Дали победата на ББ, или краха на БА?!
Сумрачно е, вали...
- сър Айвънхоу
Сумрачно е, вали...
Кого ли "оплаква" времето?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Сумрачно е, вали...
дреме му на шпагата на времето за бб и басър Айвънхоу написа:Кого ли "оплаква" времето?
just perfect
И това съм пропуснала!4avdar4e написа:Глей ся, ти нали разбра за локвите и пльоскащите тротоари кой е виновен??? ББ даже жалба в Страсбург е писал по въпроса!!Мнемозина написа: Мерси!
Ей сега като изляза и нагазя в локвите - и всичко ще си дойде на мястото.
Отивам да се срамувам в ъгъла!
Ще намеря ли осведомление в агенция зочо?
Panta rhei...
Цветанка Ризова обясни, че бат ни Бойко, като не намирал опора у общинските съветници, пишел жалби от свое име, като частно лице, до Страсбург. Едната е била за тротоарите. От там съдят държавата да изплати доста сериозни суми за целта. Другата жалба беше за някаква канализация по кварталите.Мнемозина написа: И това съм пропуснала!
Ще намеря ли осведомление в агенция зочо?
Благодаря!4avdar4e написа:Цветанка Ризова обясни, че бат ни Бойко, като не намирал опора у общинските съветници, пишел жалби от свое име, като частно лице, до Страсбург. Едната е била за тротоарите. От там съдят държавата да изплати доста сериозни суми за целта. Другата жалба беше за някаква канализация по кварталите.Мнемозина написа: И това съм пропуснала!
Ще намеря ли осведомление в агенция зочо?Обаче гадните журналисти и опоненти мълчали по въпроса..
Сега всичко ми се изЯсни.
Panta rhei...
Re: Сумрачно е, вали...
то се усра да валисър Айвънхоу написа:Кого ли "оплаква" времето?
баси и пороя беше
по вода ще му върви на бб:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“