаги трябва да опитва да промени нещата, ако е неоволен от сегашното им положение. Дори да сбъркаш - поне си опитал.
Не, този е нов.4avdar4e написа:
Тва да не е сладурчето, собственик на СКАТ?? Не че има съществено значение... Ама и вас (като град, де) си бива - толкова гласове за Атака..
"Излизам от собствения си бизнес и ще се отдам на обществена работа, защото искам да РАБОТЯ за Бургас!"
Това за пред симпатизантите, а в кухнята.....нямам думи.
Това, че купуваше гласове беше едно на ръка.
Е колко пъти?pocti_bezobidna написа: Дори да сбъркаш - поне си опитал.
Снощи главана Вучков рече нещо мъдро ( в ефир, представете си)
" В България няма политически елит, на който да се предложи сделка за отговорност и да се търси отговорност при провалената сделка!" (не е точен цитата, но аз така го разбрах)
Едни и същи п*т**вци се нижат от години пред камерите по тва време, щото са усетили мекото на баницата.
- сър Айвънхоу
Да беше само той, с мед да го намажеш. Всичките са такива!esti написа:Не, този е нов.4avdar4e написа:
Тва да не е сладурчето, собственик на СКАТ?? Не че има съществено значение... Ама и вас (като град, де) си бива - толкова гласове за Атака..
"Излизам от собствения си бизнес и ще се отдам на обществена работа, защото искам да РАБОТЯ за Бургас!"![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
Понякога си мисля, че ни е сбъркана цивилизацията. Че освен техническа, тя е и една чисто консуматорска, безскрупулна и основана на личния интерес и изгодата. Че е трябвало да поемем по друг път - този на духовното израстване, този на философията преди техниката, този на хуманността, а не на печалбата. Но не сме го поели и сега трябва наистина да изминем дълъг, сложен и противоречив завой, ако въобще успеем някога, за да се върнем на правилния път.kapincho написа:Сравнението ми е тривиално и доста непълно, но не ми се мислеше за нещо по-точно. Другаде е ядката.
Дотук, като ви чета, всички стъпвате на презумпцията, че кметовете искат властта за да свършат някаква работа за благото на населеното място, за да се докажат като можещи кметове и спорът е само кой ще се справи по-добре.
"Блажени са вярващите" (цитат).
Никой, НИКОЙ, АМА НИКОЙ от тях не идва за да работи. ВСИЧКИ те искат властта за да управлялат и разпределят паричния поток в СВОЯ ЛИЧНА ПОЛЗА. Погледнете имАнето на всеки политик преди и след гушването на съответното столче. Хора, аз взимам от години в пъти по-голяма от кметската заплата и не мога да си позволя нова кола (в смисъл не четвърта ръка) или втори апртамент. Как аджеба те са се сдобили с това, което имат само със заплатите си. Ще кажете, ама те си имат бизнес. Е, точно там е ключа от палатката. Точно за да печелят с този бизнес се натискат за властта и им е през ония работи дали вие ще гласувате или не. Единствения избор е кой ще докопа лапачката на този кур, пардон тур.
Аз дори не знам как се казва вашио кмет, ама го хвалеха едни познати - чист бил града, поддържан,Кент написа:ами аз ако знаех как да ги разкарвам/еАми много искам да знам как мога да го накарам да хвърли ключовете от кметството и да си ходи където иска, ако съм недоволна от работата му. Пък дали ще плаче от яд и мъка хич не ме е грижа.
сигурно щях и аз да гласувам
ама няма такава опция
а за Варна специално не гласувах
не само поради горната причина
ами щото ме устройва статуквото засега
а и Кир-Йор-Сан немаше реална конкуренция
малко презастроен, ама това навсякъде...
не живеят във Варна, минавали оттам, направило им добор впечетление...
И точно заради това на мен ми се губи, къде точно е логиката в това, че трябва да бъда активна избирателка.сър Айвънхоу написа:Да беше само той, с мед да го намажеш. Всичките са такива!esti написа:Не, този е нов.4avdar4e написа:
"Излизам от собствения си бизнес и ще се отдам на обществена работа, защото искам да РАБОТЯ за Бургас!"![]()
Дори не избирам между по-малкото зло - избира се между еднакво Голямо зло.
Все едно да избирам, дали да ме застрелят или да ме обесят.
При вас поне има една, ако не красива, то поне приятна присъда - охо-бохо до смърт.esti написа:И точно заради това на мен ми се губи, къде точно е логиката в това, че трябва да бъда активна избирателка.
Дори не избирам между по-малкото зло - избира се между еднакво Голямо зло.
Все едно да избирам, дали да ме застрелят или да ме обесят.
- сър Айвънхоу
А, има и по-лошо - да те побият на кол!esti написа:Все едно да избирам, дали да ме застрелят или да ме обесят.
Bella Ciao
Bella Ciao
Двама корабокрушенци попаднали на непознат остров. Местното население им дало право на избор (:blum:): Охо-бохо или смърт.esti написа:Охо-бохо, какво е?:shy:
Първият мъж си казал:
-От смъртта по-лошо няма, избирам охо-бохо!
Тогава като го почнало селото. Секс, секс, секс докато всички му се изредили...
Вторият като видял какво станало с първия казал:
-Аз обаче няма да се подложа на това безчестие. Избирам смъртта!
Тогава вождът на племето произнесъл присъдата:
-Охо-бохо до смърт!
Знаех си, че е нещо такова.Remmivs написа:Двама корабокрушенци попаднали на непознат остров. Местното население им дало право на избор (:blum:): Охо-бохо или смърт.esti написа:Охо-бохо, какво е?:shy:
Първият мъж си казал:
-От смъртта по-лошо няма, избирам охо-бохо!
Тогава като го почнало селото. Секс, секс, секс докато всички му се изредили...
Вторият като видял какво станало с първия казал:
-Аз обаче няма да се подложа на това безчестие. Избирам смъртта!
Тогава вождът на племето произнесъл присъдата:
-Охо-бохо до смърт!
Много на място е този виц с темата.