първият кандидат /сдс, дсб, ндсв/ - бивше гадже на сестра ми, ученическа любов, шофьорче беше на христо бисеров, много разбира от радиатори и окачване. втората кандидатка /лидер/ - досега бачкаше като зам.кметица по образованието, даде държавната детска градина на частна, сума ти родители я псуват, щот няма къде да си дадат децата, много семпла /да не кажа проста/ мацка, по невероятно стечение на обстоятелствата беше гажде на братовчед ми, в дипломата й за средно образование надали има повече от 2 отлични оценки - по пеене и трудово. третият кандидат /герб/ - пак го познавам случайно, работила съм с неговата фирма, байганьовец от класа, гледа да те излъже на дребно, служителите му са възможно най-ниско платени и най-сериозно експлоатирани.
и изниква следния въпрос в мене - що като погледнеш обявите за работа и за най-обикновено секретарско място изискват висше образование, чужди езици, работа с компютър, а за кмет - никакъв ценз не е нужно да имаш?!?! не трябва ли за тази позиция да може да се състезават все пак някакви читави хора?!?!? явно - не.