световната конспирация
световната конспирация
срещу мъжете..
отдавна е започнала,ама мен никой не ме е просветлил в тази тайна и аз сама трябва да се сещам.
да оставим настрана как жените започват да навлизат в политика ,икономика и пр и пр...
а д апогледнем нещото ,което мен ме впечатли.
слушам реклама.
"на билкова основа,няма химикали ,и е хапченце,което ще накара мъжете да се представят добре ,а жените да са задоволени"
или презервативи: " за нейното удоволствие"
или виаграта:" когато сте в настроение и няма да разочаровате жената която обичате"...
е ,един път не са казали :"мъже,ето ви хапченце за да ви е гот на вас.Ето ви презерватив,дето няма да го усещате дори" "ето виагра да сте задоволени вие"
е добре,защо питам аз няма хапченце или презерватив ,който да рекламира:"с това ,нито една жена няма да има "главоболие".ако изпиете това хапченце ,жени,няма да поискате никога да откажете на мъжете си секс и ще ги задоволяватевинаги "...
нали ми разбирате мисълта? а ся ми я обяснете тази ситуация...
не е ли конспирация?
все жените да са задоволени...а все мъжете се оплакват ,че жените имат главоболие...( например)
ади де?!
м?
отдавна е започнала,ама мен никой не ме е просветлил в тази тайна и аз сама трябва да се сещам.
да оставим настрана как жените започват да навлизат в политика ,икономика и пр и пр...
а д апогледнем нещото ,което мен ме впечатли.
слушам реклама.
"на билкова основа,няма химикали ,и е хапченце,което ще накара мъжете да се представят добре ,а жените да са задоволени"
или презервативи: " за нейното удоволствие"
или виаграта:" когато сте в настроение и няма да разочаровате жената която обичате"...
е ,един път не са казали :"мъже,ето ви хапченце за да ви е гот на вас.Ето ви презерватив,дето няма да го усещате дори" "ето виагра да сте задоволени вие"
е добре,защо питам аз няма хапченце или презерватив ,който да рекламира:"с това ,нито една жена няма да има "главоболие".ако изпиете това хапченце ,жени,няма да поискате никога да откажете на мъжете си секс и ще ги задоволяватевинаги "...
нали ми разбирате мисълта? а ся ми я обяснете тази ситуация...
не е ли конспирация?
все жените да са задоволени...а все мъжете се оплакват ,че жените имат главоболие...( например)
ади де?!
м?
Re: световната конспирация
Абе, шемет, на теб дантие изпаднала изгодна оферта за операция за смянана пола?doktorka написа:срещу мъжете..
ади де?!
м?
И ся правиш първоначални сондажи???
не бе..вроденото ми чувство за справедливост се обажда!esti написа:Док, я признавай веднага с ква цел е тази четка към мъжете, а?
Нещо кроиш ти, няма друго обяснение.
никой не казва...:"дайте мъже това хапченце на жените си и те няма никога да ви откажат"
обаче все така излиза че мъжете нефелни,имат нужда от хапчета и пр,за да задоволят пчелата майка,разбирате ли ...
ей това не ми е ясно...!
Права си - крайно време бе да почнете да се грижите и да осигурявате някакви екстрички за загиващия и по-малко живеещия вид "мъже"...
Несправедливости и дискриминация ни следват и ни се струпват на главите всеки ден...
Несправедливости и дискриминация ни следват и ни се струпват на главите всеки ден...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Елементарно ма сестро!doktorka написа:не бе..вроденото ми чувство за справедливост се обажда!esti написа:Док, я признавай веднага с ква цел е тази четка към мъжете, а?
никой не казва...:"дайте мъже това хапченце на жените си и те няма никога да ви откажат"
обаче все така излиза че мъжете нефелни,имат нужда от хапчета и пр,за да задоволят пчелата майка,разбирате ли ...
ей това не ми е ясно...!
Всичко е, защото за мъжете е по-важно да блеснат и после да се фукат, па ако ще и да не са особено задоволени.
Затова в рекламите се набляга повече на усета им за величие, а не на елементарни и маловажни неща, като едно естествено удоволствие.
Или с други думи, при тях удоволствието не е в секса.
пп. Мъже, ще ви изчакам да съберете камъните с които ще ме трепете.
ти пък - док иска да се вземат мерки и да се запазят повече екземпляри от този изчезващ вид... Ко шъ праиш без нас? А?esti написа:Док, я признавай веднага с ква цел е тази четка към мъжете, а?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Записи на мачове от ШЛ, хубаво червено винце, ски почивки... вие в най-усмихнатото си състояние (и мълчащо в същото време...vyara написа:Грижички и обгрижване, а?ELBI написа:Права си - крайно време бе да почнете да се грижите и да осигурявате някакви екстрички за загиващия и по-малко живеещия вид "мъже"...
Оооох, ох..
Ох!
Ами мъчно ни е за вас, готини сте,ELBI написа:Записи на мачове от ШЛ, хубаво червено винце, ски почивки... вие в най-усмихнатото си състояние (и мълчащо в същото време...vyara написа:Грижички и обгрижване, а?ELBI написа:Права си - крайно време бе да почнете да се грижите и да осигурявате някакви екстрички за загиващия и по-малко живеещия вид "мъже"...
Оооох, ох..
Ох!)...
но като сте станали изчезващ вид, няма какво да се направи. Не може да се върви срещу природните закони. Накрая оцелява най-приспособимия.
Все още не сме минали 80-те лазарника, та не пускай такива обобщения... освен в секса, удоволствието е в редица други дейности...esti написа:...Или с други думи, при тях удоволствието не е в секса.
...:
Аз нищо не обобщавам. Рекламите на това залагат и вероятно има защо. Не знам, не разбирам.ELBI написа:Все още не сме минали 80-те лазарника, та не пускай такива обобщения... освен в секса, удоволствието е в редица други дейности...esti написа:...Или с други думи, при тях удоволствието не е в секса.
...:
обожавам те "неразбираща"...esti написа:Аз нищо не обобщавам. Рекламите на това залагат и вероятно има защо. Не знам, не разбирам.ELBI написа:Все още не сме минали 80-те лазарника, та не пускай такива обобщения... освен в секса, удоволствието е в редица други дейности...esti написа:...Или с други думи, при тях удоволствието не е в секса.
...:
хитруша си ми ти, хитруша..
не съм съгласна
Всичко е, защото за мъжете е по-важно да блеснат и после да се фукат, па ако ще и да не са особено задоволени.
Затова в рекламите се набляга повече на усета им за величие, а не на елементарни и маловажни неща, като едно естествено удоволствие.
никога не се казва "незадоволен мъж"
все жената е незадоволена,недотакована и пр и пр...
а знаеш ли всъщност колко незадоволени мъже има?
от жените си?
никога не се казва "незадоволен мъж"
все жената е незадоволена,недотакована и пр и пр...
а знаеш ли всъщност колко незадоволени мъже има?
от жените си?
Ти развела ли си се? Аз щото ... ако стигнем до консенсус - мога още утре да го направяesti написа:Такава споделена любов не трябва да се пропилява...ELBI написа:
обожавам те "неразбираща"...
Елби, искаш ли да се оженим?:shy::lol:
Куид ще събере паричките за сватбата, ще поканим форума, изобщо ...
Купоооооон!ELBI написа:Ти развела ли си се? Аз щото ... ако стигнем до консенсус - мога още утре да го направяesti написа:Такава споделена любов не трябва да се пропилява...ELBI написа:
Звеневия ще е тамада.
Panta rhei...
Всъщност има някаква обърквация - добре, че ме подсети. Ести и чавето щяха да заживеят със Зв и тройката щеше да е легитимна. Некви много сложни ситуации се създават май.Мнемозина написа:Купоооооон!ELBI написа:Ти развела ли си се? Аз щото ... ако стигнем до консенсус - мога още утре да го направяesti написа:Такава споделена любов не трябва да се пропилява...ELBI написа:
Звеневия ще е тамада.:lol:
Отивам да си слагам зимните гуми и като се върна, може да се изчистили юридическите спънки към щастието на форума...
аз квото събера събера:-)ELBI написа:Ти развела ли си се? Аз щото ... ако стигнем до консенсус - мога още утре да го направяesti написа:Такава споделена любов не трябва да се пропилява...ELBI написа:
и ще пиете една студена вода
тва е:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Тц. Студена вода - йок. Трябва си червено и сиренце. И тортичка. Куид отпада. Начи Зв. ще събира кинтите...Quid написа:аз квото събера събера:-)ELBI написа:Ти развела ли си се? Аз щото ... ако стигнем до консенсус - мога още утре да го направяesti написа:Такава споделена любов не трябва да се пропилява...ELBI написа:
а отпаднахELBI написа:Тц. Студена вода - йок. Трябва си червено и сиренце. И тортичка. Куид отпада. Начи Зв. ще събира кинтите...Quid написа:аз квото събера събера:-)ELBI написа:Ти развела ли си се? Аз щото ... ако стигнем до консенсус - мога още утре да го направяesti написа:Такава споделена любов не трябва да се пропилява...ELBI написа:
а ви препцувах
а ви препцувах а се прецака всичкоооо
мнооо гадно пцуем щото:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Таман да организирам всичко и булката ще забегне с тоя с мангизите...esti написа:Ади разберете се вече кой ще събира парите, че да знам с кого да тръгвам.ELBI написа: Тц. Студена вода - йок. Трябва си червено и сиренце. И тортичка. Куид отпада. Начи Зв. ще събира кинтите...
Ми що предлагаш, ести, що...
Вие дорде се натъманите - аз си сложих зимни... несериозни сте тук, несериозни...Звеневия написа:esti написа:кой ще събира парите, че да знам с кого да тръгвам.
Аз ще ги събирам, ама после няма да давам!![]()
Не че имам нужда от зимни гуми, ама щом е модерно, шси сложа 4 в коридора...
Замислям до Филибето да ида - да ги пробвам...
А като не е в компанията на мъж какво е, драги ми. И ти виждал ли си такава жена, без тя да е в твоята компания.Remmivs написа:Знаеш ли...
Един мъж, а не мъжки индивид, винаги е мъж, независимо от обстановката и средата, която го заобикаля. Докато една жена, според мен, е жена само, ако е в компанията на мъж.